Меню
Количка

Поръчки направени след 15.09.23г. ще бъдат обработени на 27.09.23г.

НАМАЛЕНИ МОДЕЛИ ВЕЛОСИПЕДИ ДО - 20%

Кошници

Кошници

За какво служат кошниците за велосипеди ?

Обичайно кошниците за велосипеди се монтират отпред, на кормилото и служат за пренасяне на леки товари. Изключително полезни, ако пътувате до работа с колело и пазарувате често, но в малки количества. Кошниците за велосипеди са изработени от пластмаса, метал и ракита. Срещат се модели, направени от други материали, но повечето имитират мрежа или някакъв вид дебела, стабилна плетка.

Видове кошница за колело

Кошниците за велосипед биват предни и задни.

Предните се монтират чрез болт или скоба. Ако кошницата е по-голяма, тя се захваща за главината на предното колело. Избягвайте пренатоварване на коша, тъй като излишната тежест ще окаже влияние на управлението. Ако пък товарът е твърде обемен, той може да наруши видимостта ви. В случай че планирате да пренасяте по-тежки товари и предпочитате да ги държите под око, изберете предна кошница с ниско окачване, т.е. тя ще стои от едната страна на предната гума, здраво захваната за вилицата или главината.

Задните кошници се монтират близо до гумата. Обикновено там, където би стоял багажника на велосипеда. Тези кошници са сравнително по-тесни и дълбоки от предните. Те позволяват пренасянето на по-тежки товари, тъй като се намират най-близо до центъра на тежестта и дори ви помагат да управлявате по-добре. Задните кошници няма да нарушат видимостта ви и скоро ще забравите, че въобще са там.

Като дизайн, кошниците могат да имат модерна, класическа или практична визия. Някои се предлагат с дръжка, за да можете да ги откачите и да ги ползвате като истинска кошница. Други имат цип и горен капак, който се затваря, за да попречи нещо да изпадне или за да съхрани по-дълго време храната ви топла. Съществуват и модели с пръстен/държач за вода, допълнителни отделения и горен стелаж или с колелца и ръчка, които я превръщат в удобна, мобилна пазарска чанта. Ако предпочитате да ходите през уикенда на пикник, то класическата плетена кошница от ракита ще ви зареди с позитивно настроение.

Защо да купите кошница за колело от Martobike ?

В нашия онлайн магазин ще намерите богата гама от различни видове и модели с лесна поръчка и доставка онлайн до вашият адрес или до офис на куриер. Можете да избирате от богатата гама на различни производители като - MAX1, Disney, Fischer, Force, Majdller и много други.

