Меню
Количка

НАМАЛЕНИ МОДЕЛИ ВЕЛОСИПЕДИ ДО - 20%

Тротинетки

Тротинетки

Напоследък тротинетките се сдобиха с огромна популярност, превръщайки това малко удоволствие за деца и каскадьори в съвършено нов транспорт за възрастни. Въпреки че се срещат предимно в града, съществуват тротинетки за различни настилки и терени. Накратко – те могат да бъдат по-тежки, здрави и с по-широки гуми, за да издържат на трудните условия. Тротинетките се делят основно на три типастандартни, електрически и за каскадьори.

Тротинетки за деца

Те са по-малки и леки, както и по-разнообразни в цветови диапазон. Гумите им също са видимо стеснени, което позволява по-лесно оттласкване от земята. По-малкият размер спомага за по-голям контрол, заради което каскадьорските модели поразително приличат на детските. Покритието на гумите е гладко, а при по-евтините модели е от пластмаса, което създава излишен шум.

Тротинетки за възрастни

Не всяка тротинетка, която е извънредно тежка, е практична. Най-скъпите модели обикновено са направени от солидни, но леки материали, способни да издържат на удари и натоварване. Тротинетките за възрастни се отличават и с по-широките си гуми и разнообразието от грайфери, които предлагат различно сцепление за определени видове настилки. При тротинетките за възрастни трябва да се съобразите с теглото, което могат да издържат. Ако имате възможност, намерете най-леката тротинетка. Така ще имат по-добър контрол над управлението. В противен случай, ще сте зависими от инерцията, а и самото кормило на тротинетката не позволява да правите твърде резки маневри.

Тротинетки за каскадьори

Освен че приличат на детски, тротинетките за каскадьори имат една отличителна черта – сърцевината на главината им е метална, за да издържат на скокове и приземявания. Алуминиевата конструкция трябва да е напълно заварена, за да издържи на по-агресивен стил на каране. Някои модели имат 12-инчови колела, подходящи за кални или мокри терени.

Особености при тротинетките

Когато избирате тротинетка за себе си или за дете, помнете че кормилото е фиксирано и не можете да го регулирате според височината си. Това е така, защото на тротинетката ѝ е нужна допълнителна опора, а регулируемо кормило е слабо звено. Обичайно кормилото стига до ханша или талията. Повечето кормила имат покритие от гума или полиуретан.

Някои модели се предлагат със степенка или спирачки (крачна или върху кормилото). Основата (декът) на тротинетката задължително трябва да предлага подходящо сцепление. Някои имат антивибрационни подложки, които са предназначени за неравен терен. Теглото, което стандартните тротинетки могат да издържат, е до 100 кг за възрастни и деца. Най-тежките тротинетки са около 8 кг. Подходящи са и за деца, но първо трябва да се уверите, че самото дете има силата да се справи.

Електрически тротинетки

Те са причината за разрастването на микромобилността. Докато интересът при велосипедите се е разраствал с течение на десетилетия, електрическите тротинетки предизвикват за година експлозия на пазара за нови технологии, привличайки все нови компании да започнат да произвеждат свои модели. Повечето компании са фокусирани върху тротинетките за възрастни, но има и изключения, ориентирани към деца и юноши.

Подобно на традиционните тротинетки, електрическите също са способни да издържат на натоварване до 100 кг. Те имат още двигател и мощна батерия, както и по-широк дек и по-високо фиксирано кормило. Максималната скорост, която са способни да развият, е 25 км/ч. Спирачките са механични или електронни. Механичните са дискови и крачни, докато електронните разчитат на двигателя да спре, преди да се включат.

Съществуват модели тротинетки със седалка. Те са по-удобни за дълги пътувания. Седалката често пъти е отделен аксесоар, а и за самата тротинетка трябва да е предвиден подобен ъпгрейд, за да са съвместими. Едно от най-големите предимства на тротинетките като цяло е способността им да се сгъват, за да се пренасят и съхраняват по-лесно.

