Меню
Количка

Summer SALE -25% Велосипеди Drag и Cross

Аксесоари

Аксесоари

В зависимост от производителя, новият ви велосипед може да е оборудван с полезни аксесоари. Те се делят основно на два типа – такива, които подсигуряват вашата безопасност, и такива, която се грижат за комфорта ви. Едните и другите ще намерят приложение, независимо дали карате колело до работа, спортувате, готвите се за състезание или се наслаждавате на хубавото време през уикенда.

Аксесоари за безопасност

Сред водещите са светлини, светлоотразители (включително жилетки), странични огледала, звънци и каски. Един от най-големите страхове на всеки колоездач е да не бъде ударен от автомобил. Ето защо базисните аксесоари за безопасност обичайно са каска и светлоотразителна жилетка. И двете са по-скоро част от екипировката, отколкото допълнителен компонент на колелото, но са най-малкото, с което можете да се снабдите.

1. Каска – тъй като ще носите каската постоянно, вземете такава, която ви е удобна, дишаща и пасва добре на главата. Научете се как да я закопчавате правилно под брадичката, не над нея.

2. Фенер – мнозина колоездачи пренебрегват фенерите, дори когато дните започнат да се скъсяват и естествената светлина става оскъдна. LED светлините са препоръчителни, тъй като издържат най-дълго. Потърсете модел, който ви позволява да регулирате яркостта, за да удължите живота на батерията. Комбинирайте фенера с отражател за спица или калник с отражател.

3. Огледала – представете си, че шофирате и нямате никаква представа какво се случва около вас. Подобно е усещането, когато карате велосипед в градски условия. Макар да не сте участници в движението, трябва да знаете дали около вас има минувачи, автомобили или други велосипедисти. Предлагат се огледала за кормилото, за каската и дори за слънчевите ви очила.

4. Звънец – смятани за остарели, ретро аксесоари, звънците могат да са изключително полезни, когато опитвате да дадете сигнал или да предупредите пешеходците да ви направят път.

5. Степенка – когато се чудите къде да си подпрете колелото, степенките са решението. Монтират се към рамката и са подходящи за гуми с размери 26, 27,5 и 29 инча.

6. Камера – обичайно се ползва от планинските колоездачи. Във все повече страни стават популярни и дори задължителни видеорегистраторите. Камерата е един от начините да подсигурите безопасността си. Можете да избирате между професионална, инсталирана върху кормилото; безжична за китката; за шлем; водоустойчива и универсална.

Аксесоари за комфорт

Когато карате дълго време, винаги е добре да носите със себе си вода, аптечка с най-необходимото, помпа и даже малко пакетирана храна, за да възстановите силите си.

1. Чанта – съществуват модели за всички видове велосипеди. Не е нужно да имате кошница отпред, за да носите най-необходимото със себе си. Чантата може да бъде прикрепена под седалката, под рамката и върху волана. Тя също може да има светлоотразителна лента или фенер. По-големите чанти ще ви позволят да носите екипировка или резервни дрехи със себе си.

2. Катинар – не гарантира 100% защита, но определено ще ви свърши работа за няколко часа.

3. Помпа – някои модели велосипеди имат поставка за помпа на рамката. Важно е да имате помпа под ръка, ако предпочитате офроуд терен и се намирате далеч от населено място.

4. Вода – същото важи за бутилките (бидоните) с вода. Обемът и моделът нямат никакво значение.

5. Кошница – те са невероятно полезни, ако карате предимно в града, обичате да пазарувате след работа или да ходите на излет. Не се притеснявайте, че кошницата може да наруши баланса ви. Освен това, има модели, които бързо могат да се инсталират и деинсталират, както и такива, които се сгъват.

6. Калници – на тях също се гледа като на нещо остаряло, излязло от мода, но ако живеете на дъждовно място, то със сигурност имате нужда от калници.

7. Облекло – облеклото за колоездачи обикновено е прилепнало към тялото и новаците изпиват стеснение. То обаче е много удобно и практично, особено за онези, които спортуват редовно.

8. Пегове за BMX - Тези колчета са предназначени да осигурят допълнителна опора за тежки товари, докато велосипедистите изпълняват трудни трикове, докато се плъзгат по плоски повърхности под формата на бордюри и парапети.

9. Помпа със сгъстен въздух - CO2 помпите са бутилки със сгъстен газ, които се изпускат в гумите през клапан. Един такъв цилиндър тежи 40-60 грама.

