Меню
Количка

Ръкавици

Ръкавици

За какво служат

Предимно се използват за държат ръцете топли и защитени. Ръцете на колоездача непрекъснато са изложени на атмосферни влияния, особено на студ, насрещен вятър и потене. Наравно с това е продължителният натиск върху кормилото, спирачките и спирачните лостове.

Ръкавиците за колоездене се различават по това дали са цели или изрязани; какво количество подплата имат и дали са покрити с грайфери за по-добър захват. Не на последно място, ръкавиците защитават ръцете на колоездача от надраскване и порязване при падане.

Ръкавиците с изрязани пръсти са направени от естествена или синтетична кожа в комбинация с еластан. Този модел е предпочитан за офроуд велосипеди. Ръкавиците с пръсти са водоустойчиви и са подходящи за есента и пролетта. Зимните модели са по-обемни и се състоят от два пласта. В горната си част са малко по-дълги, за да покрият  китките ви. Вариация на ръкавиците са предпазителите за волан, които се монтират над двете дръжки и служат за защита срещу насрещен вятър, дъжд и сняг.

Филтрирай продуктите
Детски ръкавици Mickey Mouse DisneyИнформацияДетските ръкавици на Disney са един чудесен аксесоар със страхотен дизайн, предназначени за деца. Изработени са от устойчив материал с цветен принт на любими анимационни герои от филмите на Disney-  Мики Маус. Ръкавиците се закопчават с велкро лепенк..
21.00 лв
Детски ръкавици Mickey Mouse Disney зелениИнформацияДетските ръкавици на Disney са един чудесен аксесоар със страхотен дизайн, предназначени за деца. Изработени са от устойчив материал с цветен принт на любими анимационни герои от филмите на Disney-  Мики Маус. Ръкавиците се закопчават ..
21.00 лв
Детските ръкавици на Disney са един чудесен аксесоар със страхотен дизайн, предназначени за деца. Изработени са от устойчив материал с цветен принт на любими анимационни герои от филмите на Disney - Принцесите/Princess. Ръкавиците се закопчават с велкро лепенки, което позволява лесно пасване върху р..
21.00 лв
Детските ръкавици на Disney са един чудесен аксесоар със страхотен дизайн, предназначени за деца. Изработени са от устойчив материал с цветен принт на любими анимационни герои от филмите на Disney - Star Wars. Ръкавиците се закопчават с велкро лепенки, което позволява лесно пасване върху ръката на д..
21.00 лв
Детски ръкавици Колите DisneyИнформацияДетските ръкавици на Disney са един чудесен аксесоар със страхотен дизайн, предназначени за деца. Изработени са от устойчив материал с цветен принт на любими анимационни герои от филмите на Disney - Колите/ Cars. Ръкавиците се закопчават с велкро лепенки, което..
21.00 лв
Детските ръкавици на Disney са един чудесен аксесоар със страхотен дизайн, предназначени за деца. Изработени са от устойчив материал с цветен принт на любими анимационни герои от филмите на Disney - Minnie Mouse. Ръкавиците се закопчават с велкро лепенки, което позволява лесно пасване върху ръката н..
21.00 лв
Детските ръкавици на Disney са един чудесен аксесоар със страхотен дизайн, предназначени за деца. Изработени са от устойчив материал с цветен принт на любими анимационни герои от филмите на Disney-  Пес Патрул. Ръкавиците се закопчават с велкро лепенки, което позволява лесно пасване върху ръкат..
21.00 лв
Детските ръкавици на Disney са един чудесен аксесоар със страхотен дизайн, предназначени за деца. Изработени са от устойчив материал с цветен принт на любими анимационни герои от филмите на Disney - Paw Patrol. Ръкавиците се закопчават с велкро лепенки, което позволява лесно пасване върху ръката на ..
21.00 лв
Ръкавици Drag Comfort SF L син оранжев сивИнформацияРъкавиците на Drag Comfort размер L в цвят син оранжев сив са с къси пръсти. Изработени са от синтетична кожа и ликра, дишащ и мек материал, лесен за почистване с допълнителни дупки за въздух. Имат покритие Имат специални гелови вложки за обиране н..
27.90 лв
Ръкавици Drag Comfort  M син оранжевИнформацияРъкавиците на Drag Comfort размер М в цвят син оранжев са с къси пръсти. Изработени са от синтетична кожа и ликра, дишащ и мек материал, лесен за почистване с допълнителни дупки за въздух. Имат покритие Имат специални гелови вложки за обиране на виб..
27.90 лв
Ръкавии Drag MTB-Gel SF L син черенИнформацияВелосипедните ръкавици на Drag MTB-Gel размер L в цвят син черен с къси пръсти са едно чудесно допълнение / аксесоар към вашата екипировка. Освен това предпазват ръцете от ожулване и падане. Изработени са синтетична кожа и ликра, дишащ и мек материал, лес..
27.90 лв