Електрическите тротинетки за деца са по-малки, не така мощни и с далеч по-слаби батерии. На практика, те са играчки и трябва да се третират като такива.

Филтрирай продуктите
Бутон за подаване на газ, подходящ за електрически скутер, тротинетка.ХарактеристикиВажи за Xiaomi или подобенЖенска буксаЦвят - черенТегло - 37гр...
18.00 лв
Бутон за подаване на газ, подходящ за електрически скутер, тротинетка.ХарактеристикиВажи за PRO / PRO 2Женска буксаЦвят - черенТегло - 37гр...
21.00 лв
Вентил, който е подходящ за безкамерна гума за електрическа тротинетка/скутер.Размери - 1.1x1.3x2см...
5.90 лв
Външна гума за електрическа тротинетка/скутер размер 8.5х3.Подходяща е за електрически тротинетки Kugoo и други.Изключително здрава и издръжлива гума, благодарение на подсилената си повърхност, лесно се монтира и демонтира...
49.90 лв
Външна бандажна гума GDV за електрическа тротинетка/скутер размер 8.5х2, която е подходяща за електрически тротинетки/скутери (XIOMI 365(M365 PRO) и бебешки колички.Препоръчва се за монтиране на електрическа тротинетка-скутер с амортисьори.ХарактеристикиБандажнаПодходяща за електрическа тротинетка-с..
24.00 лв
Външна бандажна гума GDV за електрическа тротинетка/скутер размер 10х2.125, която е подходяща за електрически тротинетки/скутери.Особено издръжлива гума, благодарение на подсилената си повърхност, лесно се монтира и демонтира.ХарактеристикиЕдинични размери - 10 х 2,125″Общи размери - 10 х 2,125 – 6″..
35.90 лв
Външна гума за електрически тротинетка е подходяща за модели тротинетки като Ninebot F25, F30, F40 и други с размет на джанти 10x2.125.Външна гума GDV 10x2.125 е подсилена (трудно се пука), изработена от каучуков материал с висока устойчивост на износване подходящ за електрически тротинетки / скутер..
17.90 лв
Външна гума Wanda за електрическа тротинетка/скутер размер 8.5х2, която е подходяща за електрически тротинетки/скутери (XIOMI 365(M365 PRO) и бебешки колички.Особено издръжлива гума, благодарение на подсилената си повърхност, лесно се монтира и демонтира.ХарактеристикиБезкамернаПодсилена повърхност..
16.90 лв
Външна гума за електрически скутер CST 8 1/2 x 2ИнформацияВъншна гума за електрическа тротинетка XIAOMI. Гумата е на марката CST и се отличава с високо качество и протекция за трудно спукване.ХарактеристикиРазмер 8 1/2 x 2Подходяща за електрически скутер..
25.90 лв
Вътрешна гума GDV за електрическа тротинетка/скутер размер 10х2, която е подходяща за електрически тротинетки/скутери (XIOMI 365(M365 PRO) и бебешки колички.ХарактеристикиРазмер - 10х2Марка - GDVВентил - Крив вентил CR202Тегло - 150гр...
7.90 лв
Вътрешна гума за електрически тротинетки/скутер размер 200x50, която е подходяща за всички видове електрически тротинетки ( XIOMI 365(M365 PRO), детски или бебешки колички.ХарактеристикиРазмер - 200x50Марка - GDVВентил - Крив CR202..
9.00 лв
Вътрешна гума за електрически тротинетки/скутер размер 10х2.5, която е подходяща за всички видове електрически тротинетки ( XIOMI 365(M365 PRO) и бебешки колички.ХарактеристикиРазмер - 10х2.5Марка - GDVВентил - Прав TR4Тегло - 150гр...
8.90 лв
Вътрешна гума GDV за електрическа тротинетка/скутер размер 8.5х2, която е подходяща за електрически тротинетки/скутери (XIOMI 365(M365 PRO) и бебешки колички.ХарактеристикиРазмер - 8,5х2Марка - GDVВентил - ТР4А..
7.90 лв
