Меню
Количка

НАМАЛЕНИ МОДЕЛИ ВЕЛОСИПЕДИ ДО - 20%

Ръкавици

Ръкавици

За какво служат

Предимно се използват за държат ръцете топли и защитени. Ръцете на колоездача непрекъснато са изложени на атмосферни влияния, особено на студ, насрещен вятър и потене. Наравно с това е продължителният натиск върху кормилото, спирачките и спирачните лостове.

Ръкавиците за колоездене се различават по това дали са цели или изрязани; какво количество подплата имат и дали са покрити с грайфери за по-добър захват. Не на последно място, ръкавиците защитават ръцете на колоездача от надраскване и порязване при падане.

Ръкавиците с изрязани пръсти са направени от естествена или синтетична кожа в комбинация с еластан. Този модел е предпочитан за офроуд велосипеди. Ръкавиците с пръсти са водоустойчиви и са подходящи за есента и пролетта. Зимните модели са по-обемни и се състоят от два пласта. В горната си част са малко по-дълги, за да покрият  китките ви. Вариация на ръкавиците са предпазителите за волан, които се монтират над двете дръжки и служат за защита срещу насрещен вятър, дъжд и сняг.

Филтрирай продуктите
Детски ръкавици Mickey Mouse DisneyИнформацияДетските ръкавици на Disney са един чудесен аксесоар със страхотен дизайн, предназначени за деца. Изработени са от устойчив материал с цветен принт на любими анимационни герои от филмите на Disney-  Мики Маус. Ръкавиците се закопчават с велкро лепенк..
21.00 лв
Детски ръкавици Mickey Mouse Disney зелениИнформацияДетските ръкавици на Disney са един чудесен аксесоар със страхотен дизайн, предназначени за деца. Изработени са от устойчив материал с цветен принт на любими анимационни герои от филмите на Disney-  Мики Маус. Ръкавиците се закопчават ..
21.00 лв
Детски ръкавици Колите DisneyИнформацияДетските ръкавици на Disney са един чудесен аксесоар със страхотен дизайн, предназначени за деца. Изработени са от устойчив материал с цветен принт на любими анимационни герои от филмите на Disney - Колите/ Cars. Ръкавиците се закопчават с велкро лепенки, което..
21.00 лв
Детските ръкавици на Disney са един чудесен аксесоар със страхотен дизайн, предназначени за деца. Изработени са от устойчив материал с цветен принт на любими анимационни герои от филмите на Disney-  Пес Патрул. Ръкавиците се закопчават с велкро лепенки, което позволява лесно пасване върху ръкат..
21.00 лв
Ръкавици Drag Comfort SF L син оранжев сивИнформацияРъкавиците на Drag Comfort размер L в цвят син оранжев сив са с къси пръсти. Изработени са от синтетична кожа и ликра, дишащ и мек материал, лесен за почистване с допълнителни дупки за въздух. Имат покритие Имат специални гелови вложки за обиране н..
27.90 лв
Ръкавици Drag Comfort  M син оранжевИнформацияРъкавиците на Drag Comfort размер М в цвят син оранжев са с къси пръсти. Изработени са от синтетична кожа и ликра, дишащ и мек материал, лесен за почистване с допълнителни дупки за въздух. Имат покритие Имат специални гелови вложки за обиране на виб..
27.90 лв
Ръкавии Drag MTB-Gel SF L син черенИнформацияВелосипедните ръкавици на Drag MTB-Gel размер L в цвят син черен с къси пръсти са едно чудесно допълнение / аксесоар към вашата екипировка. Освен това предпазват ръцете от ожулване и падане. Изработени са синтетична кожа и ликра, дишащ и мек материал, лес..
27.90 лв
Ръкавии Drag MTB-Gel SF M син черенИнформацияВелосипедните ръкавици на Drag MTB-Gel размер М в цвят син черен с къси пръсти са едно чудесно допълнение / аксесоар към вашата екипировка. Освен това предпазват ръцете от ожулване и падане. Изработени са синтетична кожа и ликра, дишащ и мек материал, лес..
27.90 лв
Ръкавии Drag MTB-Gel SF S неон черенИнформацияВелосипедните ръкавици на Drag MTB-Gel размер S в цвят неон черен с къси пръсти са едно чудесно допълнение / аксесоар към вашата екипировка. Освен това предпазват ръцете от ожулване и падане. Изработени са синтетична кожа и ликра, дишащ и мек материал, л..
27.90 лв
Ръкавици Drag Tour Premium M черен червенИнформацияРъкавиците на Drag Tour Premium размер М в цвят черен червен са с къси пръсти. Горната част е изработена от разтеглива бързосъхнеща ликра и длан от Amara. Дишащ и мек материал, лесен за почистване с допълнителни дупки за въздух. Прилягат добре на ръ..
22.90 лв
