Меню
Количка

SALE -20% Велосипеди Cross

Чанти за колело

Чанти за колело

За какво служат чантите за велосипеди?

Когато пътувате до работа, на излет, отивате на тренировка или просто сте планирали твърде дълъг маршрут, чантичките за багаж ще ви помогнат да съхраните и пренесете най-важното – резервни дрехи, оборудване за къмпинг, храна и други вещи от първа необходимост. Видове и модели чантички има за всяка част от колелото. Всичко зависи от това как се справяте с баланса и на какъв терен ще карате.

Опитните колоездачи препоръчват чантички за багаж, които се поставят на багажника над задната гума, върху нейната главина или под тръбата на седалката. Това е идеалното място, ако планирате да пренесете по-тежък товар, защото именно там е центъра на тежестта на велосипеда. Подобен товар няма да наруши баланса ви, дори може да ви помогне в определени ситуации.

Чантичките за повече багаж се наричат дисаги и приличат на голяма кошница, разделена на две половини, съединени с шнурове и споделящи общ капак. Те бързо се закачват и разкачват от велосипеда чрез куки и ленти, като ви позволяват да ги използвате заедно или поотделно. Вариация на дисагите за задната гума са чантичките са главината на предната гума. За да сте сигурни, че дисагите са за вас, уверете се, че те не докосват петата ви, докато въртите педалите. 

Когато става дума как най-лесно да пренесете багажа си, чантичките за велосипеди се оказват не само компактни и надеждни, но и полезни за баланса. Независимо дали имате багажник над задната гума или кош на кормилната вилка, имате възможност да изберете всичко от фронтални чантички за телефон до кейсове за рамка и двойни дисаги за излет.

Какви модели чанта за колело можете да купите онлайн от Martobike?

Ако това е така, потърсете модели чантички, които се закрепят за кормилото или рамката на велосипеда. За колела, чиято рамка позволява да се монтират компоненти от долната страна, потърсете компактни или триъглни чантички. В тях можете да съхранявате дребни вещи, резервни части, кутийка за първа помощ и прочие.

За по-ценни вещи, като телефон, навигатор или велокомпютър, потърсете чантичка за кормилото. Те са два типа – за вътрешната страна на кормилото (върху горната част на рамката) или от външната страна на кормилото – където би стояла кошницата. Тези чантички имат прозрачен капак, който предпазва устройствата в дъжд и сняг, а също така ви дава бърз достъп до тях.

Дисаги

Ще намерите два варианта на тези големи чанти – като единични или като двойни дисаги. Единичните, подобно на SKORPION APB-011/R, са разделени на леви и десни. Въпреки че се продават отделно, е добре да имате по две, за да балансирате велосипеда си. Хубавото при единичните модели е, че ако едната се скъса или продъни, само трябва да я подмените, без да купувате цял комплект. Двойните дисаги като MAX1 и RMS 20L също имат своя чар. Те са по-лесни за монтаж и двете крила са здраво закрепени едно за друго.

Чантички за багажник

Чантичките за багажник са направени от непромокаем плат. Имат обем от 10 до 20 литра, макар да се срещат модели, които имат място за 35 литра багаж. Ако вашият велосипед няма монтиран багажник, можете лесно да поставите един със скоба, захваната за тръбата на седалката. Има чантички и за преден багажник, макар той да е два пъти по-къс. Ако имате възможност, поставете чантичка там, за да имате по-добър контрол над управлението. Така допълнителната тежест няма да е позиционирана в една точка. Важно е също чантичките да ви предоставят достатъчно пространство да въртите педалите. Ако дисагите са разположени твърде напред, петите ви непрестанно ще се удрят в тях, което може да се окаже опасно и дори да събори багажа ви на пътя.

Чантички за рамка

Варират по размер и форма. Закрепват се за горната част на рамката с една, две или три ленти. Най-популярни са триъгълните модели, подобно на MAX1 Triangle L, който има два джоба и пренася дребни предмети с тегло до 1 кг. Вариация на тази чантичка MAX1 Frame Deluxe, чиито размери ви позволяват да я монтирате на по-тесни рамки. Има и модели като Giant Skorpion или MAX1 Mobile Two, които се монтират от горната страна на рамката и напомнят на двойните дисаги на багажника.

Чантичка за под седалката

Ако рамката не ви позволява да монтирате чанта или искате да имате една допълнителна, Lizard Skins и MAX1 B-Bag могат да са идеалното решение. Тези модели чантички под седалката са подходящи за планински велосипеди с високо вдигната седалка. По-компактна и надежда версия е чантичката MAX1 Състезателна, създадена специално за суров климат и труден терен. Ако имате Selle Royal седалка, то можете да се възползвате от луксозната чантичка Selle Royal Original, направена от водоустойчив плат.

