Меню
Количка

Пролетни намаления на велосипеди до -20%

Градски велосипеди

Градски велосипеди

Какво е трекинг велосипед?

Трекинг велосипедите стоят някъде между планинските, градските и шосейните. Той е вид градски модел, чийто дизайн е малко по-спортен и удобен за офроуд терени. Видимата разлика е в плоските прътове на рамката, които се отличават от извитите прътове и шосейните модели.

Някои производители слагат трекинг и хибридните велосипеди в една категория и дори ги ползват като синоними. Хибридните обаче имат плоско кормило и са по-малко ориентирани към спортно колоездене. Предавката е по-твърда, докато при трекинг моделите предавката е „по-бавна“, самото колело е оборудвано с повече компоненти, включително калници и кошница. Причината е, че са предназначени за разходка през уикенда и транспорт до работното ви място. Подходящи терени са асфалтирани или павирани пътища и равни горски пътеки (без екстремно преодоляване на препятствия).

Какво е градски велосипед?

Понякога са наричани „универсални“, тъй като се използват предимно в гъстонаселени райони. Ако ви е нужна алтернатива на обществения транспорт, да закарате децата си на училище или просто да подишате чист въздух, градските колела са създадени, за да предоставят комфорт и практичност. Проектирани са така, че да позволят на ездача да стои изправен, без да се навежда напред, като при състезателните модели.

Повечето градски велосипеди използват по-малко предавки, в сравнение с шосейните и планинските модели. Сред предимствата на градските велосипеди са минимална поддръжка, предлагат се в широка гама от форми и размери и помагат на хора с хронични болки в гърба. Тези модели са подходящи за новаци в колоезденето и могат да издържат на ниско натоварване върху офроуд терени. В ценови диапазон, градските велосипеди са по-достъпни, което ги прави по-малко желани от крадците.

Независимо дали изберете трекинг или градски велосипед, можете да ги карате с дрехи за работа или в спортен екип. Добра идея е да носите поне светлоотразителна жилетка. За дългите рокли и поли използвайте предпазител, на който да ги закачите, или чорапите си, за да ги обезопасите.

