Меню
Количка

Summer SALE -25% Велосипеди Drag и Cross

Помпи

Помпи

Какво трябва да знаете ?

Преди да пристъпите към закупуване на каквато и да е помпа, трябва да разберете какъв тип вътрешни гуми използвате. Съществуват два стандартни преходника за вентил - Presta и Schrader. Schrader са по-тънки и дълги. Използват се при детски модели и хибридни велосипеди. Ако имате два вида преходници, ще ви е нужна помпа, пасваща и на двата вентила. Тези помпи се различават по главата, която има два отвора, вместо един.

Видове

По вид, помпите са крачна, ръчна помпа и преносима. Крачната е много по-удобна. Някои се предлагат с манометър, за да следите налягането в гумите. Тези модели са подходящи най-вече за планински и шосейни велосипеди. Работят бързо и ефективно. Стабилни са, дръжките им могат да бъдат облицовани с гумено покритие за комфорт. Маркучите са дълги и позволяват да използвате и двете си ръце, вместо да държите с едната и да помпате с другата, както е при преносимите.

Сред преносимите също има такива с манометър, но тяхна основна задача е да ви помогнат в извънредна ситуация. Могат да се монтират безпроблемно върху рамката на велосипеда, чрез болт или скоба. Ако не искате да са видни, използвайте калъф. Вариация на преносимите помпи са моделите с компресиран газ. Подходящи са за състезания и дълги преходи. Възстановяват налягането в гумата за броени секунди. Използват патрони със стандартна резба, т.е. можете да носите по няколко патрона. Много по-леки са от стандартните преносими модели. Единственият недостатък е, че тези помпи са съвместими само с Presta вентил.

Ако сериозно се занимавате с колоездене, препоръчително е да имате поне две помпи. Една, за да я носите винаги с вас, и втора, с която да поддържате гумите си преди каране. За онези, които често използват помпа със сгъстен въздух, препоръчваме да носите със себе си и гумена ръкавица, която да предпази кожата ви от изстудяване, тъй като моделът съдържа CO2 (въглероден диоксид).