Чантичка и стойка за телефон

Ако не можете без телефона си и изпитвате непрестанна нужда той да е край вас, можете да избирате между фронтална чантичка за телефон или стойка. Чантичка като Skorpion AHB-043 има прозрачно покритие, което ви показва екрана, като в същото време защитава телефона от дъжд и кални пръски. Калъфът ви позволява да носите и някои дребни вещи – ключове, зарядно и прочие. Със стойката имате достъп до всички функции на телефона, за да го ползвате като навигатор при нужда или да провеждате разговори.

Филтрирай продуктите
ДИСАГА ДЯСНА SKORPION APB-011/R за багажник на велосипед.Светлоотразителни ленти.Система за лесно поставяне и махане.Голям страничен джоб.Направен от издръжливи материали.Водоустойчива..
44.00 лв
Дисаги за велосипед MAX1ИнформацияМногофункционална чанта за носене към багажник на велосипед с две странични стени. Монтиране към багажника с подсилена с каишка странична стена за по-голяма стабилност.Характеристики2x голям вътрешен джоб с цип + 2x по-малък джоб с цип - пасва на повечето стандартни..
79.00 лв
Универсален калъф за телефони. Подходящ за мъже и жени. Затягане чрез велкро лента за ръката. Прозрачно покритие позволяващо опериране със телефона по всяко време.ХарактеристикиДължина на велкро лента - 28.5 cmОбща дължина - 47 cm2 отвора  за слушалкиРазмери на корпуса - ширина 8.5 см х височин..
9.00 лв
Водоустойчив калъф за телефон, подходящ за монтаж на кормилото на велосипеда. Със своята форма и конструкция пасва идеално на повечето смартфони с диагонал на екрана от 5″ до 6,8″. Прозрачно покритие позволяващо опериране със телефона по всяко време. Освен за колоездене, калъфа е подходящ  и за..
25.90 лв
Многофункционални дисаги - комплект с два странични джоба с цип, на чешката марка MAX1, подходящи за велосипеди. Изработени са от висококачествени материали, водоустойчиви.Общо имат 6 джоба (основни 2 с двустранен цип). Лесен монтаж без допълнителни инструменти.ХарактеристикиОбем 2 х 12 л.Дължина - ..
79.00 лв
Универсална стойка за мобилен телефон MAX1 за монтаж на кормилото на велосипед. Държачът е изработен от комбинация от надеждни материали - алуминий и композитна пластмаса. Стойката е здрава и издръжлива. Много лесна за монтиране.ХарактеристикиПодходяща е за мобилни телефони от 4" до 7"За кормил..
33.90 лв
Обемиста триъгълна чантичка, подходяща за монтиране за рамката на велосипед. Компактен аксесоар и чудесен начин да транспортирате вашите лични вещи, когато карате велосипед, в това число - телефон, пари и други принадлежности. Оборудвана е със светлоотразител за по-голяма видимост и безопасност.Хара..
15.90 лв
Компактна чанта, подходяща за велосипеди, в т.ч електрически, класически или скутери, благодарение на компактните си размери. Монтира се на кормилото на велосипеда посредством конзола (държач). Чанта Smarty може да стане ваш верен спътник когато пазарувате или просто лесен начин да транспортирате ва..
67.90 лв
Универсална и функционална чантичка за електрическа тротинетка/скутер, която се монтира бързо и лесно на кормилото. Подходяща е за ел.тротинетка Xiaomi M365 Pro Ninebot Max G30 ES1 ES2 F20 F40. Изработена е от висококачествени материали, водоустойчива. Практичен, компактен и удобен аксесоар за вашат..
30.00 лв
Функционална и универсална чантичка за електрическа тротинетка/скутер, която се монтира бързо и лесно на кормилото. Подходяща е за ел.тротинетка Xiaomi M365 Pro Ninebot Max G30 ES1 ES2 F20 F40.Изработена е от висококачествени материали, водоустойчива. Практичен, компактен и удобен аксесоар за вашата..
36.00 лв
Универсална и функционална чантичка за електрическа тротинетка/скутер, която се монтира бързо и лесно на кормилото. Подходяща е за електрическа тротинетка Xiaomi M365 Pro Ninebot Max G30 ES1 ES2 F20 F40 и други.Изработена е от висококачествени материали, водоустойчива. Практичен, компактен и удобен ..
30.00 лв
Универсална и функционална чантичка за електрическа тротинетка/скутер, която се монтира бързо и лесно на кормилото. Подходяща е за електрическа тротинетка Xiaomi M365 Pro Ninebot Max G30 ES1 ES2 F20 F40 и други.Изработена е от висококачествени материали, водоустойчива. Практичен, компактен и удобен ..