Филтрирай продуктите
Представяме Ви един чудесен градски вариант на велосипед, с внимателно подбрани висококачествени компоненти и алуминиева рамка. Дамите ще могат да пътуват през градските улици със стил. Разработен в хармония на дизайн и функционалност. Има изключително приятен дизайн, който би се харесал и на най-вз..
1,309.00 лв
Велосипед  Drag Glide Lady 28ИнформацияЕдин чудесен градски вариант на велосипед, с внимателно подбрани висококачествени компоненти на Shimano и алуминиева рамка. Пътувайте през градските улици със стил. Разработен в хармония на дизайн и функционалност.Drag Glide Lady oсвен идеален партньор в г..
689.00 лв
Един чудесен вариант за избор на градски велосипед. Бюджетен велосипед, оборудван с начален клас компоненти. С него дамите ще могат да пътуват през градските улици със стил и самочувствие. Има изключително приятен дизайн, който би се харесал и на най-взискателните дами.Harmony lady oсвен идеален пар..
529.00 лв
Велосипед Drag 28 Grand Canyon 1.0 Base Lady L бял Велосипед Drag 28 Grand Canyon 1.0 Base Lady L бял
-14 %
Велосипедът Grand Canyon Base Lady е най-бюджетният модел от серията. Той притежава всички основни качества и предимства на доказалите се по-високи класове от серията и в същото време остава съвсем достъпен. Окабеляването на велосипеда минава вътре в рамката. По този начин жилата остават предпазени ..
619.00 лв 719.00 лв
Велосипед Drag 28 Grand Canyon 1.0 Base Lady M бял Велосипед Drag 28 Grand Canyon 1.0 Base Lady M бял
-14 %
Велосипедът Grand Canyon Base Lady е най-бюджетният модел от серията. Той притежава всички основни качества и предимства на доказалите се по-високи класове от серията и в същото време остава съвсем достъпен. Окабеляването на велосипеда минава вътре в рамката. По този начин жилата остават предпаз..
619.00 лв 719.00 лв
Велосипед Drag 28 Grand Canyon 1.0 Base Lady сив черв. Велосипед Drag 28 Grand Canyon 1.0 Base Lady сив черв.
-14 %
Grand Canyon 1.0 Base Lady е най-бюджетният велосипед модел от серията. Той притежава всички основни качества и предимства на доказалите се по-високи класове от серията и в същото време остава съвсем достъпен. Окабеляването на велосипеда минава вътре в рамката. По този начин жилата остават предпазен..
619.00 лв 719.00 лв
Велосипед Drag 28 Grand Canyon 3.0 Comp M черен/зелен Велосипед Drag 28 Grand Canyon 3.0 Comp M черен/зелен
-15 %
Велосипедът на Drag модел Grand Canyon 3.0 Comp е един чудесен избор със старателно и прецизно подбрани компоненти. Оборудван е с команди Shimano Tourney EF41, 3×7 скорости. Това е перфектния велосипед за ценово ориентирани планински и трекинг колоездачи. Изработен е от висококачествени компоненти -..
719.00 лв 849.00 лв
28 Grand Canyon 7.0 TE XL на Drag в цвят черен зелен е един изключително добър избор на велосипед. Компонентите са старателно подбрани, за да допринесат за комфортно и приятно колоездене. Това е перфектният велосипед за ценово ориентирани планински и трекинг колоездачи. Изработен е от висококачестве..
1,219.00 лв
Велосипедът на Drag модел Grand Canyon Comp Lady L  в цвят бял червен 28 цола е много добър и бюджетен избор за всички онези дами, които търсят добро съотношение цена-качество. Моделът комбинира всички основни качества на планинския и градски велосипед, като същевременно може да се справи с вся..
849.00 лв
Велосипедът на Drag модел Grand Canyon Comp Lady M  в цвят бял червен 28 цола е много добър и бюджетен избор за всички онези дами, които търсят добро съотношение цена-качество. Моделът комбинира всички основни качества на планинския и градски велосипед, като същевременно може да се справи с вся..
849.00 лв
Дамски градски велосипед с Low Step рамка за лесно надкрачване. Окомплектован с 28" капли ще върви с лекота. Рамката е от стомана което прави велосипеда изключително здрав. Скоростната система е на Shimano 3x6 общо 18 скорости, което ще направи разходките в градска среда истинско удоволствие дори да..
659.00 лв
Велосипед Drag Glide Lady 28 Велосипед Drag Glide Lady 28
-18 %
Един чудесен градски вариант на велосипед с внимателно подбрани висококачествени компоненти на Shimano и алуминиева рамка. Пътувайте през градските улици със стил. Разработен в хармония на дизайн и функционалност.Градски велосипед Drag Glide Lady oсвен идеален партньор в града е подходящ и за крайгр..
