Меню
Количка

SALE -20% Велосипеди Cross

Звънци и тромби

Звънци и тромби

Информация

Звънците и тромбите за велосипеди са познат и универсален начин да предупредите околните за вашето присъствие, да участвате в трафика и да карате безопасно през деня и нощта. Повечето звънци и тромби на пазара са сравнително евтини и достъпни, пасват на почти всеки модел кормило и са лесни за подмяна. Има и други, които определено се открояват и вършат повече работа, отколкото предполагате.

В представата на човек звънците обичайно са с ретро дизайн – тумбести, сплескани и лъскави, със симпатичен малък спусък и непогрешим звън. В другата крайност са тромбите – силни, безпощадно дръзки, те са толкова мощни, че всеки шофьор на автомобил ще може да ви чуе. Подходящи са за тесни планински пътеки и местности с малка видимост, но голям поток от хора, където трябва да внимавате да не изненадате друг колоездач или катерач.

Видове

Като изключим ретро звънците, на пазара се предлагат впечатляващи алтернативи, скрити под кормилото за ваше удобство. Ако купувате традиционни звънци, знайте че звукът им не е толкова силен, когато са мокри. Обичайно са направени от месинг и могат да се поставят върху кормилна тръба с ширина 20-40 мм. За планинските велосипеди и тези за офроуд терени са ви нужни по-шумни звънци, които могат да развият височина до 100 децибела.

Съществуват модели звънци, нещо средно между традиционните и тромбите. Те издават непрекъснат звук по време на движение и имитират камбанка на крава. Този модел звънец ви спестява непрекъснатото усилие да натискате спусъка, а вместо това ви позволява да се концентрирате върху маршрута си, като не престава да сигнализира за присъствието ви. Когато не ви е нужен, звънецът може да бъде изключен.

Сред тромбите изпъкват най-силно тези на батерии. Те имат същия звук като стандартните тромби, с едната разлика, че можете да настройвате височината на звука, според това колко е натоварено движението. Тромбите са водоустойчиви и се предлагат със сменяема литиева батерия.

