Меню
Количка

ВЕЛИКДЕНСКА ПРОМОЦИЯ НА ВЕЛОСИПЕДИ

Тротинетки

Тротинетки

Напоследък тротинетките се сдобиха с огромна популярност, превръщайки това малко удоволствие за деца и каскадьори в съвършено нов транспорт за възрастни. Въпреки че се срещат предимно в града, съществуват тротинетки за различни настилки и терени. Накратко – те могат да бъдат по-тежки, здрави и с по-широки гуми, за да издържат на трудните условия. Тротинетките се делят основно на три типастандартни, електрически и за каскадьори.

Тротинетки за деца

Те са по-малки и леки, както и по-разнообразни в цветови диапазон. Гумите им също са видимо стеснени, което позволява по-лесно оттласкване от земята. По-малкият размер спомага за по-голям контрол, заради което каскадьорските модели поразително приличат на детските. Покритието на гумите е гладко, а при по-евтините модели е от пластмаса, което създава излишен шум.

Тротинетки за възрастни

Не всяка тротинетка, която е извънредно тежка, е практична. Най-скъпите модели обикновено са направени от солидни, но леки материали, способни да издържат на удари и натоварване. Тротинетките за възрастни се отличават и с по-широките си гуми и разнообразието от грайфери, които предлагат различно сцепление за определени видове настилки. При тротинетките за възрастни трябва да се съобразите с теглото, което могат да издържат. Ако имате възможност, намерете най-леката тротинетка. Така ще имат по-добър контрол над управлението. В противен случай, ще сте зависими от инерцията, а и самото кормило на тротинетката не позволява да правите твърде резки маневри.

Тротинетки за каскадьори

Освен че приличат на детски, тротинетките за каскадьори имат една отличителна черта – сърцевината на главината им е метална, за да издържат на скокове и приземявания. Алуминиевата конструкция трябва да е напълно заварена, за да издържи на по-агресивен стил на каране. Някои модели имат 12-инчови колела, подходящи за кални или мокри терени.

Особености при тротинетките

Когато избирате тротинетка за себе си или за дете, помнете че кормилото е фиксирано и не можете да го регулирате според височината си. Това е така, защото на тротинетката ѝ е нужна допълнителна опора, а регулируемо кормило е слабо звено. Обичайно кормилото стига до ханша или талията. Повечето кормила имат покритие от гума или полиуретан.

Някои модели се предлагат със степенка или спирачки (крачна или върху кормилото). Основата (декът) на тротинетката задължително трябва да предлага подходящо сцепление. Някои имат антивибрационни подложки, които са предназначени за неравен терен. Теглото, което стандартните тротинетки могат да издържат, е до 100 кг за възрастни и деца. Най-тежките тротинетки са около 8 кг. Подходящи са и за деца, но първо трябва да се уверите, че самото дете има силата да се справи.

Електрически тротинетки

Те са причината за разрастването на микромобилността. Докато интересът при велосипедите се е разраствал с течение на десетилетия, електрическите тротинетки предизвикват за година експлозия на пазара за нови технологии, привличайки все нови компании да започнат да произвеждат свои модели. Повечето компании са фокусирани върху тротинетките за възрастни, но има и изключения, ориентирани към деца и юноши.

Подобно на традиционните тротинетки, електрическите също са способни да издържат на натоварване до 100 кг. Те имат още двигател и мощна батерия, както и по-широк дек и по-високо фиксирано кормило. Максималната скорост, която са способни да развият, е 25 км/ч. Спирачките са механични или електронни. Механичните са дискови и крачни, докато електронните разчитат на двигателя да спре, преди да се включат.

Съществуват модели тротинетки със седалка. Те са по-удобни за дълги пътувания. Седалката често пъти е отделен аксесоар, а и за самата тротинетка трябва да е предвиден подобен ъпгрейд, за да са съвместими. Едно от най-големите предимства на тротинетките като цяло е способността им да се сгъват, за да се пренасят и съхраняват по-лесно.

Електрическите тротинетки за деца са по-малки, не така мощни и с далеч по-слаби батерии. На практика, те са играчки и трябва да се третират като такива.