Електрическа тротинетка ANLEN E9X Plug E-ScooterИнформацияПрактичен електрически скутер ANLEN E9X Plug E-Scooter с рекуперация.При шофиране надолу електрическата спирачка може да се използва за възстановяване и зареждане на батерията.Много по-лесен и бърз за съхранение.Характеристики250 W безчетков ..
649.00 лв
Комплект заден калник, включващ:Винтове + защитна пластмаса Кука към кормило + защитна пластмаса.Подходящ е за електрически тротинетки и скутери Xiaomi.ХарактеристикиЦвят - БялТегло - Около 120гр...
18.00 лв
Комплект заден калник, включващ: Винтове + защитна пластмаса Кука към кормило + защитна пластмаса.Подходящ е за електрически тротинетки и скутери Xiaomi.ХарактеристикиЦвят - черенТегло - 120гр...
18.00 лв
Задна светлина/стоп, подходяща за електрически скутер-тротинетка. Предлага се с оригинална букса.ХарактеристикиТегло - 18гр.Задна светлина/стопПодходяща за Xiaomi и др...
12.00 лв
ХарактеристикиПодходящ за електрически тротинетки и скутери XiaomiТегло - 109гр...
28.90 лв
Механизъм за затваряне на електрическа тротинетка или скутер. Използва се при сгъване или разгъване, за затягащия механизъм на електрически тротинетки.Подходящ е за ел.тротинетки Xiaomi или други...
28.90 лв
Накладки за електрически скутер-тротинетка M365 / ESTILO 1Накладките са съвместим с Xiaomi, Iwatboard и други електически тротинетки.ХарактеристикиФорма - КръглиТегло - 100гр...
6.00 лв
Накладки за електрически скутер-тротинетка M365 с фланец, които са подходящи за всички модели Xiaomi Pro, Pro 2, 1S.Подходящо е само за най-новите модели M365.Характреистики18 мм ширина и 23 мм обща височина, включително фланеца21,3мм X 21,3мм..
6.00 лв
Преден калник, подходящ за електрическа тротинетка,скутер, който е съвместим с всички модел на Xiomi.ХарактеристикиЦвят - ЧеренТегло - 48гр...
14.90 лв
Предна подсилена кука за затваряне на електрически скутер-тротинеткаХарактеристикиМатериал - АлуминийЦвят - Черен..
14.90 лв
Резервни светещи колелца за тротинетка на Globber 100mm.Изработени са от висококачествени материали - въглеродни лагери, сребърно вътрешно ядро, LED светлини.ХарактеристикиСъвместим с марката GlobberРазмер - 110мЦвят - Син..
31.90 лв
Резервни светещи колелца за тротинетка на Globber 110mm.Изработени са от висококачествени материали - въглеродни лагери, сребърно вътрешно ядро, LED светлини.ХарактеристикиСъвместим с марката GlobberРазмер - 110мЦвят - Черен/сив..
36.90 лв
Представяме Ви алуминиева сгъваема тротинетка Folow Element Comfort Lights на Globber, която е един чудесен избор на тротинетка за вашето дете. Притежава характерните черти на марката Globber. Този модел е усъвършенстван и по-здрава версия на класическия метален скутер. Тротинетките от тази серия са..
299.90 лв
Представяме Ви алуминиева сгъваема тротинетка Folow Element Comfort Lights на Globber, която е един чудесен избор на тротинетка за вашето дете. Притежава характерните черти на марката Globber. Този модел е усъвършенстван и по-здрава версия на класическия метален скутер. Тротинетките от тази серия са..
299.90 лв
Стабилизатор за калник за електрически скутер-тротинетка.ХарактеристикиСпомага за намаляване вибрациите на калникаЦвят - черен..
9.00 лв
Тротинетката на Globber  GS 540 синя е едно страхотно предложение за тези, които обичат екстремните спортове , осигурявайки безопасност и истинско преживяване, както и наслада по време на каране. Предлагаме Ви, продукт от високия клас на Globber, произведена във Франция с висококачествени и изд..
249.00 лв