Филтрирай продуктите
Метален детски звънец Disney с герой Принцесите от Дисни. Звънецът е подходящ за детски велосипеди. Издава силен звук, привлича вниманието към малкия колоездач и околните, истински забавлява детето от използването му. Изработен е от висококачествени компоненти. Атрактивен и закачлив за радост на дец..
11.00 лв
Метален детски звънец с анимационен герой на Disney. Звънецът е подходящ за детски велосипеди, детски триколки и други. Издава силен звук, със сигурност привлича вниманието на околните към малкия колоездач, истински забавлява детето от използването му. Изработен е от висококачествени компоненти. Атр..
11.00 лв
Детски звънец ЗайчеИнформацияДетски звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация.Лесен за монтиране. Монтира се за кормилото на велосипеда. Има атрактивен дизайн с любимото за децата зайче.Страхотен избор, който Ви гарантира безценни детски усмив..
6.90 лв
Метален детски звънец с анимационен герой на Disney. Звънецът е подходящ за детски велосипеди, детски триколки и други. Издава силен звук, със сигурност привлича вниманието на околните към малкия колоездач, истински забавлява детето от използването му. Изработен е от висококачествени компоненти. Атр..
11.00 лв
Детски звънец МечеИнформацияДетски звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация.Лесен за монтиране. Монтира се за кормилото на колелото. Въртяща се камбанка на 360 градуса. Има атрактивен дизайн с любимото за децата мече.Страхотен из..
3.90 лв
Детски метален звънец Disney с герой Мини Маус от Дисни. Звънецът е подходящ за детски велосипеди. Издава силен звук, привлича вниманието към малкия колоездач и околните, истински забавлява детето от използването му. Изработен е от висококачествени компоненти. Атрактивен и закачлив за радост на деца..
11.00 лв
Метален детски звънец с анимационен герой на Disney. Звънецът е подходящ за детски велосипеди, детски триколки и други. Издава силен звук, със сигурност привлича вниманието на околните към малкия колоездач, истински забавлява детето от използването му. Изработен е от висококачествени компоненти. Атр..
11.00 лв
Детски метален звънец Disney с герой Пес Патрул момичета от Дисни. Звънецът е подходящ за детски велосипеди. Издава силен звук, привлича вниманието към малкия колоездач и околните, истински забавлява детето от използването му. Изработен е от висококачествени компоненти. Атрактивен и закачлив за радо..
11.00 лв
Детски метален звънец с анимационен герой Пес Патрул/ Paw Patrol от Disney. Звънецът е подходящ за детски велосипеди. Издава силен звук, привлича вниманието към малкия колоездач и околните, истински забавлява детето от използването му. Изработен е от висококачествени компоненти. Атрактивен и закачли..
11.00 лв
Mетален детски звънец с анимационен герой на Disney. Звънецът е подходящ за детски велосипеди, детски триколки и други. Издава силен звук, със сигурност привлича вниманието на околните към малкия колоездач, истински забавлява детето от използването му. Изработен е от висококачествени компоненти. Атр..
11.00 лв
Звънец Force Ding Dong черенИнформацияЗвънец Ding Dong в цвят черно, който издава двоен звук "динг донг " и със сигурност ще ви забележат, добра сигнализация. Звънецът е изключително лек и здрав. Монтира се на кормилото на велосипеда. Подходящ е за кормило с размери - от 19,2мм до 31,8мм.Характерист..
8.90 лв
Звънец Force синИнформацияСтандартен звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация.Лесен за монтиране. Монтира се за кормило с диаметър 22.2мм на велосипеда. Подходящ за лява и дясна ръка.ХарактеристикиСтандартен захват - за кормило с..
2.90 лв
Звънец Force червенИнформацияСтандартен звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация.Лесен за монтиране. Монтира се за кормило с диаметър 22.2мм на велосипеда. Подходящ за лява и дясна ръка.ХарактеристикиСтандартен захват - за кормил..
2.90 лв
Класически хромиран звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът се предлага в цвят chrom - сребрист. Изработен от висококачествени материали, изключително здрав. Издава силен звук, добра сигнализация. Със сигурност ще бъдете чути и забелязани. Лесен е за монтиране. Монтира се за кормилото на велос..
4.90 лв
Звънец MAX1 бялИнформацияСтандартен звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация.Лесен за монтиране, с помощта на отвертка. Монтира се за кормило с 22.2мм на велосипеда. Въртяща се камбанка на 360 градуса.ХарактеристикиСтандартен зах..
4.00 лв
Звънец MAX1 жълтИнформацияСтандартен звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация.Лесен за монтиране, с помощта на отвертка. Монтира се за кормило с 22.2мм на велосипеда. Въртяща се камбанка на 360 градуса.ХарактеристикиСтандартен за..
4.00 лв
Звънец MAX1 зеленИнформацияСтандартен звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация.Лесен за монтиране, с помощта на отвертка. Монтира се за кормило с 22.2мм на велосипеда. Въртяща се камбанка на 360 градуса.ХарактеристикиСтандартен з..
4.00 лв
Звънец MAX1 оранжевИнформацияСтандартен звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация.Лесен за монтиране, с помощта на отвертка. Монтира се за кормило с 22.2мм на велосипеда. Въртяща се камбанка на 360 градуса.ХарактеристикиСтандартен..
4.00 лв
Звънец MAX1 розовИнформацияСтандартен звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация.Лесен за монтиране, с помощта на отвертка. Монтира се за кормило с 22.2мм на велосипеда. Въртяща се камбанка на 360 градуса.ХарактеристикиСтандартен з..
4.00 лв
Стандартен звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация. Със сигурност ще привлечете вниманието на околните.Лесен за монтиране, с помощта на отвертка. Монтира се за кормило с диаметър 22.2мм. Въртяща се камбанка на 360 градуса.Характ..
8.90 лв
Звънец MAX1 синИнформацияСтандартен звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация. Лесен за монтиране, с помощта на отвертка. Монтира се за кормило с 22.2мм на велосипеда. Въртяща се камбанка на 360 градуса.ХарактеристикиСтандартен за..
