Меню
Количка

Summer SALE -25% Велосипеди Drag и Cross

Екипировка

Екипировка

Колкото по-дълго се занимавате с колоездене, толкова по-голяма нужда ще изпитате от подходяща екипировка, независимо дали става дума за защита или комфорт. Облеклото за велосипед ще улесни карането ви и ще подобри видимостта на шофьорите около вас. Когато преодолеете стеснението си, екипировката ще се превърне във ваша втора кожа.

Каска

Правилната каска е най-важният компонент от екипировката. Може да бъде дори единственият, тъй като е на практика задължителен. Каски се предлагат във всички форми и размери, включително с дизайн, предназначен за градски терен, офроуд, спускане и за състезания. Каската за планински терен, например, има козирка, която предпазва очите ви от прах. Единствената каска, която не е подходяща, е онази, която покрива цялото лице (за мотоциклети). Колкото по-скъпа е една каска, толкова по-лека е, предлага по-добра безопасност и висока защита срещу удари.

Шапка

Във ветровити дни и през есенно-зимния сезон винаги карайте с шапка. Няма да откриете особено богат избор от модели, тъй като при шапките за колоездене е по-важна ефективността – да покрият цялата ви глава и ушите, при възможност.

Очила

Правилният чифт очила ви предпазва не само от слънцето, но и от прах, насекоми, насрещен вятър, гарантирайки отлично зрително поле. Очилата могат да бъдат обикновени, затъмнени или със специален UV филтър, който намалява вредните лъчения и поглъща отблясъците от шосето и преминаващите коли.

Водоустойчиво яке и панталон

Якетата са по-дълги, за да покриват ръцете и гърба ви, когато се навеждате напред. Якетата и панталоните са ушити от непромокаем материал и често се предлагат със светлоотразителни елементи, което ви спестява нуждата да носите светлоотразителна жилетка. Възползвайте се от джобовете на якето, за да съхраните ценните си вещи, и от ципа, за да контролирате дишането си.

Ръкавици

През летните месеци ръкавиците са необходими единствено на планинските колоездачи и състезатели, но когато времето започне да захладнява, един чифт няма да е излишен. Главното преимущество на ръкавиците е, че ви предпазват от вятър и измръзване, като в същото време не ограничават движенията на китките и пръстите, докато карате.

Клин и джърси

Ако често спортувате или не искате да идете потни на работа, нужно е да смените изцяло облеклото си за колоездене. Или поне първият кат дрехи. Тениските за велосипеди, наречени джърси, и клиновете са изработени от полиестер, който не задържа излишна топлина, предотвратява обилното потене и възможността да изстинете. Сред клиновете можете да намерите такива с подплънки, които да облекчат колоезденето и да защитят репродуктивните ви органи. В ценови диапазон, не се отличават от обикновените дрехи. Обичайно клиновете и джърситата се предлагат в три размера – аеродинамични, стандартни и комфортни.

Чорапи

През лятото държат краката ви сухи и на хладно, а през зимата топлят, без да задържат излишна влага. Идеалните чорапи прилепват по кожата, изработени са предимно от полиамид и почти не се усещат, докато въртите педалите.

Раница

Удобна за носене, благодарение на подплатата; не пречат на баланса и не е нужно да монтирате багажник. Всеки модел е изработен така, че да допълва велосипеда, който карате – тези за градски терен имат отделение за лаптоп, докато онези за планинско каране предлагат повече място за храна и дрехи. Стандартният обем на велосипедните раници е 20-30 кг. Всяка има слой от дишащи тъкани, които държат гърба ви сух. Изберете дизайна, който ви подхожда най-добре – водонепроницаеми, с повече отделения и джобове, по-голям обем, допълнителен ремък за закопчаване през торса.

Други

Сред неприоритетните части от екипировката ще намерите маска за лице (термална или с филтри), която ви пази да не вдишате студен въздух и прах; кърпа за глава, която да попива потта от челото ви, за да не се стича по лицето ви; гамаши като вид обувки за колоездене и релефна подметка, идеална за педалите, но неудобна за ходене; протектор или дъждобран за раница и т.н.

