Меню
Количка

SALE -20% Велосипеди Cross

Детски велосипеди

Детски велосипеди

В зависимост от това колко голямо е детето ви, можете да избирате сред богато разнообразие от велосипеди. Те се делят на две главни категории – такива, в които участват родителите, и такива, при които децата са напълно самостоятелни

Кошници, ремаркета и тандеми

Най-популярен избор обикновено са велосипедите за възрастни с кошница отпред и столче от задната страна. За по-малки деца можете да опитате с ремарке, тип „затворена кошница“, докато с по-големите можете да карате в тандем от три колела. При последния модел рамката е така извита, че поддържа две колела стандартен размер и едно малко със седалка и волан за детето. При столчето тежестта върху гумите е по-голяма, но детето не участва в колоезденето. Същото е при ремаркето, което изисква определена скорост и завишено внимание на завоите. Тандемите обаче са идеалният избор, когато искате да научите си детето да кара колело и да прекарате свободното си време заедно.

Самостоятелни колела

Децата развиват необходимата координация за самостоятелно колоездене с различни темпове. Някои трябва да се придържа към по-безопасни опции и предпочитат помощни колела, докато други бързо намират правилния баланс. Няма точно определен показател кога едно дете може или не може да кара, но интересът започва от 3-годишна възраст.

Изборът на първото колело е особено важен. От една страна, децата не бива да прекарват твърде дълго време с помощни колела, за да имат стимул да открият баланса си. Същото важи за оттласкването с крака, което трябва да бъде изместено от въртене на педалите. От друга страна, ако купите твърде висок велосипед, с увереността че детето ще порасте и ще свикне, то може да загуби ентусиазма си и да се откаже.

Производителите на детски велосипеди предлагат модели в четири популярни размера: 12, 16, 20 и 24-инчови, като комфортът и безопасността остават най-важните фактори. При 12 и 16-инчовите спирачката е тип контра. Преминете към ръчни спирачки, когато сте уверени, че координацията на детето е достатъчно силна.

В нашата категория с детски велосипеди ще откриете разнообразие от размери, цветове и дизайни, които са проектирани със специално внимание към безопасността и комфорта на вашите деца. Нашите велосипеди са предназначени за деца от различни възрасти и нива на умения, като съчетават иновативни технологии и висококачествени материали, за да предоставят най-доброто изживяване на два колела.

Придайте на вашето дете свободата и увереността, която идва с карането на велосипед. С нашите детски велосипеди те ще могат да изследват света наоколо, да развиват баланса си и да създават спомени, които ще оценяват цял живот.

Покажете им радостта от активното движение и подкрепете техния физически и социален развитие. Не пропускайте възможността да намерите перфектния детски велосипед тук, в нашата специално подбрана категория. Вижте нашите предложения днес и подарете на вашето дете велосипедната приключенческа емоция, която заслужава.

Различни възрастови групи

За вашето улеснение сме разделили колелетата в отделни категории по възрастови групи.

  1. Велосипеди за деца 2-4 години: Нашите велосипеди за най-малките предлагат началото на велосипедното приключение. Те са стабилни, със специални помощни колелца и цветни дизайни, които ще впечатлят вашето дете.

  2. Велосипеди за деца 4-7 години: Този раздел предлага по-големи велосипеди с повече възможности за баланс и управление. Вашето дете ще се научи бързо да кара и да се забавлява.

  3. Велосипеди за деца 7-9 години: За децата, които вече имат опит с велосипед, предлагаме велосипеди със среден размер, които са перфектни за надграждане на техните умения.

  4. Велосипеди за деца 9-12 години: Този раздел включва велосипеди, подходящи за по-големите деца, които желаят повече скорост и автономност в карането си.

  5. Велосипеди за деца 12+ години: За по-възрастните деца и тийнейджъри предлагаме стилни и функционални велосипеди, които ще ги съпътстват в техните приключения навсякъде.