Филтрирай продуктите
Детска кошница - Мики Маус/Mickey Mouse Disney зеленаИнформацияДетската кошница за велосипед е предназначена за монтиране на кормилото, изработена е от цветно PVC и е декорирана с Мики Маус.Лесен монтаж за кормилото посредством ленти, включени в комплекта.Чудесен аксесоар  и допълнение към детс..
16.90 лв
Кошница с конзола BELLELLI CESTINO PLAZA зелена Кошница с конзола BELLELLI CESTINO PLAZA зелена
-22 %
PVC кошница за велосипед Bellelli с конзола за бързо освобождаване от кормилото.  Лека красива пластмасова кошница, която  може да се сваля от кормилото и да пазарите с нея директно в магазина. Кошницата  е произведена в Италия.Велосипедната кошница на Bellelli е подходяща за ве..
42.90 лв 54.90 лв
PVC кошница за велосипед Bellelli с конзола за бързо освобождаване от кормилото.  Лека красива пластмасова кошница, която  може да се сваля от кормилото и да пазарите с нея директно в магазина. Кошницата  е произведена в Италия.Велосипедната кошница на Bellelli е подходяща за ве..
54.90 лв
Кошница с конзола BELLELLI CESTINO PLAZA сива Кошница с конзола BELLELLI CESTINO PLAZA сива
-22 %
Предна кошница за велосипед Bellelli с конзола за бързо освобождаване от кормилото, изработена от PVC . Лека и стилна пластмасова кошница, която  може да се сваля от кормилото и да пазарите с нея директно в магазина. Кошницата  е произведена в Италия. Лесен монтаж и захват към кормилото.Ве..
42.90 лв 54.90 лв
Кошница с конзола BELLELLI CESTINO PLAZA черна Кошница с конзола BELLELLI CESTINO PLAZA черна
-22 %
PVC кошница за велосипед Bellelli с конзола за бързо освобождаване от кормилото.  Лека красива пластмасова кошница, която  може да се сваля от кормилото и да пазарите с нея директно в магазина. Кошницата  е произведена в Италия.Велосипедната кошница на Bellelli е подходяща за ве..
42.90 лв 54.90 лв
Стилна класическа ратанова кошница. Много издържлива на натоварване. Изработена от здрава стоманена конструкция която ще държи покупките Ви на сигурно място. Към нея са включени монтажните планки...
69.90 лв
Детска кошница за велосипед с планки.Предназначена за преден монтаж. Кошница предна за различни видове детски велосипеди.- размери: 27×20×21 см- товароносимост: 4 кг..
13.90 лв
Детска кошница - Princess Disney/Принцесите от Дисни. ИнформацияДетската кошница Princes Disney /Принцесите от Дисни е предназначена за монтиране към кормилото на велосипеда посредством ленти включени към нея. Изработена е от цветно PVC.Чудесен аксесоар  и допълнение към детското колело, както&..
16.90 лв
Детска кошница - Star Wars DisneyИнформацияДетската кошница за велосипед е предназначена за монтиране на кормилото, изработена е от цветно PVC и е декорирана със Star Wars/ Междузвездни войни.Лесен монтаж за кормилото посредством ленти, включени в комплекта.Чудесен аксесоар  и допълнение към де..
16.90 лв
Детска кошница - Колите Маккуин на DisneyИнформацияДетска кошница за велосипед Disney Колите Маккуин (предна)Кошницата за велосипед е предназначена за монтиране на кормилото, изработена е от цветно PVC и е декорирана със колите Маккуин. Лесен монтаж за кормилото посредством ленти, включени в комплек..
16.90 лв
Детска кошница за велосипед Disney Frozen Леденото кралство.Кошницата за велосипед е предназначена за монтиране на кормилото, изработена от цветно PVC и е декорирана с Елза и Ана от Frozen Леденото кралство. Лесен монтаж за кормилото посредством ленти, включени в комплекта.Чудесен аксесоар за украса..
16.90 лв
Детска кошница за велосипед Мики Маус/ Mickey MouseИнформацияДетската предна кошница за велосипед е предназначена за монтиране на кормилото, изработена е от цветно PVC и е декорирана с Мики Маус.Лесен монтаж за кормилото посредством ленти, включени в комплекта.Чудесен аксесоар  и допълнение към..
16.90 лв
Детска Кошница за велосипед Minnie Mouse/Мини Маус DisneyИнформацияДетската кошница за велосипед е предназначена за монтиране на кормилото, изработена е от цветно PVC и е декорирана с Мини Маус на Disney/Дисни.Лесен монтаж за кормилото посредством ленти, включени в комплекта.Чудесен аксесоар  и..
16.90 лв
Детска кошница за велосипед Spiderman DisneyИнформацияКошницата за велосипед е предназначена за монтиране на кормилото, изработена от цветно PVC и е декорирана със Spiderman. Лесен монтаж за кормилото посредством ленти, включени в комплекта.Чудесен аксесоар  и допълнение към детското колело, ка..
16.90 лв
Детска метална кошница за кормило на велосипед на марката Fischer розоваОписаниеДетската кошница на Fischer е един чудесен аксесоар и допълнение към колелото на вашето дете.  Служи за пренасяне на различни предмети на детето. Кошницата е предназначена за монтиране на кормилото. Изключително лес..