Филтрирай продуктите
Детска каска Drag Bad Robot S зеленaИнформацияНов модел детска каска с подобрен дизайн и вентилация, които осигуряват по - голяма безопасност за вашето дете. Външната черупка позволява каската да бъде лека като в същото време предоставя отлична твърдост и цялостност. Множеството отвори с вътрешни..
29.90 лв
Детска каска Drag Delta II M розова с цветяИнформацияНов модел детска каска за 2022г. с подобрен дизайн и вентилация, които осигуряват по - голяма безопасност за вашето дете.Каската на Drag е чудесен начин да защитите вашето дете от нараняване. Има атрактивен дизайн в розов цвят на цветя - стилна и ..
49.90 лв
Детска каска Drag Delta II M синя космосИнформацияНов модел детска каска за 2022г. с подобрен дизайн и вентилация, които осигуряват по - голяма безопасност за вашето дете.Външната черупка позволява каската да бъде лека като в същото време предоставя отлична твърдост и цялостност. Множеството отвори ..
49.90 лв
Детска каска Drag Delta II M червенаИнформацияКаската на Drag е чудесен начин да защитите детето си от нараняване.  С достатъчно въздухоотводи за проветрение на главата през топлите дни.Външната черупка позволява каската да бъде лека като в същото време предоставя отлична твърдост и цялостност...
49.90 лв
Детска каска Drag Flower S розовa/ тюркоазИнформацияКаската на Drag е чудесен начин да защитите вашето дете от нараняване. Има атрактивен дизайн в цвят розова/тюркоаз на цветя - стилна и красива. С достатъчно въздухоотводи за проветрение на главата през топлите дни.Външната черупка позволява каската..
29.90 лв
Детска каска Drag Smil XS син матИнформацияДетска вело каска Drag SMIL с 10 вентилационни отвора и рефлекторни предпазни стикери. Задължителен избор за редуциране на риска от сериозно нараняване.Дизайн съчетаващ голям комфорт и защита. Външната черупка позволява каската да бъде лека като в същото вр..
29.90 лв
Детска каска Drag Trucks S син бялИнформацияДетска каска с подобрен дизайн и вентилация, които осигуряват по - голяма безопасност за вашето дете.Външната черупка позволява каската да бъде лека като в същото време предоставя отлична твърдост и цялостност. Множеството отвори с вътрешни канали позволяв..
29.90 лв
Детска каска Drag Trucks S червена бялаИнформацияДетска каска с подобрен дизайн и вентилация, които осигуряват по - голяма безопасност за вашето дете.Външната черупка позволява каската да бъде лека като в същото време предоставя отлична твърдост и цялостност. Множеството отвори с вътрешни канали поз..
29.90 лв
Детската вело каска е подходяща за вашето дете, когато кара велосипед, тротинетка, ролери, скейтбордове, кънки и други. Външността на каската е изработена от PVC и украсена с герои от Disney. Отвътре е изработена от ударопоглъщащата EPS пяна. Външната черупка позволява каската да бъде лека като в съ..
39.00 лв
Детската каска на GLOBBER  е чудесен начин да защитите вашето дете от падане или каквито и да е наранявания. Има атрактивен и закачлив дизайн. Спортната каска съчетава комфорт и максимална защита. Благодарение на множеството вентилационни отвора се позволява на въздуха да преминава през каската..
85.90 лв
Детската спортна каска на Globber Ferrari съчетав стил, комфорт и максимална защита. Подходяща е за каране на велосипед, тротинетка,  ролери, скейтборд или друг вид спорт. Детската каска имат атрактивен дизайн, забавна е, цветна е, състезателна и шарени и осигурява перфектната безопасност на ва..
63.90 лв
Детската спортна каска на френската марка Globber модел Racing Navy Blue, съчетаваща стил, комфорт и максимална защита. Подходяща е за каране на велосипед, тротинетка,  ролери или друг спорт. Детските каски имат атрактивен дизайн, те са забавни, цветни, пъстри - състезателни, шарени и космическ..
67.90 лв
Детската спортна каска на френската марка Globber модел Racing Red, съчетаваща стил, комфорт и максимална защита. Подходяща е за каране на велосипед, тротинетка,  ролери или друг спорт. Детските каски имат атрактивен дизайн, те са забавни, цветни, пъстри - състезателни, шарени и космически каск..
67.90 лв
Детската спортна каска на френската марка Globber  съчетава стил, комфорт и максимална защита. Подходяща е за каране на велосипед, тротинетка,  ролери или друг спорт. Детската каска има атрактивен дизайн и осигуряват перфектната безопасност на вашето дете по време на разходка из града или ..