Филтрирай продуктите
Външна гума за електрически скутер CST 8 1/2 x 2ИнформацияВъншна гума за електрическа тротинетка XIAOMI. Гумата е на марката CST и се отличава с високо качество и протекция за трудно спукване.ХарактеристикиРазмер 8 1/2 x 2Подходяща за електрически скутер..
24.90 лв
Електрическа тротинетка ANLEN E9X Plug E-ScooterИнформацияПрактичен електрически скутер ANLEN E9X Plug E-Scooter с рекуперация.При шофиране надолу електрическата спирачка може да се използва за възстановяване и зареждане на батерията.Много по-лесен и бърз за съхранение.Характеристики250 W безчетков ..
649.00 лв
С удължителя за вентил AV 45 градуса можете да помпите труднодостъпни вентили на детски велосипеди, електрически тротинетки или бебешки колички. Ъгловия удължител за гуми осигурява лесен достъп до труднодостъпните вентили при детски модели велосипеди с малки капли. Удължителят има допълнителна иглич..
6.90 лв
С удължителя за вентил AV 90 градуса можете да помпите труднодостъпни вентили на детски велосипеди, електрически тротинетки или бебешки колички. Ъгловия удължител за гуми осигурява лесен достъп до труднодостъпните вентили при детски модели велосипеди с малки капли. Удължителят има допълнител..
6.90 лв
С удължителя за вентил AV прав 85мм можете да помпите труднодостъпни вентили на детски велосипеди, електрически тротинетки или бебешки колички. Ъгловия удължител за гуми осигурява лесен достъп до труднодостъпните вентили при детски модели велосипеди с малки капли. Удължителят има допълнителн..
5.90 лв
Тротинетка за деца на френската марка Globber Elite Light Translucent с цвят lime greenИнформацияТази тротинетката за деца на Globber Elite Light Translucent  lime green съчетава в себе си уникален стил и дизайн, както и изработка от висококачествени материали. Едно прекрасно предложение за ваш..
199.00 лв
Тротинетка за деца на френската марка Globber Elite Light Translucent розоваИнформацияТази тротинетката за деца на Globber Elite Light Translucent  розова съчетава в себе си уникален стил и дизайн, както и изработка от висококачествени материали. Едно прекрасно предложение за вашето дете, което..
199.00 лв
Детска тротинетка на френската марка Globber Junior Fantasy Lights цвят - минт/ зеленоИнформацияМодела на Globber - Junior Fantasy Lights с цвят минт зелено е едно уникално предложение за вашето дете. Притежава характерните черти на марката Globber, като е събрал в себе си регулируемия и изключителн..
169.00 лв
Детска тротинетка на френската марка Globber Junior Fantasy Lights цвят - пастелено розоваИнформацияМодела на Globber - Junior Fantasy Lights с цвят - пастелено розов има страхотен дизайн със флорален принт и е едно страхотно предложение за вашето дете. Изработена е от висококачествени материали, от..
169.00 лв
С тегло от само 220 грама на колело (с лагери) - колелцата Root са едни от най-леките колелца, излизали някога на пазара. Благодарение на използването на висок клас 6061 алуминий и уникална конструкция.Колела от Root са направени по технология с кухи сърцевини. Това по същество е въздух, задържан в ..
115.00 лв
HoneyCore Wheels от Root Industries имат уникален перфориран вид със структура на пчелна пита. Това не само им придава страхотен вид, но и помага да се поддържа теглото на ниско ниво от 220 грама на колелце. Колелцата HoneyCore са част от серията колела Roots Air.PU формулата, която Root използва, б..
139.00 лв
Уловете перфектна връзка с Wi-Fi Pro Scooter Wheels от TrynytyНова игра с дизайна на колелцата Wi-Fi , представяме ви хубав комплект колелца за тротинетка Trynyty pro.Бързи и издръжливи!Издръжлива алуминиева сърцевина с кух дизайн, осигуряваща защита от порязвания и надрасквания.Бързи ABEC9 лагери с..
129.00 лв
Тези колела за професионални тротинетки са направени така, че да бъдат възможно най-прости и ефективни, което ги прави страхотни и в същото време здрави и достъпни. Меката гума има добра скорост и издръжливост и може да се използва в скейтпарк и на улицата.Предлага се в комплект с лагери и дистанцио..
