Меню
Количка

НАМАЛЕНИ МОДЕЛИ ВЕЛОСИПЕДИ ДО - 20%

Аксесоари

Аксесоари

В зависимост от производителя, новият ви велосипед може да е оборудван с полезни аксесоари. Те се делят основно на два типа – такива, които подсигуряват вашата безопасност, и такива, която се грижат за комфорта ви. Едните и другите ще намерят приложение, независимо дали карате колело до работа, спортувате, готвите се за състезание или се наслаждавате на хубавото време през уикенда.

Аксесоари за безопасност

Сред водещите са светлини, светлоотразители (включително жилетки), странични огледала, звънци и каски. Един от най-големите страхове на всеки колоездач е да не бъде ударен от автомобил. Ето защо базисните аксесоари за безопасност обичайно са каска и светлоотразителна жилетка. И двете са по-скоро част от екипировката, отколкото допълнителен компонент на колелото, но са най-малкото, с което можете да се снабдите.

1. Каска – тъй като ще носите каската постоянно, вземете такава, която ви е удобна, дишаща и пасва добре на главата. Научете се как да я закопчавате правилно под брадичката, не над нея.

2. Фенер – мнозина колоездачи пренебрегват фенерите, дори когато дните започнат да се скъсяват и естествената светлина става оскъдна. LED светлините са препоръчителни, тъй като издържат най-дълго. Потърсете модел, който ви позволява да регулирате яркостта, за да удължите живота на батерията. Комбинирайте фенера с отражател за спица или калник с отражател.

3. Огледала – представете си, че шофирате и нямате никаква представа какво се случва около вас. Подобно е усещането, когато карате велосипед в градски условия. Макар да не сте участници в движението, трябва да знаете дали около вас има минувачи, автомобили или други велосипедисти. Предлагат се огледала за кормилото, за каската и дори за слънчевите ви очила.

4. Звънец – смятани за остарели, ретро аксесоари, звънците могат да са изключително полезни, когато опитвате да дадете сигнал или да предупредите пешеходците да ви направят път.

5. Степенка – когато се чудите къде да си подпрете колелото, степенките са решението. Монтират се към рамката и са подходящи за гуми с размери 26, 27,5 и 29 инча.

6. Камера – обичайно се ползва от планинските колоездачи. Във все повече страни стават популярни и дори задължителни видеорегистраторите. Камерата е един от начините да подсигурите безопасността си. Можете да избирате между професионална, инсталирана върху кормилото; безжична за китката; за шлем; водоустойчива и универсална.

Аксесоари за комфорт

Когато карате дълго време, винаги е добре да носите със себе си вода, аптечка с най-необходимото, помпа и даже малко пакетирана храна, за да възстановите силите си.

1. Чанта – съществуват модели за всички видове велосипеди. Не е нужно да имате кошница отпред, за да носите най-необходимото със себе си. Чантата може да бъде прикрепена под седалката, под рамката и върху волана. Тя също може да има светлоотразителна лента или фенер. По-големите чанти ще ви позволят да носите екипировка или резервни дрехи със себе си.

2. Катинар – не гарантира 100% защита, но определено ще ви свърши работа за няколко часа.

3. Помпа – някои модели велосипеди имат поставка за помпа на рамката. Важно е да имате помпа под ръка, ако предпочитате офроуд терен и се намирате далеч от населено място.

4. Вода – същото важи за бутилките (бидоните) с вода. Обемът и моделът нямат никакво значение.

5. Кошница – те са невероятно полезни, ако карате предимно в града, обичате да пазарувате след работа или да ходите на излет. Не се притеснявайте, че кошницата може да наруши баланса ви. Освен това, има модели, които бързо могат да се инсталират и деинсталират, както и такива, които се сгъват.

6. Калници – на тях също се гледа като на нещо остаряло, излязло от мода, но ако живеете на дъждовно място, то със сигурност имате нужда от калници.

7. Облекло – облеклото за колоездачи обикновено е прилепнало към тялото и новаците изпиват стеснение. То обаче е много удобно и практично, особено за онези, които спортуват редовно.

8. Пегове за BMX - Тези колчета са предназначени да осигурят допълнителна опора за тежки товари, докато велосипедистите изпълняват трудни трикове, докато се плъзгат по плоски повърхности под формата на бордюри и парапети.