4.00 лв
Стандартен звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация. Със сигурност ще привлечете вниманието на околните. Лесен за монтиране, с помощта на отвертка. Монтира се за кормило с диаметър 22.2мм на велосипеда. Въртяща се камбанка на 360..
4.00 лв
Звънец MAX1 червенИнформацияСтандартен звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация.Лесен за монтиране, с помощта на отвертка. Монтира се за кормило с 22.2мм на велосипеда. Въртяща се камбанка на 360 градуса.ХарактеристикиСтандартен ..
4.00 лв
Звънец MAX1 черенИнформацияСтандартен звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация.Лесен за монтиране, с помощта на отвертка. Монтира се за кормило с 22.2мм на велосипеда. Въртяща се камбанка на 360 градуса.ХарактеристикиСтандартен з..
4.00 лв
Звънец Skorpion розово/цикламенИнформацияЗвънец за велосипед с атрактивен дизайн в цвят розов/цикламен. Звънецът е изключително лек и здрав. Изработен е от алуминий с пластмасова основа Лесен за монтиране.Има пружина, която прави звъненето изключително силно при което със сигурност ще ви забележат.Х..
6.90 лв
Звънци за велосипед на чешката марка MAX1 - цветни и закачливи. Богата цветова гама, предлагат се в различни цветове - бяло, хром, жълто, розово, зелено, тъмно зелено, зелено тюркоаз, тъмно син,светло синьо,виолетово, червено, бордо розово, оранжево, черно.Издават силен звук, добра сигнализация, със..
4.00 лв
Звънец РевошифтИнформацияЗвънец ревошифт, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е здрав и издава силен звук, добра сигнализация.Лесен за монтиране. Монтира се за кормилото на велосипеда.ХарактеристикиСтандартен захват - за кормило с диаметър 22,2мм.Цвят - черенЛесен монтаж..
5.90 лв
Звънец с камъчета PointИнформацияСтандартен звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът има атрактивен дизайн с камъчета. Звънецът е изработен от висококачествени материали, изключително здрав. Издава силен звук, добра сигнализация. Лесен за монтиране. Монтира се за кормилото на велосипеда. Характ..
8.90 лв
Звънец черенИнформацияСтандартен звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация.Лесен за монтиране. Монтира се за кормило с диаметър 22.2мм на велосипеда. Подходящ за лява и дясна ръка.ХарактеристикиСтандартен захват - за кормило с диа..
3.00 лв
Тромба за велосипед синяИнформацияТромба/звънец за велосипед, който издава много силен звук и така уведомява околните. Със сигурност няма да останете не забелязани. Добра сигнализация. Монтира се на кормилото на велосипеда. Лесен монтаж. Подходящ за всеки велосипед. Звънецът е лек и здрав.Характерис..
5.90 лв
Аларма за велосипед M-WAVE която се активира от движение.Характеристики:материал: пластмасачувствителност: регулиране на чувствителносттазвук: мощнист 120dbкод: 3 цифрумонтаж: към рамката или колчето на велосипедаБатерии включени в комплекта..
32.00 лв
Градски звънец POINT дин-донИнформацияГрадския звънец с марка POINT е чудесен аксесоар към вашия градски велосипед, който ще придаде допълнително стил и елегантност на вашето колело.Звънеца е с чист и силен дин-дон звук, гарантиращ вниманието от околните. Изработен е от висококачествени компоненти и..
35.00 лв
Метален детски звънец с анимационен герой на Disney. Звънецът е подходящ за детски велосипеди, детски триколки и други. Издава силен звук, със сигурност привлича вниманието на околните към малкия колоездач, истински забавлява детето от използването му. Изработен е от висококачествени компоненти. Атр..
11.00 лв
Метален детски звънец с анимационен герой на Disney. Звънецът е подходящ за детски велосипеди, детски триколки и други. Издава силен звук, със сигурност привлича вниманието на околните към малкия колоездач, истински забавлява детето от използването му. Изработен е от висококачествени компоненти. Атр..
11.00 лв
Детски звънец Мечо ПухЗвънецът за велосипед издава силен звук, привлича вниманието към малкия велосипедист и забавлява детето от използването му. Изработена е от висококачествени компоненти и е украсена с герои на Дисни Мечо Пух.Обиколка: 5,5см.Десен: Мечо Пух..
11.00 лв
Метален детски звънец с анимационен герой Мики Маус Disney. Звънецът е подходящ за детски велосипеди, детски триколки и други. Издава силен звук, със сигурност привлича вниманието на околните към малкия колоездач, истински забавлява детето от използването му. Изработен е от висококачествени компонен..
11.00 лв
Звънец метален Дисни Mini MauseЗвънецът за велосипед издава силен звук, привлича вниманието към малкия велосипедист и забавлява детето от използването му. Изработена е от висококачествени компоненти и е украсена с герои на Дисни Mini Mause.Обиколка: 5,5см.Десен: Мини Маус..
11.00 лв
Метален детски звънец с анимационен герой Принцесите на Disney. Звънецът е подходящ за детски велосипеди, детски триколки и други. Издава силен звук, със сигурност привлича вниманието на околните към малкия колоездач, истински забавлява детето от използването му. Изработен е от висококачествени комп..
11.00 лв
Звънци за велосипед Mini на чешката марка MAX1 с впечатляващ цветен, закачлив дизайн. Богата и атрактивна цветова гама.Предлагат се в различни цветови комбинации. Издават силен звук, добра сигнализация, със сигурност ще привлечете вниманието на околните. Монтира се на кормилото на велосипеда.Характе..
6.90 лв
Звънци, подходящи за градски велосипед на чешката марка MAX1 - цветни и закачливи. Богата цветова гама, предлагат се в различни цветови комбинации. Звънците са тип камбана с изключително стилен дизайн.Издават силен звук, добра сигнализация, със сигурност ще привлечете вниманието на околните. Монтира..
11.90 лв
Показва 1 до 40 от 40 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за ползване | Поверителност и бисквитки и GDPR

Този продукт в момент е извън наличност. Въведете вашия email адрес и ние ще ви уведомим веднага щом продукта е обратно наличен.

Email