50.00 лв
Тези колела за професионални тротинетки са направени така, че да бъдат възможно най-прости и ефективни, което ги прави страхотни и в същото време здрави и достъпни. Меката гума има добра скорост и издръжливост и може да се използва в скейтпарк и на улицата.Предлага се в комплект с лагери и дистанцио..
50.00 лв
Колелото Longway Precinct е съвпадение, направено както за висок клав тротинетки така и за среден. Но със сигурност ще изглежда добре на повечето професионални тротинетки с 110 мм колела. Агресивно изглеждащият дизайн в центъра придава стилен външен вид.Колелото Precinct се продава като едно цяло ко..
50.00 лв
Изработен от алуминий за самолети от серия 7000 – здрав и лек.Проектиран съвместно с Billie Rainbow, тестван от Billie Rainbow & Codie Donovan. Универсални пегове за тротинетка, подходящи както на улицата, така и в парка.Дължина на колчето: 5 смОс: ВключенаДължина на ос: 70 мм, 80 ммДиаметър на ..
39.00 лв
Предни светещи колелца за тротинетка.Характеристики:Комплект предни светещи колела - 120x24ммx82AВ комплекта са включени: 2 колела + 4 броя ABEC-5 въглеродни лагери + 2 бр. магнитни сърцевиниСребърно вътрешно ядро + прозрачно покритие от полиуретан(PU), три LED светлини..
45.90 лв
Тротинетка за трикове, скоци и номера Byox ChameleonХарактеристикиРазмер: 68x52x86 смРазмер на опаковка: 65x11x61 смТегло кг: 3.85Максимално тегло кг: 100Възраст: 8 години +Материал гуми/Размер: 100 mm•ALLOY coreТип лагери: ABEC-9Материал конструкция: T-bar :AluminumСпирачна система: На задното коле..
175.00 лв
Globber Elite Prime – тротинетката с която никога няма да останете незабелязани.Анодизирано Y-образно кормило може да се регулира в 4 различни височини според ръста на детето. Ръкохватките на кормилото са изработени от устойчив двуцветен материал, който не позволява хлъзгане на ръцете.С просто натис..
239.00 лв
Globber тротинетка – 5 в 1, предназначена за най-малките деца. Тротинетката успява да съчетае в себе си 3 основни превозни средства за деца от 12 месеца до 6 години, а именно – балансиращо колело, триколка с родителски контрол и тротинетка. Също така има светещи гуми.Детската тротинетка на Globber е..
209.00 лв
Globber Master Lights е сгъваем детски скутер с три светещи колела, който е подходящ за деца на възраст от 4 до 14 години (до 50 години). Сгъването му става посредством патентована система с натискане само на един бутон, която позволява скутера лесно да се съхранява и пренася.Тротинетките от серията..
219.00 лв
Розовата тротинетка My Free Titanium – перфектният избор за всички, които обичат тротинетките.Тротинетката My Free Titanium е спортна версия на тротинетката My Free. Globber са направили Тitanium да изглежда още по-добре от преходните модели на марката. Подобренията включват цветове на задното колел..
139.00 лв
Синя тротинетка My Free Titanium – перфектният избор за всички, които обичат тротинетките.Тротинетката My Free Titanium е спортна версия на тротинетката My Free. Globber са направили Тitanium да изглежда още по-добре от преходните модели на марката. Подобренията включват цветове на задното кол..
139.00 лв
Tротинетката My FREE „расте“ с вашето дете!Благодарение на телескопичното си кормило, тази тротинетка се регулира на височина спрямо ръста на детето и по този начин се използва по-дълго във времето. Подходяща е за деца до 6 годишна възраст.    За деца от 3 до 6 години   ..
129.00 лв
Tротинетката My FREE „расте“ с вашето дете!Благодарение на телескопичното си кормило, тази тротинетка се регулира на височина спрямо ръста на детето и по този начин се използва по-дълго във времето. Подходяща е за деца до 6 годишна възраст.    За деца от 3 до 6 години  ..
129.00 лв
Tротинетката My FREE „расте“ с вашето дете!Благодарение на телескопичното си кормило, тази тротинетка се регулира на височина спрямо ръста на детето и по този начин се използва по-дълго във времето. Подходяща е за деца до 6 годишна възраст.    За деца от 3 до 6 години  ..
129.00 лв