9. Помпа със сгъстен въздух - CO2 помпите са бутилки със сгъстен газ, които се изпускат в гумите през клапан. Един такъв цилиндър тежи 40-60 грама.

Филтрирай продуктите
Задния багажник за пренасяне на велосипеди с автомобил Cruiser Delux 324 е подходящ за три броя велосипеди с класически рамки. Багажника има удароплоглъщаща опора на рамката. Предлага се напълно сглобен и се сгъва за лесно съхранение. ХарактеристикиДвойни горни презрамки (най-натоварената точка)Сист..
109.00 лв
Търсите как да транспортирате лесно и надеждно вашите велосипеди - решението е багажник за теглич на италианския производител Peruzzo. Бързо и лесно можете да го монтирате на теглича на вашия автомобил. Здравата винтова система закрепва стабилно багажника към теглича, не изисква предварителни настро..
169.00 лв
Багажник за велосипед ROOFRIDE, захванат за покрива на автомобила. С този модел багажник можете да транспортирате и превозвате 1 брой велосипед с максимално тегло 15кг.и допустима ширина на гумата - 2,6. Багажникът за покрив на автомобил тип "релса" е със заключване на велосипеда. Тази функция позво..
91.00 лв
Висококачествен бидон за колоездене. Бутилка MAX1 от световния производител TacX, произведена в Европа от рециклируема пластмаса, която е клинично тествана за безопасност на здравето. След натискане на мундщука, той може да се завърти и по този начин да се "заключи" за възможно случайно изтичане на ..
8.90 лв
Стойка паркинг за 5 велосипеда, подходяща за външни условия и обществено ползване. Устойчива от метеорологични условия, външна и здрава стойка за паркиране на велосипеди. Подобрете достъпа на вашите посетители и клиенти до вашия магазин, офис, училище, кафене, ресторант, обществена или жилищна сград..
149.00 лв
Детска кошница - Мики Маус/Mickey Mouse Disney зеленаИнформацияДетската кошница за велосипед е предназначена за монтиране на кормилото, изработена е от цветно PVC и е декорирана с Мики Маус.Лесен монтаж за кормилото посредством ленти, включени в комплекта.Чудесен аксесоар  и допълнение към детс..
16.90 лв
Детска кошницата за велосипеди е проектирана да бъде монтирана на кормилото. Тя е изработена от цветен PVC и украсена с Paw Patrol герои. Велосипедната кошница може да се използва за пренасяне на различни детски вещи.Лесен монтаж за кормилото посредством ленти, включени в комплекта.Чудесен аксесоар&..
16.90 лв
Детска кошницата за велосипеди е проектирана да бъде монтирана на кормилото. Тя е изработена от цветен PVC и украсена с Paw Patrol герои. Велосипедната кошница може да се използва за пренасяне на различни детски вещи.Лесен монтаж за кормилото посредством ленти, включени в комплекта.Чудесен аксесоар&..
16.90 лв
Метален детски звънец Disney с герой Принцесите от Дисни. Звънецът е подходящ за детски велосипеди. Издава силен звук, привлича вниманието към малкия колоездач и околните, истински забавлява детето от използването му. Изработен е от висококачествени компоненти. Атрактивен и закачлив за радост на дец..
11.00 лв
Детски звънец ЗайчеИнформацияДетски звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация.Лесен за монтиране. Монтира се за кормилото на велосипеда. Има атрактивен дизайн с любимото за децата зайче.Страхотен избор, който Ви гарантира безценни детски усмив..
6.90 лв
Детски звънец МечеИнформацияДетски звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация.Лесен за монтиране. Монтира се за кормилото на колелото. Въртяща се камбанка на 360 градуса. Има атрактивен дизайн с любимото за децата мече.Страхотен из..
3.90 лв
Детски метален звънец Disney с герой Мини Маус от Дисни. Звънецът е подходящ за детски велосипеди. Издава силен звук, привлича вниманието към малкия колоездач и околните, истински забавлява детето от използването му. Изработен е от висококачествени компоненти. Атрактивен и закачлив за радост на деца..
11.00 лв
Детски метален звънец Disney с герой Пес Патрул момичета от Дисни. Звънецът е подходящ за детски велосипеди. Издава силен звук, привлича вниманието към малкия колоездач и околните, истински забавлява детето от използването му. Изработен е от висококачествени компоненти. Атрактивен и закачлив за радо..