77.90 лв
Детската спортна каска на френската марка Globber,съчетаваща стил, комфорт и максимална защита в пастелено розов цвят. Подходяща е за каране на велосипед, тротинетка,  ролери или друг спорт. Детската каска има атрактивен дизайн и  осигуряват перфектната безопасност на вашите малчугани по в..
77.90 лв
Детската спортна каска на френската марка Globber съчетава стил, комфорт и максимална защита. Подходяща е за каране на велосипед, тротинетка,  ролери или друг спорт. Детските каски имат атрактивен дизайн, те са забавни, цветни, пъстри - състезателни, шарени и космически каски, които осигуряват ..
65.90 лв
Несъмнено всяко дете обожава да играе и да се забавлява навън, а карането на велосипед, тротинетка или ролери е от любимото им спортно занимание.  А за нас от Martobike.bg безопастността при децата е на първо място. Детската каска на френската марка GLOBBER  има атрактивен и закачлив дизай..
85.90 лв
Детската спортна каска на френската марка Globber съчетава стил, комфорт и максимална защита. Подходяща е за каране на велосипед, тротинетка,  ролери или друг спорт. Детските каски имат атрактивен дизайн, те са забавни, цветни, пъстри - състезателни, шарени и космически каски, които осигуряват ..
65.90 лв
Детската спортна каска на френската марка Globber съчетава стил, комфорт и максимална защита. Подходяща е за каране на велосипед, тротинетка,  ролери или друг спорт. Детските каски имат атрактивен дизайн, те са забавни, цветни, пъстри - състезателни, шарени и космически каски, които осигуряват ..
65.90 лв
Детската спортна каска на френската марка Globber,съчетаваща стил, комфорт и максимална защита в цвят тюркоаз/мента.  Подходяща е за каране на велосипед, тротинетка,  ролери или друг спорт. Детската каска има атрактивен дизайн и  осигуряват перфектната безопасност на вашите малчугани ..
77.90 лв
Детската спортна каска на френската марка Globber съчетава стил, комфорт и максимална защита. Подходяща е за каране на велосипед, тротинетка,  ролери или друг спорт. Детската каска осигурява перфектната безопасност на вашите малчугани по време на разходка из града или планината.Каската е предна..
65.90 лв
Детската вело каска е подходяща за вашето дете, когато кара велосипед, тротинетка, ролери, скейтбордове, кънки и други. Външността на каската е изработена от PVC и украсена с герои от Disney. Отвътре е изработена от ударопоглъщащата EPS пяна. Външната черупка позволява каската да бъде лека като в съ..
39.00 лв
Детската вело каска е подходяща за вашето дете, когато кара велосипед, тротинетка, ролери, скейтбордове, кънки и други. Външността на каската е изработена от PVC и украсена с герои от Disney. Отвътре е изработена от ударопоглъщащата EPS пяна. Външната черупка позволява каската да бъде лека като в съ..
39.00 лв
Детската вело каска е подходяща за вашето дете, когато кара велосипед, тротинетка, ролери, скейтбордове, кънки и други. Външността на каската е изработена от PVC и украсена с герои от Disney. Отвътре е изработена от ударопоглъщащата EPS пяна. Външната черупка позволява каската да бъде лека като в съ..
39.00 лв
Детската вело каска е подходяща за вашето дете, когато кара велосипед, тротинетка, ролери, скейтбордове, кънки и други. Външността на каската е изработена от PVC и украсена с герои от Disney. Отвътре е изработена от ударопоглъщащата EPS пяна. Външната черупка позволява каската да бъде лека като в съ..
39.00 лв
Детската велосипедна каска е подходяща за вашето дете, когато кара велосипед, тротинетка, ролери, скейтбордове, кънки и други. Външността на каската е изработена от PVC и украсена с герои от Disney. Отвътре е изработена от ударопоглъщащата EPS пяна. Външната черупка позволява каската да бъде лека ка..
39.00 лв
Детската вело каска е подходяща за вашето дете, когато кара велосипед, тротинетка, ролери, скейтбордове, кънки и други. Външността на каската е изработена от PVC и украсена с герои от Disney. Отвътре е изработена от ударопоглъщащата EPS пяна. Външната черупка позволява каската да бъде лека като в съ..
39.00 лв