Тротинетка ОNE K 180 e предназначена за възрастните и улеснява пътуванията с високото си ниво на оборудване!В тротинетката One K 180 е интегрирана новата патентована система за сгъване KLEEFER. Тя позволява тротинетката да бъде сгъната с лек ритник (удар), без усилие, благодарение на подпомагащото б..
429.00 лв
Longway улесни децата да започнат по правилния начин с професионалните тротинетки.За по-малките райдари идва тази професионална тротинетка Adam, която е страхотена тротинетка от начално ниво, готова за скокове и трикове, но без непременно да разбива касичката със спестявания. Тя е създадена, за да и..
159.00 лв
Longway улесни децата да започнат по правилния начин с професионалните тротинетки.За по-малките райдари идва тази професионална тротинетка Adam, която е страхотена тротинетка от начално ниво, готова за скокове и трикове, но без непременно да разбива касичката със спестявания. Тя е създадена, з..
159.00 лв
Longway улесни децата да започнат по правилния начин с професионалните тротинетки.За по-малките райдари идва тази професионална тротинетка Adam, която е страхотена тротинетка от начално ниво, готова за скокове и трикове, но без непременно да разбива касичката със спестявания. Тя е създадена, з..
159.00 лв
Тротинетка Longway Metro Shift Pro BLACK Тротинетка Longway Metro Shift Pro BLACK
-14 %
Подобрете своите трикове и изглеждайте готино със свежа нова професионална тротинетка Metro Shift от LongwayЗа тези от вас, които преминават от начинаеща тротинетка, ще намерите добра безопасна платформа с тротинетката Longway Metro Shift. Тук бързо ще започнете да забивате трикове, които преди са б..
319.00 лв 370.00 лв
Тротинетка Longway Metro Shift Pro Emerald Тротинетка Longway Metro Shift Pro Emerald
-14 %
Подобрете своите трикове и изглеждайте готино със свежа нова професионална тротинетка Metro Shift от LongwayЗа тези от вас, които преминават от начинаеща тротинетка, ще намерите добра безопасна платформа с тротинетката Longway Metro Shift. Тук бързо ще започнете да забивате трикове, които пред..
319.00 лв 370.00 лв
Тротинетка Longway Summit 2K19 Pro Black/Neochrome Тротинетка Longway Summit 2K19 Pro Black/Neochrome
-14 %
Longway Summit е екшън тротинетка за каскади, подходящ за каране в скейтпарк и за каране по рампи. Наличието на бар от хромирана стомана, която е здрава и устойчива на счупване, ще ви позволи да предизвикате своя репертоар от трикове. В допълнение, IHC компресионната система ви дава сигурна и устойч..
249.00 лв 289.00 лв
Longway Summit е екшън тротинетка за каскади, подходящ за каране в скейтпарк и за каране по рампи. Наличието на бар от хромирана стомана, която е здрава и устойчива на счупване, ще ви позволи да предизвикате своя репертоар от трикове. В допълнение, IHC компресионната система ви дава сигурна и ..
249.00 лв
Longway Summit е екшън тротинетка за каскади, подходящ за каране в скейтпарк и за каране по рампи. Наличието на бар от хромирана стомана, която е здрава и устойчива на счупване, ще ви позволи да предизвикате своя репертоар от трикове. В допълнение, IHC компресионната система ви дава сигурна и ..
269.00 лв
Longway Summit е екшън тротинетка за каскади, подходящ за каране в скейтпарк и за каране по рампи. Наличието на бар от хромирана стомана, която е здрава и устойчива на счупване, ще ви позволи да предизвикате своя репертоар от трикове. В допълнение, IHC компресионната система ви дава сигурна и ..
249.00 лв
Детска алуминиева тротинетка ShockХарактеристики:Материал гуми/ размер: PU /полиуретан/•ALLOY core•110 mmТип лагери: ABEC-7Материал конструкция: Алуминум•Компресия HICСпирачна система: На задното колелоКормило ширина/ височина: TPR ръкохватки•57 cm•52 cmВъзраст/тегло: 100 кг•10+ годиниПлатформа мате..
140.00 лв
Показва 1 до 40 от 58 (2 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за ползване | Поверителност и бисквитки и GDPR

Този продукт в момент е извън наличност. Въведете вашия email адрес и ние ще ви уведомим веднага щом продукта е обратно наличен.

Email