Ръкавици Drag Tour Premium SF M черни синиИнформацияРъкавиците на Drag Tour Premium размер М в цвят черен син са с къси пръсти. Горната част е изработена от разтеглива бързосъхнеща ликра и длан от Amara. Дишащ и мек материал, лесен за почистване с допълнителни дупки за въздух. Прилягат добре на ръка..
22.90 лв
Лятната ръкавица с къс пръст MAX1 е изработена от висококачествени функционални материали, които ви позволяват да захващате кормилото уверено и сигурно при всякакви условия. Ергономичната кройка се адаптира перфектно към формата на ръката ви, така че ще се почувствате напълно естествени в ръкавиците..
34.90 лв
Лятната ръкавица с къс пръст MAX1 е изработена от висококачествени функционални материали, които ви позволяват да захващате кормилото уверено и сигурно при всякакви условия. Ергономичната кройка се адаптира перфектно към формата на ръката ви, така че ще се почувствате напълно естествени в ръ..
34.90 лв
Лятната ръкавица с къс пръст MAX1 е изработена от висококачествени функционални материали, които ви позволяват да захващате кормилото уверено и сигурно при всякакви условия. Ергономичната кройка се адаптира перфектно към формата на ръката ви, така че ще се почувствате напълно естествени в ръ..
34.90 лв
Лятната ръкавица с къс пръст MAX1 е изработена от висококачествени функционални материали, които ви позволяват да захващате кормилото уверено и сигурно при всякакви условия. Ергономичната кройка се адаптира перфектно към формата на ръката ви, така че ще се почувствате напълно естествени в ръ..
34.90 лв
Ръкавиците с къс пръст MAX1 е изработена от висококачествени функционални материали, които ви позволяват да захващате кормилото уверено и сигурно при всякакви условия. Ергономичната кройка се адаптира перфектно към формата на ръката ви, така че ще се почувствате напълно естествени в ръкавиците и нищ..
34.90 лв
Дамски ръкавици Shimano Explorer L розовиИнформацияРъкавиците са изключително леки, здрави и удобни. С дълъг пръст за пролетно и лятно време. Дишаща материя и против запотяване. С гел на дланите за омекотяване. Лесни са за поддръжка. Подходящи за планинско колоездене и MTB велосипеди. Прилягат добре..
18.00 лв
Дамски ръкавици Shimano Explorer XL розовиИнформацияРъкавиците са изключително леки, здрави и удобни. С дълъг пръст за пролетно и лятно време. Дишаща материя и против запотяване. С гел на дланите за омекотяване. Лесни са за поддръжка. Подходящи за планинско колоездене и MTB велосипеди. При..
18.00 лв
Детски ръкавици CROSSER CG-DOG KIDS XXS
-10 %
Детски ръкавици CROSSER CG-DOG KIDS XXSИнформацияДетските ръкавици CROSSER CG-DOG KIDS размер XXS в цвят червен/оранжев и апликация куче-далматинец  с къси пръсти. Велосипедните детски ръкавици са едно чудесно допълнение / аксесоар към екипировката на децата. Освен това предпазват ръцете от ожу..
9.90 лв 11.00 лв
Детски ръкавици CROSSER KIDS CG-19-0027 бели SИнформацияВелосипедните детски ръкавици CROSSER KIDS CG-19-0027 размер S и в бял цвят с къси пръсти са едно чудесно допълнение / аксесоар към екипировката на децата. Освен това предпазват ръцете от ожулване и падане. Изработени са от синтетична кожа и ли..
9.90 лв
Детски ръкавици Frozen (замръзналото кралство)  DisneyИнформацияДетските ръкавици на Disney са един чудесен аксесоар със страхотен дизайн, предназначени за деца. Изработени са от устойчив материал с цветен принт на любими анимационни герои от филмите на Disney - Замръзналото кралство Frozen. Ръ..
21.00 лв
Детски ръкавици Minnie Mouse DisneyИнформацияДетските ръкавици на Disney са един чудесен аксесоар със страхотен дизайн, предназначени за момичета. Изработени са от устойчив материал с цветен принт на любими анимационни герои от филмите на Disney - Мини Маус. Ръкавиците се закопчават с велкро лепенки..
21.00 лв
Детски ръкавици Princess (принцесите) DisneyИнформацияДетските ръкавици на Disney са един чудесен аксесоар със страхотен дизайн, предназначени за деца. Изработени са от устойчив материал с цветен принт на любими анимационни герои от филмите на Disney - Принцесите/Princess. Ръкавиците се закопчават с..
21.00 лв
Ръкавици за колоездене CROSSER CG-514 къси пръсти размер L черниИнформацияКолоездачните ръкавици на марката Crosser са с къси пръсти и са изработени от дишащ и мек материал, осигуряващ отлична вентилация за ръцете. Изключително лесен за поддържане и почистване. Имат допълнителни отвори за проветрени..