С удължителя за вентил AV 45 градуса можете да помпите труднодостъпни вентили на детски велосипеди, електрически тротинетки или бебешки колички. Ъгловия удължител за гуми осигурява лесен достъп до труднодостъпните вентили при детски модели велосипеди с малки капли. Удължителят има допълнителна иглич..
6.90 лв
С удължителя за вентил AV 90 градуса можете да помпите труднодостъпни вентили на детски велосипеди, електрически тротинетки или бебешки колички. Ъгловия удължител за гуми осигурява лесен достъп до труднодостъпните вентили при детски модели велосипеди с малки капли. Удължителят има допълнител..
6.90 лв
С удължителя за вентил AV прав 85мм можете да помпите труднодостъпни вентили на детски велосипеди, електрически тротинетки или бебешки колички. Ъгловия удължител за гуми осигурява лесен достъп до труднодостъпните вентили при детски модели велосипеди с малки капли. Удължителят има допълнителн..
5.90 лв
Универсална и функционална чантичка за електрическа тротинетка/скутер, която се монтира бързо и лесно на кормилото. Подходяща е за ел.тротинетка Xiaomi M365 Pro Ninebot Max G30 ES1 ES2 F20 F40. Изработена е от висококачествени материали, водоустойчива. Практичен, компактен и удобен аксесоар за вашат..
30.00 лв
Функционална и универсална чантичка за електрическа тротинетка/скутер, която се монтира бързо и лесно на кормилото. Подходяща е за ел.тротинетка Xiaomi M365 Pro Ninebot Max G30 ES1 ES2 F20 F40.Изработена е от висококачествени материали, водоустойчива. Практичен, компактен и удобен аксесоар за вашата..
36.00 лв
Универсална чантичка за електрическа тротинетка/скутер, която се монтира бързо и лесно на кормилото.  Подходяща е за различни видове електрически тротинетки или скутери - Xiaomi, Segway, Kugoo, Inokim.Изработена е от висококачествени материали, водоустойчива. Практичен, компактен и удобен аксес..
36.00 лв
Външна гума за E-тротинетка 8 1/2 x 2 Гумата е подсилена и е подходяща за електрически тротинетки / скутери Xiaomi...
23.90 лв
Тротинетка за деца на френската марка Globber Elite Light Translucent с цвят lime greenИнформацияТази тротинетката за деца на Globber Elite Light Translucent  lime green съчетава в себе си уникален стил и дизайн, както и изработка от висококачествени материали. Едно прекрасно предложение за ваш..
199.00 лв
Тротинетка за деца на френската марка Globber Elite Light Translucent розоваИнформацияТази тротинетката за деца на Globber Elite Light Translucent  розова съчетава в себе си уникален стил и дизайн, както и изработка от висококачествени материали. Едно прекрасно предложение за вашето дете, което..
199.00 лв
Детска тротинетка на френската марка Globber Junior Fantasy Lights цвят - минт/ зеленоИнформацияМодела на Globber - Junior Fantasy Lights с цвят минт зелено е едно уникално предложение за вашето дете. Притежава характерните черти на марката Globber, като е събрал в себе си регулируемия и изключителн..
169.00 лв
Детска тротинетка на френската марка Globber Junior Fantasy Lights цвят - пастелено розоваИнформацияМодела на Globber - Junior Fantasy Lights с цвят - пастелено розов има страхотен дизайн със флорален принт и е едно страхотно предложение за вашето дете. Изработена е от висококачествени материали, от..
169.00 лв
Показва 1 до 40 от 87 (3 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за ползване | Поверителност и бисквитки и GDPR

Този продукт в момент е извън наличност. Въведете вашия email адрес и ние ще ви уведомим веднага щом продукта е обратно наличен.

Email