Детската вело каска е подходяща за вашето дете, когато кара велосипед, тротинетка, ролери, скейтбордове, кънки и други. Външността на каската е изработена от PVC и украсена с герои от Disney. Отвътре е изработена от ударопоглъщащата EPS пяна. Външната черупка позволява каската да бъде лека като в съ..
39.00 лв
Детската вело каска е подходяща за вашето дете, когато кара велосипед, тротинетка, ролери, скейтбордове, кънки и други. Външността на каската е изработена от PVC и украсена с герои от Disney. Отвътре е изработена от ударопоглъщащата EPS пяна. Външната черупка позволява каската да бъде лека като в съ..
39.00 лв
Детски ръкавици Mickey Mouse DisneyИнформацияДетските ръкавици на Disney са един чудесен аксесоар със страхотен дизайн, предназначени за деца. Изработени са от устойчив материал с цветен принт на любими анимационни герои от филмите на Disney-  Мики Маус. Ръкавиците се закопчават с велкро лепенк..
21.00 лв
Детски ръкавици Mickey Mouse Disney зелениИнформацияДетските ръкавици на Disney са един чудесен аксесоар със страхотен дизайн, предназначени за деца. Изработени са от устойчив материал с цветен принт на любими анимационни герои от филмите на Disney-  Мики Маус. Ръкавиците се закопчават ..
21.00 лв
Детските ръкавици на Disney са един чудесен аксесоар със страхотен дизайн, предназначени за деца. Изработени са от устойчив материал с цветен принт на любими анимационни герои от филмите на Disney - Принцесите/Princess. Ръкавиците се закопчават с велкро лепенки, което позволява лесно пасване върху р..
21.00 лв
Детските ръкавици на Disney са един чудесен аксесоар със страхотен дизайн, предназначени за деца. Изработени са от устойчив материал с цветен принт на любими анимационни герои от филмите на Disney - Star Wars. Ръкавиците се закопчават с велкро лепенки, което позволява лесно пасване върху ръката на д..
21.00 лв
Детски ръкавици Колите DisneyИнформацияДетските ръкавици на Disney са един чудесен аксесоар със страхотен дизайн, предназначени за деца. Изработени са от устойчив материал с цветен принт на любими анимационни герои от филмите на Disney - Колите/ Cars. Ръкавиците се закопчават с велкро лепенки, което..
21.00 лв
Детските ръкавици на Disney са един чудесен аксесоар със страхотен дизайн, предназначени за деца. Изработени са от устойчив материал с цветен принт на любими анимационни герои от филмите на Disney - Minnie Mouse. Ръкавиците се закопчават с велкро лепенки, което позволява лесно пасване върху ръката н..
21.00 лв
Детските ръкавици на Disney са един чудесен аксесоар със страхотен дизайн, предназначени за деца. Изработени са от устойчив материал с цветен принт на любими анимационни герои от филмите на Disney-  Пес Патрул. Ръкавиците се закопчават с велкро лепенки, което позволява лесно пасване върху ръкат..
21.00 лв
Детските ръкавици на Disney са един чудесен аксесоар със страхотен дизайн, предназначени за деца. Изработени са от устойчив материал с цветен принт на любими анимационни герои от филмите на Disney - Paw Patrol. Ръкавиците се закопчават с велкро лепенки, което позволява лесно пасване върху ръката на ..
21.00 лв
Детските ръкавици на Disney са един чудесен аксесоар със страхотен дизайн, предназначени за деца. Изработени са от устойчив материал с цветен принт на любими анимационни герои от филмите на Disney - любимия на всички Спайдърмен. Ръкавиците се закопчават с велкро лепенки, което позволява лесно пасван..
21.00 лв
Каска Drag ATB Matrix II L червенаИнформацияНов модел подходяща за всякакви терени велосипедна каска от Drag, комбинираща гъвкавост и ниско тегло, без това да се отразява негативно на здравината. Осигурява отлична вентилация и комфорт при дълги карания във всякакви условия. Създадена е по европейски..
45.90 лв
Каска Drag ATB Matrix II M синИнформацияНов модел подходяща за всякакви терени велосипедна каска от Drag, комбинираща гъвкавост и ниско тегло, без това да се отразява негативно на здравината. Осигурява отлична вентилация и комфорт при дълги карания във всякакви условия. Създадена е по европейския ст..
45.90 лв
Показва 1 до 40 от 184 (5 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за ползване | Поверителност и бисквитки и GDPR

Този продукт в момент е извън наличност. Въведете вашия email адрес и ние ще ви уведомим веднага щом продукта е обратно наличен.

Email