Ръкавии Drag MTB-Gel SF M син черенИнформацияВелосипедните ръкавици на Drag MTB-Gel размер М в цвят син черен с къси пръсти са едно чудесно допълнение / аксесоар към вашата екипировка. Освен това предпазват ръцете от ожулване и падане. Изработени са синтетична кожа и ликра, дишащ и мек материал, лес..
27.90 лв
Ръкавии Drag MTB-Gel SF S неон черенИнформацияВелосипедните ръкавици на Drag MTB-Gel размер S в цвят неон черен с къси пръсти са едно чудесно допълнение / аксесоар към вашата екипировка. Освен това предпазват ръцете от ожулване и падане. Изработени са синтетична кожа и ликра, дишащ и мек материал, л..
27.90 лв
Ръкавици Drag Tour Premium M черен червенИнформацияРъкавиците на Drag Tour Premium размер М в цвят черен червен са с къси пръсти. Горната част е изработена от разтеглива бързосъхнеща ликра и длан от Amara. Дишащ и мек материал, лесен за почистване с допълнителни дупки за въздух. Прилягат добре на ръ..
22.90 лв
Ръкавици Drag Tour Premium SF M черни синиИнформацияРъкавиците на Drag Tour Premium размер М в цвят черен син са с къси пръсти. Горната част е изработена от разтеглива бързосъхнеща ликра и длан от Amara. Дишащ и мек материал, лесен за почистване с допълнителни дупки за въздух. Прилягат добре на ръка..
22.90 лв
Лятната ръкавица с къс пръст MAX1 е изработена от висококачествени функционални материали, които ви позволяват да захващате кормилото уверено и сигурно при всякакви условия. Ергономичната кройка се адаптира перфектно към формата на ръката ви, така че ще се почувствате напълно естествени в ръкавиците..
34.90 лв
Лятната ръкавица с къс пръст MAX1 е изработена от висококачествени функционални материали, които ви позволяват да захващате кормилото уверено и сигурно при всякакви условия. Ергономичната кройка се адаптира перфектно към формата на ръката ви, така че ще се почувствате напълно естествени в ръ..
34.90 лв
Лятната ръкавица с къс пръст MAX1 е изработена от висококачествени функционални материали, които ви позволяват да захващате кормилото уверено и сигурно при всякакви условия. Ергономичната кройка се адаптира перфектно към формата на ръката ви, така че ще се почувствате напълно естествени в ръ..
34.90 лв
Лятната ръкавица с къс пръст MAX1 е изработена от висококачествени функционални материали, които ви позволяват да захващате кормилото уверено и сигурно при всякакви условия. Ергономичната кройка се адаптира перфектно към формата на ръката ви, така че ще се почувствате напълно естествени в ръ..
34.90 лв
Ръкавиците с къс пръст MAX1 е изработена от висококачествени функционални материали, които ви позволяват да захващате кормилото уверено и сигурно при всякакви условия. Ергономичната кройка се адаптира перфектно към формата на ръката ви, така че ще се почувствате напълно естествени в ръкавиците и нищ..
34.90 лв
Дамски ръкавици Shimano Explorer L розовиИнформацияРъкавиците са изключително леки, здрави и удобни. С дълъг пръст за пролетно и лятно време. Дишаща материя и против запотяване. С гел на дланите за омекотяване. Лесни са за поддръжка. Подходящи за планинско колоездене и MTB велосипеди. Прилягат добре..
18.00 лв
Дамски ръкавици Shimano Explorer XL розовиИнформацияРъкавиците са изключително леки, здрави и удобни. С дълъг пръст за пролетно и лятно време. Дишаща материя и против запотяване. С гел на дланите за омекотяване. Лесни са за поддръжка. Подходящи за планинско колоездене и MTB велосипеди. При..
18.00 лв
Детски ръкавици CROSSER CG-DOG KIDS XXSИнформацияДетските ръкавици CROSSER CG-DOG KIDS размер XXS в цвят червен/оранжев и апликация куче-далматинец  с къси пръсти. Велосипедните детски ръкавици са едно чудесно допълнение / аксесоар към екипировката на децата. Освен това предпазват ръцете от ожу..
11.00 лв
Детски ръкавици CROSSER KIDS CG-19-0027 бели SИнформацияВелосипедните детски ръкавици CROSSER KIDS CG-19-0027 размер S и в бял цвят с къси пръсти са едно чудесно допълнение / аксесоар към екипировката на децата. Освен това предпазват ръцете от ожулване и падане. Изработени са от синтетична кожа и ли..
9.90 лв
Детски ръкавици Frozen (замръзналото кралство)  DisneyИнформацияДетските ръкавици на Disney са един чудесен аксесоар със страхотен дизайн, предназначени за деца. Изработени са от устойчив материал с цветен принт на любими анимационни герои от филмите на Disney - Замръзналото кралство Frozen. Ръ..
21.00 лв
Детски ръкавици Minnie Mouse DisneyИнформацияДетските ръкавици на Disney са един чудесен аксесоар със страхотен дизайн, предназначени за момичета. Изработени са от устойчив материал с цветен принт на любими анимационни герои от филмите на Disney - Мини Маус. Ръкавиците се закопчават с велкро лепенки..