Филтрирай продуктите
Велосипедът на Drag  Badger Fun 24" е най-новия модел, спечелил награда за един от най-добрите модели велосипеди според всеизвестното списание в Германия Wolrd of MTB.С изключително прецизно подбрани компоненти, велосипедът е окомлектован с амортисьорна вилка, която е специално проектирана за л..
1,099.00 лв
Безплатна доставка
Велосипед Cross Julia 26'' е специално създаден за нежния пол, който е окомплектован със старателно подбрани компоненти, за да допринесе за приятно колоездене. Оборудван е с палцови команди Shimano, скоростна система на Shimano Tourney 3x7 скорости и алуминиева рамка, която прави велосипеда изключит..
669.00 лв
Безплатна доставка
Велосипедът на Drag  Badger Fun 26" е най-новия модел, спечелил награда за един от най-добрите модели велосипеди според всеизвестното списание в Германия Wolrd of MTB.С изключително прецизно подбрани компоненти, велосипедът е окомлектован с амортисьорна вилка, която е специално проектирана за л..
1,159.00 лв
Безплатна доставка
Drag Badger е един чудесен велосипед за вашето дете. Ако желаете най-доброто това е то!Ултра лека алуминиева рамка, хидравлични дискови спирачки съобразени с дължината на пръстите на детето, ще осигурят едно контролирано спиране. Средното движение е проектирано така, че височината на седалката да е ..
899.00 лв
Безплатна доставка
Чудесно предложение от Drag модел Hacker 26 цола, подходящ за е бюджетно ориентирани колоездачи. Класически велосипед с твърда стоманена рамка и ръчно плетени капли. Компонентите са от началния клас на Shimano,  което ще направи колоезденето в парка достатъчно приятно. Окомплектован е с 18 (3x6..
489.00 лв
Безплатна доставка
Велосипедът на Drag модел Hacker Lady е един от най-популярните модели велосипеди във вариант с дамска рамка.Велосипедът е подходящ  както за града, така и за кратки велопоходи в планината. Моделът е със стоманена рамка и вилка, 3х6 скорости, V-brake спирачки и двустенни ръчно плетени капли. Ко..
489.00 лв
Безплатна доставка
Детска триколка Byox Queen в цвят червенИнформацияТриколката на Byox модел Queen червена е подходяща за деца над 18 месеца и с максимално тегло до 25 кг.Може да се използва като: триколка с дръжка за родителски контрол и триколка с педали. Седалката е въртяща се на 360°.Регулируема облегалка и 2 пос..
179.00 лв
Безплатна доставка
Детски велосипед на българския производител Drag модел Alpha 20 е нашето най-интересно предложение за най-малките.  Подходящ е за деца с ръст от 120 cm. до 135 cm. или 7-9 години. Велосипедът е оборудван с алуминиева рамка, която допринася за по-ниско тегло и прави велосипеда по-лесен за употре..
469.00 лв
Безплатна доставка
Детски велосипед на българската фирма Drag модел Rush 20" е подходящ за деца с ръст от 120см. до 135см. и възраст от 6 до 8 години. Оборудван е с преден и заден калник, както и предпазител за верига, които ще ви спестят перилни препарати, наранявания и скъсани дрехи. Велосипедът е окомплектован с V-..
409.00 лв
Безплатна доставка
Детският велосипед Drag Rush е оборудван със стоманена рамка, но въпреки това е изключително лек. Окомплектован е с надеждни V-Brake спирачки, преден и заден калник, както и предпазител за верига, които ще ви спестят перилни препарати, наранявания и скъсани дрехи. Велосипедът разполага с предна и за..
409.00 лв
Безплатна доставка
Представяме Ви детският велосипед на Drag Badger 20 Lite Disc в цвят - сив зелен, което е нашето най-ново и интересно предложение за вашите малчугани. Велосипедът е спечелил награда за един от най-добрите модели велосипеди според всеизвестното списание в Германия Wolrd of MTB. Велосипедът е изработе..
859.00 лв
Безплатна доставка
Стоманен детски велосипед Drag Hacker 24. Велосипеда е оборудван с 18 скорости на Shimano които правят превключването на скоростите детска игра. Рамката е със специален дизайн за деца Kid Fit. Качествен и здрав велосипед произведен в България.Подходящ за деца с ръст от 135 до 145 см. или 8 - 11 годи..
469.00 лв
Безплатна доставка
Drag Hacker е класически велосипед с твърда стоманена рамка и ръчно плетени капли. Компонентите са от началния клас на Shimano , което ще направи колоезденето в парка достатъчно приятно. Окомплектован с 6 скорости и най-стръмните изкачвания ще ви се сторят детска игра.Drag Hacker 20" е подходящ за д..
429.00 лв
Безплатна доставка