Филтрирай продуктите
Задния багажник за пренасяне на велосипеди с автомобил Cruiser Delux 324 е подходящ за три броя велосипеди с класически рамки. Багажника има удароплоглъщаща опора на рамката. Предлага се напълно сглобен и се сгъва за лесно съхранение. ХарактеристикиДвойни горни презрамки (най-натоварената точка)Сист..
109.00 лв
Безплатна доставка
Търсите как да транспортирате лесно и надеждно вашите велосипеди - решението е багажник за теглич на италианския производител Peruzzo. Бързо и лесно можете да го монтирате на теглича на вашия автомобил. Здравата винтова система закрепва стабилно багажника към теглича, не изисква предварителни настро..
169.00 лв
Безплатна доставка
Багажник за велосипед ROOFRIDE, захванат за покрива на автомобила. С този модел багажник можете да транспортирате и превозвате 1 брой велосипед с максимално тегло 15кг.и допустима ширина на гумата - 2,6. Багажникът за покрив на автомобил тип "релса" е със заключване на велосипеда. Тази функция позво..
91.00 лв
Бидон за колоездене. Бутилка MAX1 от световния производител TacX, произведена в Европа от рециклируема пластмаса, която е клинично тествана за безопасност на здравето, не съдържа BPA (бисфенол А). Лесно и удобно ползване без опасност от изтичане на течността.ХаракатеристикиОбем на бутилката - 0.85л...
15.90 лв
Висококачествен бидон за колоездене. Бутилка MAX1 от световния производител TacX, произведена в Европа от рециклируема пластмаса, която е клинично тествана за безопасност на здравето. След натискане на мундщука, той може да се завърти и по този начин да се "заключи" за възможно случайно изтичане на ..
8.90 лв
Това е един отличен продукт както за начинаещи така и за напреднали, които искат да тренират през зимните месеци. Отнема само няколко минути да закачите задната капла и да настроите контактна площ на гумата и ролката на тренажора, а чрез магнитното съпротивление можеш да променяте трудността на трен..
219.00 лв
Безплатна доставка
Стойка паркинг за 5 велосипеда, подходяща за външни условия и обществено ползване. Устойчива от метеорологични условия, външна и здрава стойка за паркиране на велосипеди. Подобрете достъпа на вашите посетители и клиенти до вашия магазин, офис, училище, кафене, ресторант, обществена или жилищна сград..
149.00 лв
Безплатна доставка
Детската кошница за велосипед е предназначена за монтиране на кормилото, изработена е от цветно PVC и е декорирана с Мики Маус.Лесен монтаж за кормилото посредством ленти, включени в комплекта. Чудесен аксесоар  и допълнение към детското колело, както  за пренасяне на различни предмети на ..
16.90 лв
Детската кошница за велосипед е предназначена за монтиране на кормилото, изработена е от цветно PVC и е декорирана с герой на Disney. Лесен монтаж за кормилото посредством ленти, включени в комплекта.Чудесен аксесоар  и допълнение към детското колело, както  за пренасяне на различни предме..
16.90 лв
Детска кошницата за велосипеди е проектирана да бъде монтирана на кормилото. Тя е изработена от цветен PVC и украсена с Paw Patrol герои. Велосипедната кошница може да се използва за пренасяне на различни детски вещи.Лесен монтаж за кормилото посредством ленти, включени в комплекта.Чудесен аксесоар&..
16.90 лв
Детска кошницата за велосипеди е проектирана да бъде монтирана на кормилото. Тя е изработена от цветен PVC и украсена с Paw Patrol герои. Велосипедната кошница може да се използва за пренасяне на различни детски вещи.Лесен монтаж за кормилото посредством ленти, включени в комплекта.Чудесен аксесоар&..
16.90 лв
Детска кошница, подходяща за детски велосипеди с Disney герой  - Принцесите/Princess/.Кошницата е предназначена за монтиране на кормилото, изработена е от цветно PVC и  и е декорирана с принцесите от Disney героите. Лесен монтаж за кормилото посредством ленти, включени в комплекта.Чудесен ..
16.90 лв
Детска кошница розова Детска кошница розова
-39 %
Детска кошницата за велосипеди е проектирана да бъде монтирана на кормилото. Тя е изработена от пластмаса/PVC в атрактивния розов цвят. Велосипедната кошница може да се използва за пренасяне на различни детски вещи.Един чудесен аксесоар и допълнение към детското колело, както  за пренасяне на р..
6.00 лв 9.90 лв
