Меню
Количка

SALE -20% Велосипеди Cross

Инструменти за велосипед

Инструменти за велосипед

Видове

Не е задължително да имате всеки наличен инструмент на пазара, но ако сте сигурни, че можете да подмените определен компонент от велосипеда, купувайте само най-качествените, защото те ще ви служат дълго време.

Някои курбели имат пластмасов болт, за които ви е нужен специален инструмент, също както за монтажа на венци на шлиц (с верига или без) и демонтаж на венец касета.

Щанга за гуми е необходима, когато изпитвате затруднение да отделите външната гума от каплите. За веригата има инструмент за скъсяване, за занитване или такъв за измерване на дължината ѝ.

За спиците се предлага универсален ключ, който пасва на всяка ширина или такива за плоски спици. И двете служат за затягане. Съществува и бит за нипели (акумулаторен или обикновен), с който можете да завиете нипелите на една и съща дълбочина.

Сред полезните инструменти са ключ или накрайник за гайки, за конуси, шестограм, отвертки, шило, инструмент за ос касета, пила, за обезвъздушаване на спирачки и още много други.

Филтрирай продуктите
Камшик MAX1 се използва за задържане на венец касетата на шлиц при демонтиране от каплата.ХарактристикиПроизводител - MAX1 (Чехия)Материал - Cr-Mo стоманаГумирана дръжка..
17.90 лв
Мини клещи MAX1 за демонтаж и монтаж на верига.Дръжката включва две отделения за съхранение с магнитно закрепване на бързата връзка  (бързата връзка на веригата на е включена).Малкият размер на клещите ги прави подходящи за носене с вас по време на вело походи в планината.Съвместими клещи ..
21.90 лв
Ключ за демонтаж на венец на резба за 5/6/7/8 скорости. Изработен е от стомана. Един качествен инструмент и едно чудесно допълнение към вашия набор от инструменти. Подходящ за използване както в сервиз за велосипеди, така и за лично ползване у дома или в гаража.ХарактеристикиМатериал - СтоманаЦвят -..
6.90 лв
Конусен ключ за затягане на конусните гайки. Ключовете са със специален дизайн, за да можете да затегнете конусната гайка лесно и безпроблемно.ХарактеристикиМатериал - Cro-Mo стоманаГумирана дръжкаЛазерно рязане..
13.90 лв
Изключително полезен инструмент, който е предназначен за демонтаж на венец касета Shimano. Изработен е от Cr-Mo стомана. Дръжката на ключа е гумирана, което позволява добър и удобен захват, без приплъзване. Съвместим е с Shimano и Sram. Вече можете да демонтирате венец касета без никакви затруднения..
25.90 лв
Изключително полезен инструмент, който е предназначен за демонтаж на средно движение/ос касета Shimano. Изработен е от Cr-Mo стомана. Дръжката на ключа е гумирана, което позволява добър и удобен захват, без приплъзване. Съвместим е с Shimano, МАX1,Neco,Kinex. Подходящ инструмент както за домашн..
25.90 лв
Професионален ключ за спици Force. Направен от закалена стомана този ключ е вечен. Подходящ за професионална употреба.Характеристики:Материал - стоманаПодходящ за нипли 3,25мм / 3,45ммПолезна информацияЕдно чудесно допълнение към вашия набор от инструменти. Подходящ за използване както в сервиз за в..
26.00 лв
Универсален ключ за спици на MAX1.  С жлебове за различен размер нипли за спици. Подходящ инструмент както за домашна употреба за всеки един гараж, така и за сервизиране в профисионални магазини за велосипеди.  Ключът за спици е хромиран, изработен е от хром. ХарактеристикиМатериал - ХромУ..
8.90 лв
Професионален ключ за спици на MAX1. С жлебове за различен размер нипли за спици. Жлеба хваща ниплата за всички страни и по този начин трудно би превъртяла в ключа.Висок клас изработка. Изработен е от висококачествена стомана. Подходящ за използване в специализирани магазини за сервиз на велосипеди,..