Детски велосипед Sprint Alice 16" е предназначен за деца на възраст от 3 до 5 години или височина от 85 до 115см. Специално създаден за малките дами с  ниска рамка за лесно прекрачване. Окомплектовн е с една скорост, свободен венец , надеждни V-brake спирачки, стоманена рамка, калници и предпаз..
299.00 лв
Безплатна доставка
Детски велосипед Sprint Alice 16" е предназначен за деца на възраст от 3 до 5 години или височина от 85 до 115см. Специално създаден за малките дами с  ниска рамка за лесно прекрачване.Окомплектовн е с една скорост, свободен венец , надеждни V-brake спирачки, стоманена рамка, калници и предпази..
299.00 лв
Безплатна доставка
Детски велосипед Sprint Casper 16" е предназначен за деца на възраст от 3 до 5 години или височина от 85 до 115см. Специално създаден за най-малките с  ниска рамка за лесно прекрачване. Оборудван е с една скорост, свободен венец , две V-brake спирачки, стоманена рамка, калници и предпазител за ..
299.00 лв
Безплатна доставка
Детски велосипед Sprint Casper 16" е предназначен за деца на възраст от 3 до 5 години или височина от 85 до 115см. Специално създаден за най-малките с  ниска рамка за лесно прекрачване. Оборудван е с една скорост, свободен венец , две V-brake спирачки, стоманена рамка, калници и предпазител за ..
299.00 лв
Безплатна доставка
Детски велосипед на българската фирма Sprint модел Casper 20" е предназначен за деца на възраст от 6 до 9 години. Специално създаден за вашите малчугани с  ниска рамка за лесно и удобно прекрачване. Оборудван е с една скорост, свободен венец, V-brake спирачки, стоманена рамка, алуминиеви подсил..
309.00 лв
Безплатна доставка
Един добър избор за детски велосипед на българската марка Sprint модел Hat Trick 24". Колелото е окомплектовано с алуминиева рамка, която допринася за ниското му тегло, 6 скорости, компоненти на Shimanо, V-brake спирачки, амортисьорна вилка и удобна седалка на италианската марка Selle Monte Grappa. ..
649.00 лв
Безплатна доставка
Един чудесен детски градски велосипед Sprint Starlet 24". Колелото е оборудвано с калници и багажник, предпазител за верига и с ниска Low Step рамка за момичета, за лесно прекрачване. Има изключително атрактивен дизайн, елегантен градски велосипед, тип барби в розов цвят, който би се харесал на всяк..
469.00 лв
Безплатна доставка
Детски велосипед Ultra Kidy 16" е предназначен за деца на възраст от 3 до 6 години или височина от 85 до 116см. Колелото е модел Ultra на българският производител Cross, сглобявано в Сърбия. Велосипеда е оборудван с контра, стоманена рамка и твърда стоманена вилка, 1 фиксирана предавка, калници и пр..
279.00 лв
Безплатна доставка
Детски велосипед Ultra Kidy 16" е предназначен за деца на възраст от 3 до 6 години или височина от 85 до 116см. Колелото е модел Ultra на българският производител Cross, сглобявано в Сърбия. Велосипеда е оборудван с V-brake спирачка, стоманена рамка и твърда стоманена вилка, 1 фиксирана предавка, ка..
279.00 лв
Безплатна доставка
Детски велосипед Ultra Kidy 20" е подходящ за деца на възраст от 6 до 9 години или височина от 115 до 130см. Геометрията е направена така, че детето да кара велосипеда с изправена стойка. Колелото е със свободен венец, който позволява детето да върти педалите и назад, съответно да си наглася крака в..
299.00 лв
Безплатна доставка
Детски велосипед Ultra Kidy 20 V-Brake е подходящ за деца на възраст от 6 до 9 години или височина от 115 до 130см. Геометрията е направена така, че детето да кара велосипеда с изправена стойка. Колелото е със свободен венец, който позволява детето да върти педалите и назад, съответно да си наглася ..
299.00 лв
Безплатна доставка
Детски велосипед Ultra Kidy 20 е подходящ за деца на възраст от 6 до 9 години или височина от 115 до 130см. Геометрията е направена така, че детето да кара велосипеда с изправена стойка. Колелото е със свободен венец, който позволява детето да върти педалите и назад, съответно да си наглася крака в ..
299.00 лв
Безплатна доставка
Детски велосипед Ultra Larisa 16" е предназначен за деца на възраст от 3 до 7 години или височина от 90 до 116см. Колелото е модел Ultra на българският производител Cross, сглобявано в Сърбия. Велосипеда е оборудван с  V-brake спирачки, стоманена рамка и твърда стоманена вилка, стоманени едност..
279.00 лв
Безплатна доставка