Метален детски звънец Disney с герой Принцесите от Дисни. Звънецът е подходящ за детски велосипеди. Издава силен звук, привлича вниманието към малкия колоездач и околните, истински забавлява детето от използването му. Изработен е от висококачествени компоненти. Атрактивен и закачлив за радост на дец..
11.00 лв
Метален детски звънец с анимационен герой на Disney. Звънецът е подходящ за детски велосипеди, детски триколки и други. Издава силен звук, със сигурност привлича вниманието на околните към малкия колоездач, истински забавлява детето от използването му. Изработен е от висококачествени компоненти. Атр..
11.00 лв
Детски звънец ЗайчеИнформацияДетски звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация.Лесен за монтиране. Монтира се за кормилото на велосипеда. Има атрактивен дизайн с любимото за децата зайче.Страхотен избор, който Ви гарантира безценни детски усмив..
6.90 лв
Метален детски звънец с анимационен герой на Disney. Звънецът е подходящ за детски велосипеди, детски триколки и други. Издава силен звук, със сигурност привлича вниманието на околните към малкия колоездач, истински забавлява детето от използването му. Изработен е от висококачествени компоненти. Атр..
11.00 лв
Детски звънец МечеИнформацияДетски звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация.Лесен за монтиране. Монтира се за кормилото на колелото. Въртяща се камбанка на 360 градуса. Има атрактивен дизайн с любимото за децата мече.Страхотен из..
3.90 лв
Детски метален звънец Disney с герой Мини Маус от Дисни. Звънецът е подходящ за детски велосипеди. Издава силен звук, привлича вниманието към малкия колоездач и околните, истински забавлява детето от използването му. Изработен е от висококачествени компоненти. Атрактивен и закачлив за радост на деца..
11.00 лв
Метален детски звънец с анимационен герой на Disney. Звънецът е подходящ за детски велосипеди, детски триколки и други. Издава силен звук, със сигурност привлича вниманието на околните към малкия колоездач, истински забавлява детето от използването му. Изработен е от висококачествени компоненти. Атр..
11.00 лв
Детски метален звънец Disney с герой Пес Патрул момичета от Дисни. Звънецът е подходящ за детски велосипеди. Издава силен звук, привлича вниманието към малкия колоездач и околните, истински забавлява детето от използването му. Изработен е от висококачествени компоненти. Атрактивен и закачлив за радо..
11.00 лв
Детски метален звънец с анимационен герой Пес Патрул/ Paw Patrol от Disney. Звънецът е подходящ за детски велосипеди. Издава силен звук, привлича вниманието към малкия колоездач и околните, истински забавлява детето от използването му. Изработен е от висококачествени компоненти. Атрактивен и закачли..
11.00 лв
Mетален детски звънец с анимационен герой на Disney. Звънецът е подходящ за детски велосипеди, детски триколки и други. Издава силен звук, със сигурност привлича вниманието на околните към малкия колоездач, истински забавлява детето от използването му. Изработен е от висококачествени компоненти. Атр..
11.00 лв
Детското столче за велосипед на Polisport модел Bilby Junior FF е идеалната седалка, подходяща за най-малките деца. С ергономичен дизайн за по-голям комфорт на детето.Тази предна седалка позволява транспортиране на деца от 9 до 15 кг. Детската седалка е подходяща за велосипеди от 26"до 29" цола и ве..
99.90 лв
Безплатна доставка
Детското столче за велосипед на Polisport модел Bilby Junior FF е идеалната седалка, подходяща за най-малките деца. С ергономичен дизайн за по-голям комфорт на детето.Тази предна седалка позволява транспортиране на деца от 9 до 15 кг. Детската седалка е подходяща за велосипеди от 26"до 29" цола и ве..
99.90 лв
Детското столче за велосипед на Polisport  модел Bubbly Joy FF 29 е с ергономичен дизайн за по-голям комфорт на детето.Има множество отвори на облегалката, които допринасят за по-добра вентилация и намаляват въздушното триене. Освен това има интегрирана защита за крака, регулируеми поставки за ..
94.90 лв
Детското столче за велосипед на Polisport  модел Bubbly Joy FF е с ергономичен дизайн за по-голям комфорт на детето.Има множество отвори на облегалката, които допринасят за по-добра вентилация и намаляват въздушното триене. Освен това има интегрирана защита за крака, регулируеми поставки за кра..