10.00 лв
Задна кошница за велосипед MAX1 с гъста здрава мрежа.- лесен монтаж върху багажника на колелото, като се използват включените планки в комплекта.- алтернативна опция за монтаж с помощта на свързващи ремъци (ремъците не са част от коша)- размери 31,5×40×18 см (w×d×hl)- товароносимост до 20 кг и повеч..
23.90 лв
Заден кош за велосипед MAjdller ратан / тъмно кафявИнформацияЗаден правоъгълен кош за багажник на велосипед Majdller ратан. Чудесен начин да вкарате ретро стил във вашия велосипед. Коша е здрав, надежден и стилен. Задния кош се монтира стационарно към багажника посредством планки включени в комплект..
49.90 лв
Заден кош за велосипед Majdller фина оплеткаИнформацияЗаден правоъгълен кош за багажник на велосипед. Кошницата е изработена от стоманена фина мрежа. Захващането става с куки в долната част на коша и притискане с пружинния капак на багажника. Това допринася за лесния монтаж и демонтаж на коша. Снабд..
19.90 лв
Надеждна и здрава задна кошница за велосипед MAX1.Здрав метален материал.Монтаж за багажника на велосипеда.Размери:- дължина 40 см- широчина 26 см- височина 18 см..
19.90 лв
Кошница от текстил (плат) за велосипед, закрепване към кормилото с помощта на клипс/конзола за бързо освобождаване 25.4 - 31.8 мм, товароносимост 6 кг, размери 25x35x24 смКошница за кормило на велосипед от плат с лека алуминиева рамка. Кошницата може лесно да се извади от конзолата за бързо освобожд..
41.90 лв
Кошница за велосипед с конзола Bellelli Lick Fix чернаИнформацияPVC кошница за велосипед Bellelli Plaza с конзола за бързо освобождаване от кормилото.  Лека красива пластмасова кошница, която  може да се сваля от кормилото и да пазарите с нея директно в магазина. Кошницата  е пр..
40.00 лв
Кошница за велосипед с конзола Majdller сиваИнформацияПредна кошница за велосипед с конзола. Кошницата се монтира на кормилото посредством конзола. Закачането и откачането на кошницата става изключително лесно. Подходяща за велосипеди с амортисьорни вилки. Кошницата стои независима от вилката.Характ..
34.90 лв
Кошница за велосипед с конзола Majdller чернаИнформацияПредна кошница за велосипед с конзола. Кошницата се монтира на кормилото посредством конзола. Закачането и откачането на кошницата става изключително лесно. Подходяща за велосипеди с амортисьорни вилки. Кошницата стои независима от вилката..
34.90 лв
Метална кошница за велосипед. Предназначена за преден монтаж.Широка и удобна, изработена от метална мрежа, поставя се на кормилото на велосипеда.- височина 27 см- широчина 33 смЧаст от секцията - кошница предна...
11.90 лв
Метална кошница за велосипед с планки. Широка и удобна изработена от метална мрежа.Предназначена за преден монтаж на велосипеда.- височина 24,5 см- широчина 34 смКомплектът съдържа: кошница, планка (за монтаж към колчето на кормилото), П-образна планка, болтове и гайки...
11.90 лв
Ратанова кошница за кормило на велосипед Fischer с конзола за бързо и лесно поставяне и откачане.Характеристики:материал - ратанклик система за лесно поставяне и сваляне от велосипедатегло 1.465гр..
60.00 лв
Кутия за багажник на велосипед 42x31x22 Кутия за багажник на велосипед 42x31x22
-34 %
Куфар/кутия за велосипед с капак и ключалка за заключване. Характеристики:Вместимостта на кутията е 19 л. Изработена от PVC. Монтира се трайно към багажника с включените винтове. Към капака на кутията има 4 кукички за монтиране на допълнителен багаж отвън с ластици или мрежи за багаж. Има възможност..
39.00 лв 59.00 лв
Плетена кошница за велосипед с конзола MajdllerИнформацияПредна кошница за велосипед от плетено конопено въже. Кошът се монтира на кормилото с пластмасова конзола. Специално щракване ни позволява лесно да го поставяме и сваляме. Има удобна дръжка за носене. Кошницата е ретро стил и чудесен начин да ..
59.90 лв
Текстилена кошница за велосипед Majdller чернаИнформацияКошница за кормило на велосипед от плат с лека алуминиева рамка. Кошницата може лесно да се извади от конзолата за бързо освобождаване и да се използва отделно за пазар.ХарактеристикиЗа кормилото 22.2 - 31.8 ммЛека алуминиева рамкаТовароносимос..
39.90 лв
Кошница изплетена от ратан.Подходяща както за преден монтаж, така и за заден.Към кошницата няма включени крепежни елементи.Размери: 45x41x30..
50.00 лв
Показва 1 до 30 от 30 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за ползване | Поверителност и бисквитки и GDPR

Този продукт в момент е извън наличност. Въведете вашия email адрес и ние ще ви уведомим веднага щом продукта е обратно наличен.

Email