21.00 лв
Ръкавици Answer Clash L дълги пръсти черни/белиИнформацияКолоездачните ръкавици Answer Clash дълги пръсти размер  L са изключително меки и удобни, подходящи за есенно, пролетно и лятно време. Прилягат добре на ръката, което гарантира добър захват на кормилото. Пристягане с ластик около китките ..
33.90 лв 37.00 лв
Ръкавици Answer Clash S дълги пръсти черни/белиИнформацияКолоездачните ръкавици Answer Clash дълги пръсти размер  S са изключително меки и удобни, подходящи за есенно, пролетно и лятно време. Прилягат добре на ръката, което гарантира добър захват на кормилото. Пристягане с ластик около ки..
33.90 лв 37.00 лв
Ръкавици Answer Clash S дълги пръсти черни/зелениИнформацияКолоездачните ръкавици Answer Clash дълги пръсти размер S са изключително меки и удобни, подходящи за есенно, пролетно и лятно време. Прилягат добре на ръката, което гарантира добър захват на кормилото. Пристягане с ластик около китките и ан..
33.90 лв 37.00 лв
Ръкавици Answer Clash XL дълги пръстиИнформацияКолоездачните ръкавици Answer Clash дълги пръсти размер XL са изключително меки и удобни, подходящи за есенно, пролетно и лятно време. Прилягат добре на ръката, което гарантира добър захват на кормилото. Пристягане с ластик около китките и анатомично из..
33.90 лв 37.00 лв
Ръкавици Answer Clash XL дълги пръсти черни/белиИнформацияКолоездачните ръкавици Answer Clash дълги пръсти размер XL са изключително меки и удобни, подходящи за есенно, пролетно и лятно време. Прилягат добре на ръката, което гарантира добър захват на кормилото. Пристягане с ластик около китките и ан..
33.90 лв 37.00 лв
Ръкавици Answer Clash М дълги пръсти черни/белиИнформацияКолоездачните ръкавици Answer Clash дълги пръсти размер М са изключително меки и удобни, подходящи за есенно, пролетно и лятно време. Прилягат добре на ръката, което гарантира добър захват на кормилото. Пристягане с ластик около китките и анат..
33.90 лв 37.00 лв
Ръкавици CROSSER CG FISH-KIDS къси пръсти S синиИнформацияДетски цветни ръкавички за малките колоездачи. Освен, че са чудесно допълнение към екипировката на децата, предпазват ръката от ожулване.Характеристи- материал: ликра- размер: S..
11.00 лв
Ръкавици CROSSER CG FISH-KIDS къси пръсти XXS синиИнформацияДетски цветни ръкавички за малките колоездачи. Освен, че са чудесно допълнение към екипировката на децата, предпазват ръката от ожулване.Характеристи- материал: ликра- размер: XXS..
10.00 лв
Ръкавици за планинско колоездене CROSSER CG-501 размер L в цвят черно/зелени и къси пръсти.ОписаниеКолоездачните ръкавици на марката Crosser са с къси пръсти и са изработени от качествени материали с прецизна кройка, дишащ и мек материал, осигуряващ отлична вентилация за ръцете.  Леки,удобни и ..
23.00 лв
Ръкавици CROSSER CG-512 М черно/зелени къси пръстиИнформацияРъкавиците на Crosser CG-5112 размер М в цвят черно/зелен са с къси пръсти. Изработени са от синтетична кожа и ликра, дишащ и мек материал, лесен за почистване с допълнителни дупки за въздух. Обособени са части от хавлиена материя за забърс..
14.90 лв
Ръкавици за колоездене CROSSER CG-514 къси пръсти XL черноИнформацияДишащ и мек материал, лесен за почистване. Към дланта са с допълнителни отвори за проветрение Характеристики- цвят: черен- тегло: 60 гр.- синтетична кожа- хавлиена материя за забърсване на потта- гелова вложка за обиране на вибрации..
19.00 лв
Ръкавици CROSSER KIDS CG-RS-19 зелени 4XSИнформацияВелосипедните детски ръкавици CROSSER KIDS CG-19-0027 размер 4ХS и в зелен цвят с къси пръсти са едно чудесно допълнение / аксесоар към екипировката на децата. Освен това предпазват ръцете от ожулване и падане. Изработени са от синтетична кожа и лик..
12.00 лв
Ръкавици CROSSER KIDS CG-RS-19 зелени SИнформацияВелосипедните детски ръкавици CROSSER KIDS CG-19-0027 размер S и в зелен цвят с къси пръсти са едно чудесно допълнение / аксесоар към екипировката на децата. Освен това предпазват ръцете от ожулване и падане. Изработени са от синтетична кожа и ликра, ..
12.00 лв
Показва 1 до 37 от 37 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за ползване | Поверителност и бисквитки и GDPR

Този продукт в момент е извън наличност. Въведете вашия email адрес и ние ще ви уведомим веднага щом продукта е обратно наличен.

Email