Детски велосипед Ultra Larisa 16" е предназначен за деца на възраст от 3 до 7 години или височина от 90 до 116см. Колелото е модел Ultra на българският производител Cross, сглобявано в Сърбия. Велосипеда е оборудван с  V-brake спирачки, стоманена рамка и твърда стоманена вилка, стоманени едност..
279.00 лв
Безплатна доставка
Детският велосипед Ultra Larisa 20" е подходящ за деца на възраст от 6 до 9 години или височина от 115 до 130см. Геометрията е направена така, че детето да кара велосипеда с изправена стойка. Колелото е оборудвано с  V-brake спирачки, калници, стоманена рамка, цветен предпазител, който ще ви сп..
299.00 лв
Безплатна доставка
Детски велосипед със сгъваема рамка и родителски контрол. Спецификация: - 14 инчa ĸапли - Cгъвaeмa мeтaлнa paмĸa - Poдитeлcĸи ĸoнтpoл c oпция зa пpeмaxвaнe - Aлyминиeви ĸaпли - Aлyминиeв лапа зa ĸopмилo - Πpeднa V-Вrаkе cпиpaчĸa - Kaлници - Πpeдпaзитeл зa вepигa - Звънeц - Koшничĸa - Π..
199.00 лв
Безплатна доставка
Алуминиев детски велосипед Cross Boxer 26 e лек и е подходящ за деца на възраст от 9 до 13г. възраст с височина от 140см до 165см. Cross Boxer 26 е оборудван със скорости Shimano, за да може детето ви да превключва плавно, бързо и прецизно предавките. Спирачките са V-brake , а предния амортисьор ще ..
529.00 лв
Безплатна доставка
Алуминиев детски велосипед Cross Boxer 26 e лек и е подходящ за деца на възраст от 9 до 13г. възраст с височина от 140см до 165см. Cross Boxer 26 е оборудван със скорости Shimano, за да може детето ви да превключва плавно, бързо и прецизно предавките. Спирачките са V-brake , а предния амортисьор ще ..
499.00 лв
Безплатна доставка
Алуминиев детски велосипед Cross Deisy 26 e лек и е подходящ за деца на възраст от 9 до 13г. възраст с височина от 140см до 165см. Cross Deisy 26 е оборудван със скорости Shimano, за да може детето ви да превключва плавно, бързо и прецизно предавките. Спирачките са V-brake , а предния амортисьор ще ..
529.00 лв
Безплатна доставка
Велосипед Cross Julia 26  е чуден алуминиев велосипед с палцови команди на Shimano. Снабден е с амортисьорна вилка и двостенни здрави капли. Рамката е само 40см, което я прави подходяща и за деца...
669.00 лв
Безплатна доставка
Чудесен дамски спортен велосипед Cross Speedster 24 ALL лилав. Подходящ за деца от 9 до 13 години или от 130 до 150см. Рамката е изработена от алуминий което добринася за по-лекото тегло. За неравностите по пътя се справя амортисьорната вилка, която ще направи разходката на детето още по-приятна...
649.00 лв
Безплатна доставка
Чудесен дамски спортен велосипед Cross Speedster 24 ALL син. Подходящ за деца от 9 до 13 години или от 130 до 150см. Рамката е изработена от алуминий което добринася за по-лекото тегло. За неравностите по пътя се справя амортисьорната вилка, която ще направи разходката на детето още по-при..
649.00 лв
Безплатна доставка
Детски велосипед Cross Speedster 24 Steel зелен подходяю за деца на възраст от 8-9 до 12 годни. Стаманена рамка с твърда вилка и скоростна система на Shimano 18 скорости...
389.00 лв
Безплатна доставка
Детски велосипед Cross Speedster 24 Steel син подходяю за деца на възраст от 8-9 до 12 годни. Стаманена рамка с твърда вилка и скоростна система на Shimano 18 скорости...
389.00 лв
Безплатна доставка
Детски велосипед Cross Speedster 26” се предлага с алуминиева рамка и набор от компоненти на Shimano, което прави движението му леко, комфортно и удобно. Cross Speedster 26” моделът идва със скосена рамка с размер 320 мм и приближени педали към детето, което го прави подходящ за деца над 13 години и..
669.00 лв
Безплатна доставка
Cross Speedster Steel 26 е по-бюджетния вариант от модела. Велосипедът е със стоманена рамка и твърда вилка, а скоростите отново са на Shimano и са 18 на брой. Cross Speedster е подходящ за деца над 10 години и височина над 135см...
399.00 лв
Безплатна доставка
Cross Speedster Steel 26 черен в сив цвят е един бюджетен вариант за велосипед. Велосипедът е със стоманена рамка и твърда вилка, а скоростите отново са на Shimano и са 18 на брой. Cross Speedster е подходящ за деца над 10 години и височина над 135см. Един прекрасен велосипед, който ще осигури незаб..
429.00 лв
Безплатна доставка
Показва 1 до 40 от 102 (3 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за ползване | Поверителност и бисквитки и GDPR

Този продукт в момент е извън наличност. Въведете вашия email адрес и ние ще ви уведомим веднага щом продукта е обратно наличен.

Email