21.00 лв
Детски ръкавици Princess (принцесите) DisneyИнформацияДетските ръкавици на Disney са един чудесен аксесоар със страхотен дизайн, предназначени за деца. Изработени са от устойчив материал с цветен принт на любими анимационни герои от филмите на Disney - Принцесите/Princess. Ръкавиците се закопчават с..
21.00 лв
Ръкавици за колоездене CROSSER CG-514 къси пръсти размер L черниИнформацияКолоездачните ръкавици на марката Crosser са с къси пръсти и са изработени от дишащ и мек материал, осигуряващ отлична вентилация за ръцете. Изключително лесен за поддържане и почистване. Имат допълнителни отвори за проветрени..
21.00 лв
Ръкавици Answer Clash L дълги пръсти черни/белиИнформацияКолоездачните ръкавици Answer Clash дълги пръсти размер  L са изключително меки и удобни, подходящи за есенно, пролетно и лятно време. Прилягат добре на ръката, което гарантира добър захват на кормилото. Пристягане с ластик около китките ..
37.00 лв
Ръкавици Answer Clash S дълги пръсти черни/белиИнформацияКолоездачните ръкавици Answer Clash дълги пръсти размер  S са изключително меки и удобни, подходящи за есенно, пролетно и лятно време. Прилягат добре на ръката, което гарантира добър захват на кормилото. Пристягане с ластик около ки..
37.00 лв
Ръкавици Answer Clash S дълги пръсти черни/зелениИнформацияКолоездачните ръкавици Answer Clash дълги пръсти размер S са изключително меки и удобни, подходящи за есенно, пролетно и лятно време. Прилягат добре на ръката, което гарантира добър захват на кормилото. Пристягане с ластик около китките и ан..
37.00 лв
Ръкавици Answer Clash XL дълги пръстиИнформацияКолоездачните ръкавици Answer Clash дълги пръсти размер XL са изключително меки и удобни, подходящи за есенно, пролетно и лятно време. Прилягат добре на ръката, което гарантира добър захват на кормилото. Пристягане с ластик около китките и анатомично из..
37.00 лв
Ръкавици Answer Clash XL дълги пръсти черни/белиИнформацияКолоездачните ръкавици Answer Clash дълги пръсти размер XL са изключително меки и удобни, подходящи за есенно, пролетно и лятно време. Прилягат добре на ръката, което гарантира добър захват на кормилото. Пристягане с ластик около китките и ан..
37.00 лв
Ръкавици Answer Clash М дълги пръсти черни/белиИнформацияКолоездачните ръкавици Answer Clash дълги пръсти размер М са изключително меки и удобни, подходящи за есенно, пролетно и лятно време. Прилягат добре на ръката, което гарантира добър захват на кормилото. Пристягане с ластик около китките и анат..
37.00 лв
Ръкавици CROSSER CG FISH-KIDS къси пръсти S синиИнформацияДетски цветни ръкавички за малките колоездачи. Освен, че са чудесно допълнение към екипировката на децата, предпазват ръката от ожулване.Характеристи- материал: ликра- размер: S..
11.00 лв
Ръкавици CROSSER CG FISH-KIDS къси пръсти XXS синиИнформацияДетски цветни ръкавички за малките колоездачи. Освен, че са чудесно допълнение към екипировката на децата, предпазват ръката от ожулване.Характеристи- материал: ликра- размер: XXS..
10.00 лв
Ръкавици за планинско колоездене CROSSER CG-501 размер L в цвят черно/зелени и къси пръсти.ОписаниеКолоездачните ръкавици на марката Crosser са с къси пръсти и са изработени от качествени материали с прецизна кройка, дишащ и мек материал, осигуряващ отлична вентилация за ръцете.  Леки,удобни и ..
23.00 лв
Ръкавици CROSSER CG-512 М черно/зелени къси пръстиИнформацияРъкавиците на Crosser CG-5112 размер М в цвят черно/зелен са с къси пръсти. Изработени са от синтетична кожа и ликра, дишащ и мек материал, лесен за почистване с допълнителни дупки за въздух. Обособени са части от хавлиена материя за забърс..
14.90 лв
Ръкавици за колоездене CROSSER CG-514 къси пръсти XL черноИнформацияДишащ и мек материал, лесен за почистване. Към дланта са с допълнителни отвори за проветрение Характеристики- цвят: черен- тегло: 60 гр.- синтетична кожа- хавлиена материя за забърсване на потта- гелова вложка за обиране на вибрации..
19.00 лв
Ръкавици CROSSER KIDS CG-RS-19 зелени 4XSИнформацияВелосипедните детски ръкавици CROSSER KIDS CG-19-0027 размер 4ХS и в зелен цвят с къси пръсти са едно чудесно допълнение / аксесоар към екипировката на децата. Освен това предпазват ръцете от ожулване и падане. Изработени са от синтетична кожа и лик..
12.00 лв
Показва 1 до 40 от 41 (2 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за ползване | Поверителност и бисквитки и GDPR

Този продукт в момент е извън наличност. Въведете вашия email адрес и ние ще ви уведомим веднага щом продукта е обратно наличен.

Email