33.00 лв
Универсална чантичка за електрическа тротинетка/скутер, която се монтира бързо и лесно на кормилото.  Подходяща е за различни видове електрически тротинетки или скутери - Xiaomi, Segway, Kugoo, Inokim.Изработена е от висококачествени материали, водоустойчива. Практичен, компактен и удобен аксес..
36.00 лв
Обемиста и компактна чантичка за транспортиране на лични принадлежности (телефон, портфейл, документи, инструменти и други малки предмети). Практичен аксесоар и добра опция, който ще ви е от полза докато карате велосипед. Бихте могли да я монтирате за кормилото на вашия велосипед. ХарактеристикиЛесе..
16.90 лв
Чантичка, подходяща за под седалката на велосипед. Благодарение на своята ергономична форма и конструкция е подходяща за повечето седла за велосипеди, включително и E-bike. Изработена е от износоустойчив и водоустойчив материал - 600D полиестер и PU покритие. Закопчава се с велкро ленти към колчето ..
27.90 лв
Представяме ви една изключително функционална и компактна чантичка, пригодена за мобилен телефон. Със своята форма и конструкция е подходяща за повечето стандартни рамки на велосипеди, включително и E-Bike. Велкро лентите за фиксиране върху рамката са с удължена дължина, именно за да може да  с..
34.90 лв
Чантичка, подходяща за под седалката на велосипед.  Изработена е от износоустойчив и водоустойчив материал. Снабдена е с вътрешна неопренова преграда за допълнителна здравина. Закопчава се с велкро ленти към колчето на седалката. Има светлоотразителни елементи, благодарение на които ще бъдете е..
12.90 лв
Дясна единична дисага за багажник на велосипед M-wave Amsterdam.Характеристики:задна единична дисаха дясна"M-WAVE AMSTERDAM SINGLE DIGHT"за монтаж от дясната страна (= десен крак)38 x 18 x 30 см (Д x Ш x В)вместимост 18 литрасветлоотразителни елементи..
30.00 лв
Дисага Лява Skorpion APB-011/L за багажник на велосипед.Светлоотразителни ленти.Система за лесно поставяне и махане.Голям страничен джоб.Направен от издръжливи материали.Водоустойчива..
44.00 лв
Комплект дисаги лява и дясна O"GNS City. Закрепяне за багажника на велосипеда посредство куки и велкро лепенки. Лесен монтаж без нужда от инструменти.Характеристики:отделения: двевместимост: 20 литра..
39.90 лв
Дисаги за велосипед CB-8013 MajdllerИнформацияДвукамерни дисаги Majdller. Дисагите са комплект лява и дясна. Изработени от непромокаем материал и светлоотразителни елементи. Големи основни джобове и малки за поставяне на малки предмети.ХарактеристикиРазмери - 35x15.3x33.5cmМатериал - водонепромокаем..
49.90 лв
Чантичка AUTHOR MobiCell е елегантна, разширяема, сигурена и не подскача при движения. Тя може да съдържа мобилен телефон, ключове, пари, кредитни карти и много други малки лични вещи. MobiCell няма да се движи или да се мята, докато се движите,спортувате или участвате в други енергични дейности.&nb..
15.90 лв
Стойка-калъф мобилен телефон Skorpion AGB-112LПобира телефони до 5.5 инча.Самозалепващи се ленти за ръка 24~44 см обиколка.Прозрачено покритие позволяващо опериране със телефона...
16.00 лв
Стойка за телефон Forever BH-100 XXL водоустойчиваИнформацияСтойката за велосипеди Forever BH-100 XXL е идеален продукт за велосипедисти, които използват смартфоните си, докато карат.Тя е водоустойчива - може да се използва дори при дъжд. Прикрепена към кормилото на велосипеда, тя поддържа устройств..
26.90 лв
Стойка за телефон Handle силиконоваИнформацияСтойката за велосипеди Handle е идеален продукт за велосипедисти, които използват смартфоните си, докато карат. Изработена от изключително устойчив на надраскване силикон. Mонтира се върху кормилото на вашия велосипед, така че да можете удобно и сигурно д..
19.90 лв
Стойка за телефон MAX1 за кормилоИнформацияУниверсална стойка за мобилен телефон MAX1 Gub за монтаж на кормилото на велосипед. Държачът е изработен от комбинация от алуминий и композитна пластмаса. Много лесен монтаж.Характеристики- за мобилен телефон от 50 - 100 мм- за кормило 22.2 / 25.4 / 31.8 мм..
33.90 лв