11.00 лв
Детски метален звънец Disney с герой Пес Патрул момчета от Дисни. Звънецът е подходящ за детски велосипеди. Издава силен звук, привлича вниманието към малкия колоездач и околните, истински забавлява детето от използването му. Изработен е от висококачествени компоненти. Атрактивен и закачлив за радос..
11.00 лв
Детски звънец Спайдърмен/Spiderman DisneyИнформацияДетският звънец за велосипед издава силен звук, привлича вниманието към малкия велосипедист и забавлява детето от използването му. Изработен е от висококачествени компоненти и е украсен с герои на Disney - Spiderman/Спайдърмен. Страхотен избор, койт..
11.00 лв
Детското столче за велосипед на Polisport  модел Bubbly Joy FF 29 е с ергономичен дизайн за по-голям комфорт на детето.Има множество отвори на облегалката, които допринасят за по-добра вентилация и намаляват въздушното триене. Освен това има интегрирана защита за крака, регулируеми поставки за ..
89.00 лв
Детското столче за велосипед на Polisport  модел Bubbly Joy FF е с ергономичен дизайн за по-голям комфорт на детето.Има множество отвори на облегалката, които допринасят за по-добра вентилация и намаляват въздушното триене. Освен това има интегрирана защита за крака, регулируеми поставки за кра..
89.90 лв
Детското столче за велосипед на Polisport  модел Bubbly Joy FF 29 е с ергономичен дизайн за по-голям комфорт на детето.Има множество отвори на облегалката, които допринасят за по-добра вентилация и намаляват въздушното триене. Освен това има интегрирана защита за крака, регулируеми поставки за ..
89.00 лв
Детското столче на Polisport модел Koolah FF Light е задна детска седалка за велосипед, идеална за деца до 22 кг. и е подходяща за монтиране отзад, на рамката на велосипеда. Седалката се побира в тръби с диаметър от 28 до 40 мм. Koolah е една от най-популярните детски седалки за велосипеди на Polisp..
89.90 лв
Динамо за велосипед на Union, което е изработено от алуминий. Предназначено е за ляв монтаж.ХарактеристикиАлуминиево 6V / 3 WЛагери от синтерована стомана.Ефективност повече от 35%.Издръжлива гумена ролка.Поцинкована скоба + назъбена шайба.Не изисква подръжка.Тегло: 148 гр.За ляв монтаж...
16.00 лв
ДИСАГА ДЯСНА SKORPION APB-011/R за багажник на велосипед.Светлоотразителни ленти.Система за лесно поставяне и махане.Голям страничен джоб.Направен от издръжливи материали.Водоустойчива..
44.00 лв
Дисаги за велосипед MAX1ИнформацияМногофункционална чанта за носене към багажник на велосипед с две странични стени. Монтиране към багажника с подсилена с каишка странична стена за по-голяма стабилност.Характеристики2x голям вътрешен джоб с цип + 2x по-малък джоб с цип - пасва на повечето стандартни..
79.00 лв
Заденият багажник Peruzzo Venezia е универсален багажник за колела, оборудван с интелигентни функции, за транспортиране до максимум 3 велосипеда (общо натоварване максимум 45 кг.), който може лесно да бъде монтиран на почти всеки автомобил без значение дали е седан, комби, хечбек, СУВ или джип.Багаж..
159.00 лв
Звънец Force Ding Dong черенИнформацияЗвънец Ding Dong в цвят черно, който издава двоен звук "динг донг " и със сигурност ще ви забележат, добра сигнализация. Звънецът е изключително лек и здрав. Монтира се на кормилото на велосипеда. Подходящ е за кормило с размери - от 19,2мм до 31,8мм.Характерист..
8.90 лв
Звънец Force синИнформацияСтандартен звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация.Лесен за монтиране. Монтира се за кормило с диаметър 22.2мм на велосипеда. Подходящ за лява и дясна ръка.ХарактеристикиСтандартен захват - за кормило с..
2.90 лв
Звънец Force червенИнформацияСтандартен звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация.Лесен за монтиране. Монтира се за кормило с диаметър 22.2мм на велосипеда. Подходящ за лява и дясна ръка.ХарактеристикиСтандартен захват - за кормил..
2.90 лв