9.90 лв
Качествен комплект Torx на MAX1, който съдържа 9 на брой шестограми. Благодарение на пробития отвор в средата, той може да се използва и на винтове за торкс с издатина. Изработени са от качествен закален CR-V материал. Размери на торксовете- 10/15/20/25/27/30/40/45/50.ХарактеристикиПроизводител - MA..
25.90 лв
Комплект Allen от качествени шестограми. Изработени са от висококачествена Cr-Va стомана. Комплектът включва 6 броя шестограми със сферичен край, позволяващ завиване или отвиване под ъгъл. Размери на шестограмите -  2/2,5/3/4/5/6/8мм.ХарактеристикиМарка - MAX1Цвят - Сребрист/сивМодел - AllenРаз..
11.90 лв
Инструмент, който е предназначен за демонтаж на курбели. Накрайникът на избутващата глава се върти, за да не нарани оста на средното движение. Изработена е от висококачествена стомана.Подходяща за използване в специализирани магазини за сервиз на велосипеди, както и за лично ползване.ХарактеристикиМ..
11.90 лв
Машинката за верига е ценен инструмент, който служи за разглобяване и снаждане на верига. Подходящ е за вериги Shimano и други за 6,7,8 и 9 скорости. С тази машинка за вериги можете да скъсите веригата до желаната дължина.  Малък джобен инструмент, удобен за носене, благодарение на малките си р..
9.90 лв
Представяме Ви един продукт, който би могъл да е изключително полезен за всички онези, които обичат да разчитат на себе си, дори и в екстремни ситуации. Оригиналната чантичка с инструменти за велосипед може да бъде единствено в полза за вас.Чантичката включва най-нужните инструменти по време на път,..
19.90 лв
Здрави пластмасови щанги Schwalbe  за демонтаж и монтаж на велосипедни гуми. Качествената пластмаса от която са изработени е почти нечуплива.Покритието предпазва каплата (шината) от надрасквания. Именно повърхността на щангите прави демонтажа и монтажа на велосипеднта гума по-приятен, както за ..
8.90 лв
7 ФУНКЦИЯ MULT I-TOOL• Шестограмни ключове (6/5/4/3/2,5 мм)• Крастата отвертка• Торкс драйвер Т25Обработено с ЦПУ с опростени съединения. Сгъваем набор от инструменти в ергономичен алуминиев корпус..
23.90 лв
Многофункционалният инструмент MAX1 е идеалният спътник за пътувания не само с велосипед.Многофункционален гаечен ключ - нитове, шестостен ключ 2 / 2,5 / 3/4/5/6/8, torx T25, 2x отвертка, централен ключМногофункционалният ключ съдържа:- верижен нитовец- Шестигранен ключ 2 / 2.5 / 3/4/5/6/8- torx T25..
41.90 лв
Многофункционалният инструмент MAX1 17 Идеалният спътник за пътувания не само с велосипед.Многофункционалният ключ съдържа:- верижен нитовец- остър нож с предпазно заключване- Шестигранни ключове 2 / 2.5 / 3/4/5/6/8- torx T25- PH2 кръстосана и плоска отвертка с дължина 5 мм- квадратни гаечни кл..
43.90 лв
Джобен инструмент MAX1 10 функцииМногофункционалният инструмент MAX1 е идеалният спътник за пътувания не само с велосипед.Ключът съдържа:- Шестигранен ключ 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8 мм- филипсова отвертка и плоска- torx T25Инструментът е изработен от висококачествена Cr-V стомана...
17.90 лв
Мулти ключове 14 в 1 с CNC Al побират се в чантичката на велосипеда.Включват:Машинка за веригаШестограми 2/3/4/5/6/8 mmTorx T25Плоска отверткаОтвертка Phillips PH2Ключове за спици 14/15/16G/T30(Mavic)..
31.90 лв
Инструмент за измерване на верига за велосипед MAX1ИнформацияС този инструмент можете да измерите състоянието на веригата на велосипеда си. Измерва в точност колко процента е износена и разтегната.Характеристикиматериал: висококачествена неръждаема стомана..
8.90 лв
Инструмент камшик MAX1 демонтаж венец касетаИнформацияКамшик MAX1 се използва за задържане на венец касетата при демонтиране от каплата...
14.90 лв