Голяма обемиста триъгълна чантичка за рамката MAX1 Триъгълник L, обем: 3.78 л, товароподемност 1 кгИделана  за транспортиране на зарядното устройство на вашето електрическо колело и за други неща разбира се.2 джоба  3,78 л вместимост.Спецификации:• 2 джоба с цип от двете страни - 1x големи..
37.50 лв
Среденна по размер рамкова триъгълна чантичка MAX1 Triangle M.Идеална за транспортиране на малки предмети за вашето колоездачна разходка.4 джоба  1,7 л обем.Спецификации:• 3 джоба с цип от двете страни - един голям, Два малки джоба• 1 мрежест джоб• изработен от водоустойчив материал• лесен за м..
33.90 лв
Чантичка за рамка на велосипед.Захващане с универсални велкро ленти за рамката на велосипеда.Един вътрешен джоб 0,85л и един по-малък външен джоб. Размер: l.28 w.4 h.19см...
20.00 лв
Средно голяма триъгълна чантичка за рамката MAX1 Триъгълник М, обем: 1,7 л, 4 джобаСреден по размер чантичка за велосипед MAX1 Triangle M.Ideal за транспортиране на малки предмети по време на вашата колоездачна разходка. 4 джоба държат 1,7 л обем.Спецификации:• 3 джоба с цип от двете страни - е..
33.90 лв
Триъгълна чантичка, подходяща за монтиране за рамката на велосипед. Чудесен начин да транспортирате вашите лични вещи в това число - телефон, пари и други принадлежности.ХарактеристикиЛесен монтаж с велкро лентиИзработена от водоустойчив материал1джоб с ципРазмери - 30x17Цвят - син..
17.90 лв
Компактна MAX1 чантичка с 1,6 l джоб.Спецификации:• многофункционален джоб с дъждозащитен покрит цип• отразяващи лога отстрани• водоустойчив покрит горен цип• пластмасов цип водач за по-лесна работа• Лесно монтиране Облицоване с велкро ремъциТегло: 115 gРазмери:- дължина: 23 см- ширина: 7 см- височи..
35.90 лв
Чанта за кормило със стойка Tour de FranceИнформацияГоляма чантичка за кормило на велосипед. Захващането става чрез конзола за бързо и лесно монтиране и сваляне от велосипеда. В горната част чантата разполага с голям прозорец за поставяне на карта, таблет или телефон. Голям джоб за съхранение на вся..
29.00 лв
Голяма чанта за под седалка от серията MAX1 Bikepacking, закопчаване с велкро ленти и щипки, обем 6,8 л, тегло 390 гр.Голяма чанта за под седалка от серията MAX1 Bikepacking.Лесен монтаж с велкро ленти с щипки.Двойната конструкция осигурява лесен достъп до съдържанието на чантата без необходимост от..
79.00 лв
Рамкова чанта MAX1, побира се в малки рамки с малък триъгълник, подходяща за електрически велосипеди, обем: 1,3 l, тегло: 125 gMAX1 Frame Deluxe чанта за ниски рамки с малък триъглник.Спецификации:- многофункционална чанта за рамка с един цип и органайзер вътре- закопчаване към рамката с велкро- под..
33.90 лв
Чантичка за рамка на велосипед експедиция.Лесена за монтиране с велкро ленти.Чантичката за багаж MAX1 Bikepacking серия е с велкро каишка стягане и обем 2.8 л, тегло 175 г, размери 44x6x14 смРазмери на торбичката:(дължина) 44 см(ширина) 6 см(височина) 14 смРазмер на торбата: 2 800 mlСпецификация:- т..
46.90 лв
Чантичка дисаги за рамка Giant - многофункционална чанта за носене към багажник на велосипед с две странични стени. Удобна, подходяща за монтиране към рамката на велосипед. Оборудвана е със светлоотразителни ленти за по-голяма видимост и безопастност. Лесен и бърз монтаж.ХарактеристикиВелокобур - за..
25.00 лв
Чантичка за под седалка Lizard SkinsИнформацияЧантичка с монтаж под седло. Клинообразната форма позволява отличен просвет под седалката, и максимален полезен обем. Побира вътрешна гума, комплект инструменти и лостчета.Характеристики- Обем 350 cm³- Водоустойчива материя- Отразителна лента 3M Scotchli..
28.00 лв
Голямa чантичка MAX1 подходящ за ел. велосипеди, възможност за поставяне на бутилка за велосипед, обем 2,1лПрактичен голям дисаг MAX1 B-Bag с възможност за транспортиране на бутилка за велосипед.Задната част е снабдена с място за транспортиране на бутилката с възможност за обезопасяване срещу изпада..
39.00 лв
Показва 1 до 40 от 54 (2 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за ползване | Поверителност и бисквитки и GDPR

Този продукт в момент е извън наличност. Въведете вашия email адрес и ние ще ви уведомим веднага щом продукта е обратно наличен.

Email