647.80 лв 790.00 лв
Велосипед Drag Glide Man 28 L черен/син Велосипед Drag Glide Man 28 L черен/син
-18 %
Drag Glide Man 28" е велосипед с алуминиева рамка. Изключително лек за градско колело, той ще върви по пътищата с лекота. Скоростна система на Shimano 3x6 или общо 18 скорости, ще изкачвате и най-стръмните улици. Геометрията е проектирана така , че позицията е винаги изправена без натоварване в ръце..
647.80 лв 790.00 лв
Велосипед Drag Glide Man 28 XL черен/син Велосипед Drag Glide Man 28 XL черен/син
-18 %
Drag Glide Man 28" е велосипед с алуминиева рамка. Изключително лек за градско колело, той ще върви по пътищата с лекота. Скоростна система на Shimano 3x6 или общо 18 скорости, ще изкачвате и най-стръмните улици. Геометрията е проектирана така , че позицията е винаги изправена без натоварв..
647.80 лв 790.00 лв
Новият модел на Drag Storm 3.0 е един страхотен избор на велосипед. Компонентите са старателно подбрани, за да допринесат за комфортно и приятно колоездене. Това е перфектният велосипед за ценово ориентирани планински и трекинг колоездачи. Велосипедът Storm 3.0 R2000 е оборудван с компоненти Shimano..
1,390.00 лв
Представяме Ви един чудесен градски вариант на велосипед, с добре подбрани компоненти и стоманена рамка. Дамите ще могат да пътуват през градските улици със стил и красота. Колелото е производство на българската марка Sprint с изчистен и класически дизайн - в бял цвят с лилави елементи, който би се ..
689.00 лв
Представяме Ви един чудесен градски вариант на велосипед, с внимателно подбрани качествени компоненти на Shimanо от начален клас. Пътувайте през градските улици със стил. Ultra Regata е разработен в хармония на дизайн и функционалност и е с "low step" (ниска) рамка, която позволява по-лесно прекрачв..
429.00 лв
Градски велосипед с Low Step рамка ( ниска рамка ) за по - ленсо надкрачване. Велосиипеда е чудесен бюджетен вариант. Снабден с калници багажник и удобна седалка, той ще бъде ваш верен спътник в ежедневието. Притежава 7 скорости от серията на Simano за преминаване по всякакви изкачвания в ..
439.00 лв
Градски велосипед с Low Step рамка ( ниска рамка ) за по - ленсо надкрачване. Велосиипеда е чудесен бюджетен вариант. Снабден с калници багажник и удобна седалка, той ще бъде ваш верен спътник в ежедневието. Притежава 7 скорости от серията на Simano за преминаване по всякакви изкачвания в гр..
439.00 лв
Този модел е оборудван с 21 скорости и SHIMANO компоненти за основните възли като дерайльори, комбинирани команди, заден блок и курбели, както и предна динамо главина. Останалите детайли са коректно подбрани за ценовия клас на велосипеда...
1,199.00 лв
Този модел велосипед Cross Area Low Step е оборудван с 21 скорости и SHIMANO компоненти за основните възли като дерайльори, комбинирани команди, заден блок и курбели, както и предна динамо главина. Останалите детайли са коректно подбрани за ценовия клас на велосипеда.Рамката е Low Step, достатъчно н..
1,199.00 лв
Велосипед Drag 28 Grand Canyon 1.0 Base Lady сив Велосипед Drag 28 Grand Canyon 1.0 Base Lady сив
-14 %
Grand Canyon Base е най-бюджетният модел от серията. Той притежава всички основни качества и предимства на доказалите се по-високи класове от серията и в същото време остава съвсем достъпен.Чудесен бюджетен бърз трекинг велосипед за фитнес!..
619.00 лв 719.00 лв
Велосипед Drag 28 Grand Canyon 3.0 Comp L черен/зелен
-15 %
Grand Canyon Comp е оборудван с команди Shimano Tourney EF41, 3×7 скорости. Grand Canyon е велосипед, съчeтаващ скоростта на шосейния велосипед и комфорта на градския в едно. Благодарение на предното си окачване, ниско тегло и планински тип скоростна система (mountinbike drivetrain), велосипедът е п..
719.00 лв 849.00 лв
Велосипед Drag 28 Grand Canyon 3.0 Comp XL черен/зелен
-15 %
Grand Canyon Comp е оборудван с команди Shimano Tourney EF41, 3×7 скорости. Grand Canyon е велосипед, съчeтаващ скоростта на шосейния велосипед и комфорта на градския в едно. Благодарение на предното си окачване, ниско тегло и планински тип скоростна система (mountinbike drivetrain), велосипед..
719.00 лв 849.00 лв