Клещи за монтаж на верига ForceИнформацияКлещите за използват за демонтаж на свързващо звено (връзка) на верига. Характеристики2 функции за свързване и разкачване на верижната връзкаСъвместим с 5-12 скоростни веригиГумирани дръжки, с пружина и ключалкаДължина: 160 мм, дебелина на материала: 2 ммМате..
13.00 лв
Ключ за изправяне на дискове/ротори MAX1ИнформацияMAX1 инструмент за изправяне на дискове. Отличен помощник за всеки, който има дискови спирачки на велосипеда си. Cr-Mo стомана, гумирана дръжка, 2 канала за дисковете...
19.90 лв
Ключ за конуси на главина IcetoolzИнформацияКонусни ключове за затягане на конусните гайки. Ключовете са със специален дизайн (изтанен), за да можете да затегнете конусната гайка. Комбинирани са с голям набор от популярни размери за конуси.Характеристики- Комплект (2бр.) комбинирани ключове за конус..
10.00 лв
Двустранен ключ за педали 15 мм изработен от CR-V стомана. Дължината на дръжката е 320 мм, дръжката е с пластмасовото покритие TPR. Ключа има отвор за съхренение в работилница. Тегло 350 грама...
25.00 лв
Ключ за педали MAX1 15mmИнформацияКлюч за педали MAX1 15mm, материал Cr-Mo стомана, гумирана дръжка.Общата дължина на ключа е 255 мм...
16.90 лв
Ключ за сваляне на венец Shimano SIS 5/6/7скИнформацияКлюч за демонтаж на венец на резба за 5/6/7/8 скорости. Изработен от висококачествена стомана. Качествен инструмент за велосипед...
7.90 лв
Ключ за спици M-WAVEИнформацияУниверсален ключ за спици. С жлебове за различен размер нипли за спици. Подходящ инструмент за всеки един гараж.Изработен от твърда висококачествена стомана.ХарактеристикиЦвят - наличен в черен цвят и сиво/сребристо.Марка - М-Wave.Материал - твърда висококачествена стом..
6.00 лв
Ключ за средно движение KOVYS proИнформацияИнструмент за монтаж и демонтаж на ос касета. Подходящ за курбел на квадрат и средни движения на octalink и ISIS...
10.90 лв
КЛЮЧ ЗА СРЕДНО ДВИЖЕНИЕ SHIMANO TL-UN74-SИнформацияМонтаж или демонтаж средни движения –КВАДРАТНА ОС С КАПСУЛОВАНИ ЛАГЕРИ и OKTALINK.Изработени от твърда стомана с 20 броя зъби...
19.00 лв
Ключове за косуси на капла MAX1 13/14/15/16Характеристики- за конуси 13 - 16 мм- щампован от Fe- предназначени за хоби използване у дома- черен..
7.90 лв
Машинка за вадене на курбели.Машинката е качествена копие на ShimanoЧаст от инструменти за велосипеди..
6.90 лв
Качествена мащинка за вериги MAX1 ProfiПодходяща за вериги до 11 скорости. Подходяща и за използване в сервиз за велосипеди...
22.90 лв
Машинката за почистване на верига има странични и вертикални почистващи четки за пълно измиване на веригата,  тази машинка  не само почиствате идеално веригата, но и я смазвате отновоПрактична вериго почистваща машинка със странични и вертикални четки.Благодарение на системата с четки, маш..
27.90 лв
Метални щанги за демонтаж и монтаж на гуми.Стоманени щанги за велосипед MAX1. С ергономични краища против прищипване на вътрешната гума и куки за захващане на щангата към спицата на каплата.Материал: СтоманаКоличество: 3бр...
8.90 лв
Пластмасови щанги MAX1 Sport.Здрави пластмасови щанги за демонтаж или монтаж на велосипедни гуми. Покритието предпазва каплата (шината) от надрасквания. Ергономичен край позволяващ захващане на щангата зад спицата.Цената е за 1бр...
1.50 лв
Режещи клещи за жила и брони MAX1ИнформацияСпециални клещи за рязане на кабели и въжета,жила и брони на велосипеди. Режат жилата с лекота. Закалена стомана...
34.00 лв
Показва 1 до 40 от 41 (2 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за ползване | Поверителност и бисквитки и GDPR

Този продукт в момент е извън наличност. Въведете вашия email адрес и ние ще ви уведомим веднага щом продукта е обратно наличен.

Email