Ако вашето дете вече се учи да кара колело, то има нужда от стабилен велосипед, снабден с кошница, в която да вози любимите си играчки и принадлежности. Детските кошници за велосипед на Дисни са много подходящи за тази цел. Те са с различни цветове, които създават много радост и настроение у децата, а освен това са и украсени със стикери, изобразяващи любимите на малките момичета и момчета герои от филмите на Дисни. Така производителите са създали една много богата гама от видове, съобразени с предпочитанията на малките си клиенти.

За какво служат кошниците за велосипед

Като цяло, кошниците за велосипеди вървят като отделен аксесоар към велосипедите. Обикновено те се монтират в предната част, закрепвайки се на кормилото със скоби, бемъци или друг вид крепежни елементи. Това ги прави много удобни за пренасяне на леки товари, като хранителни продукти, вода, чанта или ученическа раница и други. Изключително полезни са кошниците за велосипед и за децата, които в тях могат да транспортират дребни свои вещи, като играчки, книги, раница с вода и сладки лакомства и други. Кошниците за велосипеди са изработени от здрава пластмаса, метал или ракита. Срещат се и модели, направени от други материали, но повечето имитират мрежа или друг вид плетка.

Какво представляват кошниците за велосипед на Дисни

Модерните и стилни кошници за велосипед на Дисни са произведени в Китай и са изработени от висококачествена, здрава цветна пластмаса, която е и абсолютно безвредна за децата. Кошниците са много функционални и удобни, защото се монтира лесно на кормилото на велосипеда, само с помощта на включените в комплекта ремъци. Кошниците за велосипед на Дисни са подходящи за пренос на различни детски играчки, аксесоари и принадлежности. Така малките велосипедисти могат да не се разделят с любимите си кукли, камиончета или плюшени играчки, докато са на разходка. Освен всичко това, кошниците са и чудесен аксесоар за украса на детското колело.

Видове кошници за велосипед на Дисни

Всички модели кошници за велосипеди на Дисни се предлагат в различни цветове и щампи, но са с един и същи стандартен размер 13.5х20х15см. Дълбочината им също е еднаква – 14см, а обемът на вместимост от 2 литра позволява събирането на много детски принадлежности.

В интернет всеки може да открие голямо разнообразие от кошници за велосипеди на Дисни, в различни цветове и със стикери на едни от най-известните и любими да децата филмови герои. Сред тях са:

Кошница за велосипед - Мики Маус Disney;

Кошница за велосипед - Мики Маус синя


Детска кошница - Мини Маус Disney;

Детска кошница - Мини Маус Disney

Детска кошница за момиче Пес патрул Disney;

кошница за момиче Пес патрул Disney розова

Детска кошница за момче Пес патрул Disney ;

кошница за момиче Пес патрул Disney синя

Детска кошница - Princess Disney;

Детска кошница - Принцеси Disney

Детска кошница - Star Wars Disney;

кошница за колело Star Wars Disney

Детска кошница - Колите Disney;

Детска кошница - Колите Disney

Детска кошница - Леденото кралство Disney;

Детска кошница - Леденото кралство

Детска кошница Spiderman Disney;

Детска кошница Spiderman Disney

Детска кошница мечо Пух Disney и други.

Кошниците за велосипед на Дисни са лесни за инсталиране и демонтаж. Те са подходящи за детски велосипеди за момичета и момчета, над три годишна възраст, включително и за колелетата с помощни колела.

Кошниците за велосипед на Дисни са снабдени с регулируеми ремъци, които улесняват здравото им захващане към кормилото, като така се предотвратява падането им, по време на каране.

Що се отнася до размера на тези модели, той е универсален, което ги прави подходящи за повечето кормила с диаметър от 0.9 до 2,2 см. Дълбочината и обемът им позволява в тях да има място за много детски играчки и принадлежности, кукли, камиончета, комплекти за пясъчника, бутилка с вода, закуски и други детски съкровища. Висококачествената пластмаса от която са направени кошниците за велосипеди на Дисни е много издръжлива и безопасна за здравето на децата. Това прави кошниците един наистина страхотен подарък за малчуганите, за техния рожден ден или за Коледа. Всички модели можете разгледате и в нашата основна категория : Кошници за колело