89.90 лв
Детското столче за велосипед на Polisport  модел Bubbly Joy FF 29 е с ергономичен дизайн за по-голям комфорт на детето.Има множество отвори на облегалката, които допринасят за по-добра вентилация и намаляват въздушното триене. Освен това има интегрирана защита за крака, регулируеми поставки за ..
89.00 лв
Детското столче на Polisport модел Koolah FF Light е задна детска седалка за велосипед, идеална за деца до 22 кг. и е подходяща за монтиране отзад, на рамката на велосипеда. Седалката се побира в тръби с диаметър от 28 до 40 мм. Koolah е една от най-популярните детски седалки за велосипеди на Polisp..
89.90 лв
Динамо за велосипед на Union, което е изработено от алуминий. Предназначено е за ляв монтаж.ХарактеристикиАлуминиево 6V / 3 WЛагери от синтерована стомана.Ефективност повече от 35%.Издръжлива гумена ролка.Поцинкована скоба + назъбена шайба.Не изисква подръжка.Тегло: 148 гр.За ляв монтаж...
16.00 лв
ДИСАГА ДЯСНА SKORPION APB-011/R за багажник на велосипед.Светлоотразителни ленти.Система за лесно поставяне и махане.Голям страничен джоб.Направен от издръжливи материали.Водоустойчива..
44.00 лв
Дисаги за велосипед MAX1ИнформацияМногофункционална чанта за носене към багажник на велосипед с две странични стени. Монтиране към багажника с подсилена с каишка странична стена за по-голяма стабилност.Характеристики2x голям вътрешен джоб с цип + 2x по-малък джоб с цип - пасва на повечето стандартни..
79.00 лв
Представяме Ви един много компактен и предпочитан сред родителите продукт. Допълнителната седалка е подходяща както за нормални велосипеди, така и за електрически.Идеален начин да превозвате вашето дете. Какво по-хубаво от това да прекарате времето си с вашето дете на чист въздух? С допълнителната с..
89.00 лв
Заденият багажник Peruzzo Venezia е универсален багажник за колела, оборудван с интелигентни функции, за транспортиране до максимум 3 велосипеда (общо натоварване максимум 45 кг.), който може лесно да бъде монтиран на почти всеки автомобил без значение дали е седан, комби, хечбек, СУВ или джип.Багаж..
179.00 лв
Безплатна доставка
Заден рефлектор, предназначен за багажник на колело. Спомага и повишава видимостта и забележимостта на велосипеда спрямо околните. Има овална форма и се предлагат в жълт цвят. Добра сигнализация.ХарактеристикиПроизводител - FischerЦвят - ЖълтМатериал  - Пластмаса/PVCОвална форма..
4.90 лв
Заден стоп за динамо, подходящ за багажник за велосипед.Характеристики3 червени LED светлини и светлинна лента за много ярка осветеност.Изключително широко странично осветяване > 220 градуса.Прозрачен обектив и издръжлив ABS корпус.1+1 скоба контакт.Основа с 2 x M5 болта, за монтаж на багажник 50..
25.90 лв
Висококачествена алуминиева степенка MAX1 за заден монтаж, подходяща за велосипеди, вкл. и E-bike - електрически велосипеди.ХарактеристикиПодходящ за е-велосипеди за заден монтаж (разстояние между дупките 40 мм.)Подходяща за велосипеди 24"- 29"Възможност за регулиране на дължината на степенката без ..
29.90 лв
Степенка, предназначена за заден монтаж и проектирана да осигурява поддръжка на велосипеди от 24“ – 29“. Лесен монтаж с помоща на шестограмни винтове.ХарактеристикиРегулиране на дължината без използване на инструмент чрез натискане на червен бутонЛесен монтажУниверсална, подходяща за велосипеди от 2..
32.90 лв
Звънец Force Ding Dong черенИнформацияЗвънец Ding Dong в цвят черно, който издава двоен звук "динг донг " и със сигурност ще ви забележат, добра сигнализация. Звънецът е изключително лек и здрав. Монтира се на кормилото на велосипеда. Подходящ е за кормило с размери - от 19,2мм до 31,8мм.Характерист..
8.90 лв
Звънец Force синИнформацияСтандартен звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация.Лесен за монтиране. Монтира се за кормило с диаметър 22.2мм на велосипеда. Подходящ за лява и дясна ръка.ХарактеристикиСтандартен захват - за кормило с..
2.90 лв
Показва 1 до 40 от 444 (12 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за ползване | Поверителност и бисквитки и GDPR

Този продукт в момент е извън наличност. Въведете вашия email адрес и ние ще ви уведомим веднага щом продукта е обратно наличен.

Email