Класически хромиран звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът се предлага в цвят chrom - сребрист. Изработен от висококачествени материали, изключително здрав. Издава силен звук, добра сигнализация. Със сигурност ще бъдете чути и забелязани. Лесен е за монтиране. Монтира се за кормилото на велос..
4.00 лв
Звънец MAX1 бялИнформацияСтандартен звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация.Лесен за монтиране, с помощта на отвертка. Монтира се за кормило с 22.2мм на велосипеда. Въртяща се камбанка на 360 градуса.ХарактеристикиСтандартен зах..
4.00 лв
Звънец MAX1 жълтИнформацияСтандартен звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация.Лесен за монтиране, с помощта на отвертка. Монтира се за кормило с 22.2мм на велосипеда. Въртяща се камбанка на 360 градуса.ХарактеристикиСтандартен за..
4.00 лв
Звънец MAX1 зеленИнформацияСтандартен звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация.Лесен за монтиране, с помощта на отвертка. Монтира се за кормило с 22.2мм на велосипеда. Въртяща се камбанка на 360 градуса.ХарактеристикиСтандартен з..
4.00 лв
Звънец MAX1 оранжевИнформацияСтандартен звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация.Лесен за монтиране, с помощта на отвертка. Монтира се за кормило с 22.2мм на велосипеда. Въртяща се камбанка на 360 градуса.ХарактеристикиСтандартен..
4.00 лв
Звънец MAX1 розовИнформацияСтандартен звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация.Лесен за монтиране, с помощта на отвертка. Монтира се за кормило с 22.2мм на велосипеда. Въртяща се камбанка на 360 градуса.ХарактеристикиСтандартен з..
4.00 лв
Стандартен звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация. Със сигурност ще привлечете вниманието на околните.Лесен за монтиране, с помощта на отвертка. Монтира се за кормило с диаметър 22.2мм. Въртяща се камбанка на 360 градуса.Характ..
8.90 лв
Звънец MAX1 синИнформацияСтандартен звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация. Лесен за монтиране, с помощта на отвертка. Монтира се за кормило с 22.2мм на велосипеда. Въртяща се камбанка на 360 градуса.ХарактеристикиСтандартен за..
4.00 лв
Стандартен звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация. Със сигурност ще привлечете вниманието на околните. Лесен за монтиране, с помощта на отвертка. Монтира се за кормило с диаметър 22.2мм на велосипеда. Въртяща се камбанка на 360..
4.00 лв
Звънец MAX1 червенИнформацияСтандартен звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация.Лесен за монтиране, с помощта на отвертка. Монтира се за кормило с 22.2мм на велосипеда. Въртяща се камбанка на 360 градуса.ХарактеристикиСтандартен ..
4.00 лв
Звънец MAX1 черенИнформацияСтандартен звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация.Лесен за монтиране, с помощта на отвертка. Монтира се за кормило с 22.2мм на велосипеда. Въртяща се камбанка на 360 градуса.ХарактеристикиСтандартен з..
4.00 лв
Звънец Skorpion розово/цикламенИнформацияЗвънец за велосипед с атрактивен дизайн в цвят розов/цикламен. Звънецът е изключително лек и здрав. Изработен е от алуминий с пластмасова основа Лесен за монтиране.Има пружина, която прави звъненето изключително силно при което със сигурност ще ви забележат.Х..
6.90 лв
Звънци за велосипед на чешката марка MAX1 - цветни и закачливи. Богата цветова гама, предлагат се в различни цветове - бяло, хром, жълто, розово, зелено, тъмно зелено, зелено тюркоаз, тъмно син,светло синьо,виолетово, червено, бордо розово, оранжево, черно.Издават силен звук, добра сигнализация, със..
4.00 лв
Звънец РевошифтИнформацияЗвънец ревошифт, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е здрав и издава силен звук, добра сигнализация.Лесен за монтиране. Монтира се за кормилото на велосипеда.ХарактеристикиСтандартен захват - за кормило с диаметър 22,2мм.Цвят - черенЛесен монтаж..
5.90 лв
Показва 1 до 40 от 396 (10 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за ползване | Поверителност и бисквитки и GDPR

Този продукт в момент е извън наличност. Въведете вашия email адрес и ние ще ви уведомим веднага щом продукта е обратно наличен.

Email