Филтрирай продуктите
Този метален накрайник за помпа е подходящ за AV (авто) вентили. Уплътнението е солидно и трудно се износва. Дълъг експлоатационен живот.Характеристики:Подходящ за авто AV вентилиКлипс заключващ накрайника към вентила на гуматаПодходящ за помпи с вътрешен диаметър на маркуч 6мм...
7.90 лв
Лека мини ръчна помпа за велосипед с маркуч, предотвратяващ огъването и счупването на клапана. Покрит от пластмасов капак, предпазващ от прах. Лесно боравене поради дължината на маркуча и закрепването на накрайника към вентила. Изработена е от здрава пластмаса. С интелигентна CNC машинна реверсивна ..
27.90 лв
P2R AIRCORE 20SP е уникален модел мини ръчна помпа, която комбинира най-добрите характеристики на сервизната помпа и обикновената мини помпа в едно.Отличаващ се с подложка за крака за по-добра стабилност и телескопично тяло за по-голям обем въздух на 1 удар, този модел е подходящ за всеки, независим..
27.90 лв
Представяме ви една ръчна мини помпа, която носи различен дизайн и уникален стил. Цилиндър от алуминиева сплав, CNC машинна двойна глава. Универсален накрайник за AV и FV вентил. Компактният размер и удължаващия, гъвкав маркуч предпазват от повреда или счупване на клапана. Лесно боравене благодарени..
33.90 лв
Ръчна мини помпа за велосипед AIRCORE 50sp, която се налага като топ модел в категория ръчни помпи. Носи ергономичност, висока ефективност и страхотен дизайн в едно.Изработена е от алуминиева сплав. С интелигентна CNC машинна реверсивна глава на помпата и универсален накрайник за AV и FV вентил. Ком..
35.90 лв
Патрон с резба със сгъстен въглероден диоксид, подходящ за всеки велосипед. С този модел патрон ще можете лесно да напомпате гумите на своя велосипед. Намира приложение най-вече при професионалните колоездачи.ХарактеристикиС резбаТегло - 16гр.За еднократна употреба..
5.99 лв
Крачната помпа за велосипед Skorpion има стабилна основа. С нея можете бързо и ефективно да напомпате гумите си. Дръжката е ергономична и изключително комфортна за лесно напомпване. Помпата е лесна за използване, подобно на въздушен компресор. С този модел помпа можете да помпите до налягане - 7..
26.90 лв
С удължителя за вентил AV 45 градуса можете да помпите труднодостъпни вентили на детски велосипеди, електрически тротинетки или бебешки колички. Ъгловия удължител за гуми осигурява лесен достъп до труднодостъпните вентили при детски модели велосипеди с малки капли. Удължителят има допълнителна иглич..
6.90 лв
С удължителя за вентил AV 90 градуса можете да помпите труднодостъпни вентили на детски велосипеди, електрически тротинетки или бебешки колички. Ъгловия удължител за гуми осигурява лесен достъп до труднодостъпните вентили при детски модели велосипеди с малки капли. Удължителят има допълнител..
6.90 лв
С удължителя за вентил AV прав 85мм можете да помпите труднодостъпни вентили на детски велосипеди, електрически тротинетки или бебешки колички. Ъгловия удължител за гуми осигурява лесен достъп до труднодостъпните вентили при детски модели велосипеди с малки капли. Удължителят има допълнителн..
5.90 лв
Комплект игла за помпане и преходник от фреснки към авто вентили FV - AV Skorpion ABT-271Накрайници включващи: накрайник за топка метален и пластмасов; адаптер за вентили френски към автомобилен...
5.00 лв
Игла за помпане на топкиХарактеристикикуха игла за помпане на топкиподходяща за помпи с авто AV вентилиотвор в страни в долния край на иглата против запушване..
3.00 лв
Помпа MAX1 Champion  с двойна глава и манометър. Алуминиев цилиндър и стабилна стоманена основа.Благодарение на алуминиевото бутало, помпата е лека и лесна за боравене.Ергономична дръжка за удобно захващане.Двойна глава за авто-клапан (AV) вело и френски вентили F/V, D/VВключени са накрайници з..
45.00 лв
Крачна помпа MAX1 Floor с двоен накрайник за лесно помпане. Тяло, изработено от PVC.Ергономична Т дръжка, основа се прави от найлоново стъкло FIBER технология, изпълнена със стъклени влакна.Двоен накрайник за авто (AV), DV и френски вентили F/VРаботно налягане 160 PSI. Височина на помпата 62см...
39.90 лв
Дължина 12 см, тегло само 65 г, за PV клапанМини-помпа с тегло само 65 гр. Благодарение на стойкатаможе да се фиксира под кошницата за бутилки.- тяло Alu CNC- за помпане на F/V- дължина 12 см..
31.90 лв
Помпа алуминиева M-WAVE, черна 190мм с 150мм маркучС конзола и предпазна каишка.С прахозащитна капачка.За FV, AV вентилиМного лека - само 89гр...
16.00 лв
Компактена патронна помпа с универсална глава за лесно надуване, за 16g патрон с резбаКомпактна MAX1 Air CO2 помпа с универсална глава за AV и FV клапан.Главата е изработена от композитна пластмаса и алуминиеви CNC части.Универсална глава, използваема за авто и фенски вентили AV FVОпаковката съдържа..
32.90 лв
Мини ръчна помпа MAX1 Double Valve с универсален двоен автоматичен накрайник, без да е необходимо да регулирате накрайника преди напомпване. Благодарение на тази автоматичен клапан, помпата е много лесна и проста за използване.Тялото на помпата е изработено от твърда ABS пластмаса и благодарение на ..
15.90 лв