Grand Canyon Lady е велосипед с дамска рамка, съчетаващ скоростта на шосейния велосипед и комфорта на градския в едно. Благодарение на предното си окачване, ниско тегло и планински тип скоростна система (mountinbike drivetrain), велосипедът е подходящ както за всекидневно придвижване в градска среда..
689.00 лв
Grand Canyon TE е бърз и гъвкав велосипед, окомплектован с качествени компоненти Shimano и подходящ за каране в градски условия. Има възможност за монтаж на багажник и калници, за да транспортирате по-големи товари и да сте по-защитени от градската мърсотия.Чудесен бърз фитнес трекинг велосипед от в..
1,219.00 лв
Комфортен градски велосипед с 3 вградени скорости Shimano Nexus, оборудван със светлини, калници и багажник.Велосипеда е в ретро холандски стил...
449.00 лв
Класически мъжки велосипед  Drag Marathon 28. Рамка от стомана и твърда вилка. Оборудван с всичко необходимо. Калници, багажник, степенка и предпазител за веригата. Скосорсна система на Shimano 18 скорости...
379.00 лв
Пътувайте през градските улици със стил. Разработен в хармония на дизайн и функционалност. Oldtimer връща времето назад...
690.00 лв
Градски велосипед с контра и една скорост Majdller IMPULSE 26". Велосипеда е максимално опростен само с една скорост и спирачка контра. Рамката е ниска Low Step за лесно прекрачване. Оборудван с калници, светлини, багажник, степенка, звънец и кошница, той е чудесен помощник във вашето ежедневие...
529.00 лв
Чудесен дамски алуминиев велосипед с ниска рамка 26" Majdller BELLA 6.3 цвят бял. Велосипеда е оборудван с три вътрешни скорости на Shimano Nexus 3. Рамката е изчключително удобна и ниска за лесно прекрачване и изправена позиция на колоездача. Снабден сконтра, предна спирачка и аксесоари като светли..
759.00 лв
Чудесен дамски алуминиев велосипед с ниска рамка 26" Majdller BELLA 6.3 цвят корал. Велосипеда е оборудван с три вътрешни скорости на Shimano Nexus 3. Рамката е изчключително удобна и ниска за лесно прекрачване. Снабден сконтра, предна спирачка и аксесоари като светлини, звънец, калници, багажник, M..
759.00 лв
Чудесен дамски алуминиев велосипед с ниска рамка 26" Majdller BELLA 6.3 цвят мента. Велосипеда е оборудван с три вътрешни скорости на Shimano Nexus 3. Рамката е изчключително удобна и ниска за лесно прекрачване. Снабден сконтра, предна спирачка и аксесоари като светлини, звънец, калници, баг..
759.00 лв
Едно чудесно бижу за градска среда. Велосипед Majdller Cama цвят кафе е с 28" капли и е оборудван с всичко необходимо за града. Калници, багажник, светлини, кошница и степенка. Рамката е Low Step за лесно надкрачване. Снабден с една скорост и контра, практически няма какво да се счупва по него...
539.00 лв
Едно чудесно бижу за градска среда. Велосипед MAjdller 28 PAREO 8.3 Червен е с 28" капли и е оборудван с всичко необходимо за града. Калници, багажник, светлини, кошница и степенка. Рамката е Low Step за лесно надкрачване. Снабден с 3 скорости и контра на Shimano Nexus , практически няма какво да се..
699.00 лв
Бюджетен Полски градски мъжки велосипед. Оборудван с калници, светлини и степенка. Majdller Brill 28 8.1 с една скорости и контра...
449.00 лв
Бюджетен Полски градски мъжки велосипед. Оборудван с калници, светлини и степенка. Majdller Brill 28 8.3 с 3 вътрешни скорости на Shimano Nexus скорости и контра...
589.00 лв
Дамски велосипед Мajdller Cama 6.1 е едно чудесно бюджетно бижу. Оборудван с ниска рамка за лесно надкрачване, калници, кошница, степенка и светлини е чудесен вариант за градско колоездене...
539.00 лв
Новият модел велосипед на световно известната марка SCOTT SUB Cross 50 е един изключително добър избор на велосипед. Компонентите са старателно подбрани, за да допринесат за комфортно и приятно колоездене. Това е перфектният велосипед за начинаещи и ценово ориентирани планински и трекинг колоездачи...
1,329.00 лв
Градски велосипед с Low Step рамка ( ниска рамка ) за по - ленсо надкрачване. Велосиипеда е чудесен бюджетен вариант. Снабден с калници багажник и удобна седалка, той ще бъде ваш верен спътник в ежедневието. Притежава 7 скорости от серията на Simano за преминаване по всякакви изкачвания в ..
439.00 лв
Показва 1 до 40 от 41 (2 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за ползване | Поверителност и бисквитки и GDPR

Този продукт в момент е извън наличност. Въведете вашия email адрес и ние ще ви уведомим веднага щом продукта е обратно наличен.

Email