Мини ръчна помпа MAX1 Double Valve с универсален двоен накрайник, без да е необходимо да регулирате накрайника преди напомпване. Благодарение на този двоен накрайник, помпата е много лесна и проста за използване.Тялото на помпата е изработено от твърд алуминий, благодарение на него се постига много ..
24.90 лв
Мини ръчна помпа MAX1 Master Mini с двоен накрайник и телескопично бутало за лесно напомпване.Сгъваема ергономична Т дръжка.Двоен накрайник за авто-клапан (AV), DV, както и вело (PV) и френски (FV) вентили.Двойно бутало телескопично за по-бързо напомпване. Включен държач за рамка.Работно наляга..
21.90 лв
Мини помпа MAX1 Tour miniОписаниеПомпата MAX1 Tour mini е мини вариант помпа, произведена в Чехия, изработена от качествени и надеждни материали. Има ултралек дизайн и универсален накрайник за надуване, както и телескопично бутало за висока производителност. Тялото на помпата е изработено от твърда ..
14.90 лв
Мини помпа с универсална накрайник за надуване и телескопично бутало за висока производителност, сгъваема ергономична Т-образна дръжка.MAX1 Telescope мини помпа с универсална глава за лесно надуване и телескопично бутало за висока производителност. Сгъваема ергономична Т-образна дръжка.Универсална г..
25.90 лв
Накрайник за помпа Giyo GCT-AХарактеристики- за вентили: авто, френски и вело AV FV DV- корпус: алуминий и пластмасаИнформацияПрофесионален накрайник за помпи GCT-A. Накрайника е изработен от висококачествени материали. Подходящ е за всички видове вентили. Отвивате главата, завъртате и сте готови за..
16.00 лв
Накрайник за помпа Giyo GCT-ALХарактеристики- за вентили: авто, френски и вело AV FV DV- корпус: алуминий и пластмасаИнформацияПрофесионален накрайник за помпи GCT-AL. Накрайника е изработен от висококачествени материали. Подходящ е за всички видове вентили. Отвивате главата, завъртате и сте готови ..
18.00 лв
Резарвен двоен накрайник MAX1/ROCK MACHINE помпа.Той също така пасва на избрани видове други производители.Доставя се без маркуч.Интелигентен автоматичен накрайник за помпа. Подходящ за авто и френски вентили A/V F/V.универсален накрайник, без да е необходимо да регулирате преди на помпате. Благодар..
16.90 лв
Патрон CO2 с резба, предназначен за 75107, 75108, 751085.Без непренов капак.Винт 3/8-24UNFПатрон помпа гумите на приблизително налягане за МТБ 2,5 - 3 bar. Шосейни гуми 7 - 8 bar...
4.00 лв
Компактена CO2 помпа с универсална глава, улесняваща надуването, за 16 g патрон без и с резбаMAX1 Inflator компактена патронна помпа с универсална глава за AV и PV вентили.Корпусът е изработен от композитна пластмаса, благодарение на която патрона е скрита така, че ръцете не могат да бъдат изгорени ..
38.00 лв
Информация : Крачна помпа MAX1 Blower с универсален двоен накрайник, без да е необходимо да регулирате накрайника преди напомпване. Буталото е оборудвано с прецизен манометър, Fe цев и стабилна стоманена основа. Благодарение на цевта от стомана Fe помпата е твърда и устойчива на боравене.Ергон..
60.90 лв
PRO Mini Pump CO2 GO ALLOY HYBRID - патрон за надуване на CO2Комбинирана мини ръчна и CO2 помпа!Характеристики:Pompa Miniпатрон за надуване на CO2 - Pompa CO2размери:19 смОПИСАНИЕХибридна помпа Shimano Pro CO2 Go (само Presta Valve)Компактна хибридна мини помпа.ДВОЙНА ФУНКЦИЯ Може да се използва кат..
49.00 лв
Помпа Skorpion AMP-062ИнформацияБюджетна аварийна мини помпа за велосипед. Помпата има стойка за прикрепяне към рамката на велосипеда, по този начин тя винаги може да е с вас по време на колоездене. Изработена от олекотено устойчиво композитно тяло.ХарактеристикиПодходяща за всички видове вентили - ..
10.00 лв
Помпа алуминиева Skorpion AMP-071AУстойчиво и олекотено алуминиево тяло, двупосочна работа, стойка за земя.Oбръщащ се накрайник за различните видове вентили с маркуч.Налягане до 9,6 bar (140 Psi).Точен манометър скала Bar/Psi.Тегло: 190 гр.Дължина: 350 мм...
49.90 лв
Висококачественна помпа за вилки и шокове - амортисьори.Характеристики:Осигурява налягане до 300 PSI/ 21 бара.Бутон за фина настройка на налягането.2-степенен клапан не позволяващ изтичане на въздух. Алуминиев корпус. Въртящ се маркуч за по-лесно напомпване.Тегло: 170 гр...
49.90 лв
Преходен редуктор от FV към AV вентилиХарактеристикиМатериал - месингГумено уплътнение Редуктор от френски и вело към авто вентилиПолезна информацияСлучвало ли ви се е гумата на велосипеда да ви е мека и  да не можете да я напомпате, понеже вентила е тънък? Е можем да ви решим проблема! Преходе..
2.90 лв
Мини ръчна помпа Max1 Sport Mini с маркуч и универсален накрайник за лесно напомпване .Лесно боравене поради дължината на маркуча и закрепването на накрайника към вентила.Универсален накрайник за авто (AV), DV,  (PV) и (FV). Включена стойка за рамката.Работно налягане 80 PSI. Височина на п..
29.90 лв
Класическа помпа за велосипед SKS без маркуч. Само за Авто AV вентили...
6.00 лв
Традиционна помпа НАПРАВЕНА В ЧЕХИЯ!- хромирана повърхност- маркуч за вело вентили- пластмасова дръжка..
13.00 лв
Показва 1 до 36 от 36 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за ползване | Поверителност и бисквитки и GDPR

Този продукт в момент е извън наличност. Въведете вашия email адрес и ние ще ви уведомим веднага щом продукта е обратно наличен.

Email