Меню
Количка

ВЕЛИКДЕНСКА ПРОМОЦИЯ НА ВЕЛОСИПЕДИ

Екипировка

Екипировка

Колкото по-дълго се занимавате с колоездене, толкова по-голяма нужда ще изпитате от подходяща екипировка, независимо дали става дума за защита или комфорт. Облеклото за велосипед ще улесни карането ви и ще подобри видимостта на шофьорите около вас. Когато преодолеете стеснението си, екипировката ще се превърне във ваша втора кожа.

Каска

Правилната каска е най-важният компонент от екипировката. Може да бъде дори единственият, тъй като е на практика задължителен. Каски се предлагат във всички форми и размери, включително с дизайн, предназначен за градски терен, офроуд, спускане и за състезания. Каската за планински терен, например, има козирка, която предпазва очите ви от прах. Единствената каска, която не е подходяща, е онази, която покрива цялото лице (за мотоциклети). Колкото по-скъпа е една каска, толкова по-лека е, предлага по-добра безопасност и висока защита срещу удари.

Шапка

Във ветровити дни и през есенно-зимния сезон винаги карайте с шапка. Няма да откриете особено богат избор от модели, тъй като при шапките за колоездене е по-важна ефективността – да покрият цялата ви глава и ушите, при възможност.

Очила

Правилният чифт очила ви предпазва не само от слънцето, но и от прах, насекоми, насрещен вятър, гарантирайки отлично зрително поле. Очилата могат да бъдат обикновени, затъмнени или със специален UV филтър, който намалява вредните лъчения и поглъща отблясъците от шосето и преминаващите коли.

Водоустойчиво яке и панталон

Якетата са по-дълги, за да покриват ръцете и гърба ви, когато се навеждате напред. Якетата и панталоните са ушити от непромокаем материал и често се предлагат със светлоотразителни елементи, което ви спестява нуждата да носите светлоотразителна жилетка. Възползвайте се от джобовете на якето, за да съхраните ценните си вещи, и от ципа, за да контролирате дишането си.

Ръкавици

През летните месеци ръкавиците са необходими единствено на планинските колоездачи и състезатели, но когато времето започне да захладнява, един чифт няма да е излишен. Главното преимущество на ръкавиците е, че ви предпазват от вятър и измръзване, като в същото време не ограничават движенията на китките и пръстите, докато карате.

Клин и джърси

Ако често спортувате или не искате да идете потни на работа, нужно е да смените изцяло облеклото си за колоездене. Или поне първият кат дрехи. Тениските за велосипеди, наречени джърси, и клиновете са изработени от полиестер, който не задържа излишна топлина, предотвратява обилното потене и възможността да изстинете. Сред клиновете можете да намерите такива с подплънки, които да облекчат колоезденето и да защитят репродуктивните ви органи. В ценови диапазон, не се отличават от обикновените дрехи. Обичайно клиновете и джърситата се предлагат в три размера – аеродинамични, стандартни и комфортни.

Чорапи

През лятото държат краката ви сухи и на хладно, а през зимата топлят, без да задържат излишна влага. Идеалните чорапи прилепват по кожата, изработени са предимно от полиамид и почти не се усещат, докато въртите педалите.

Раница

Удобна за носене, благодарение на подплатата; не пречат на баланса и не е нужно да монтирате багажник. Всеки модел е изработен така, че да допълва велосипеда, който карате – тези за градски терен имат отделение за лаптоп, докато онези за планинско каране предлагат повече място за храна и дрехи. Стандартният обем на велосипедните раници е 20-30 кг. Всяка има слой от дишащи тъкани, които държат гърба ви сух. Изберете дизайна, който ви подхожда най-добре – водонепроницаеми, с повече отделения и джобове, по-голям обем, допълнителен ремък за закопчаване през торса.

Други

Сред неприоритетните части от екипировката ще намерите маска за лице (термална или с филтри), която ви пази да не вдишате студен въздух и прах; кърпа за глава, която да попива потта от челото ви, за да не се стича по лицето ви; гамаши като вид обувки за колоездене и релефна подметка, идеална за педалите, но неудобна за ходене; протектор или дъждобран за раница и т.н.

Филтрирай продуктите
Детска каска Drag Bad Robot S зеленaИнформацияНов модел детска каска с подобрен дизайн и вентилация, които осигуряват по - голяма безопасност за вашето дете. Външната черупка позволява каската да бъде лека като в същото време предоставя отлична твърдост и цялостност. Множеството отвори с вътрешни..
29.90 лв
Детска каска Drag Delta II M розова с цветяИнформацияНов модел детска каска за 2022г. с подобрен дизайн и вентилация, които осигуряват по - голяма безопасност за вашето дете.Каската на Drag е чудесен начин да защитите вашето дете от нараняване. Има атрактивен дизайн в розов цвят на цветя - стилна и ..
49.90 лв
Детска каска Drag Delta II M синя космосИнформацияНов модел детска каска за 2022г. с подобрен дизайн и вентилация, които осигуряват по - голяма безопасност за вашето дете.Външната черупка позволява каската да бъде лека като в същото време предоставя отлична твърдост и цялостност. Множеството отвори ..
49.90 лв
Детска каска Drag Delta II M червенаИнформацияКаската на Drag е чудесен начин да защитите детето си от нараняване.  С достатъчно въздухоотводи за проветрение на главата през топлите дни.Външната черупка позволява каската да бъде лека като в същото време предоставя отлична твърдост и цялостност...
49.90 лв
Детска каска Drag Flower S розовa/ тюркоазИнформацияКаската на Drag е чудесен начин да защитите вашето дете от нараняване. Има атрактивен дизайн в цвят розова/тюркоаз на цветя - стилна и красива. С достатъчно въздухоотводи за проветрение на главата през топлите дни.Външната черупка позволява каската..
29.90 лв
Детска каска Drag Smil XS син матИнформацияДетска вело каска Drag SMIL с 10 вентилационни отвора и рефлекторни предпазни стикери. Задължителен избор за редуциране на риска от сериозно нараняване.Дизайн съчетаващ голям комфорт и защита. Външната черупка позволява каската да бъде лека като в същото вр..
29.90 лв
Детска каска Drag Trucks S син бялИнформацияДетска каска с подобрен дизайн и вентилация, които осигуряват по - голяма безопасност за вашето дете.Външната черупка позволява каската да бъде лека като в същото време предоставя отлична твърдост и цялостност. Множеството отвори с вътрешни канали позволяв..
29.90 лв
Детска каска Drag Trucks S червена бялаИнформацияДетска каска с подобрен дизайн и вентилация, които осигуряват по - голяма безопасност за вашето дете.Външната черупка позволява каската да бъде лека като в същото време предоставя отлична твърдост и цялостност. Множеството отвори с вътрешни канали поз..
29.90 лв
Детски ръкавици Mickey Mouse DisneyИнформацияДетските ръкавици на Disney са един чудесен аксесоар със страхотен дизайн, предназначени за деца. Изработени са от устойчив материал с цветен принт на любими анимационни герои от филмите на Disney-  Мики Маус. Ръкавиците се закопчават с велкро лепенк..
21.00 лв
Детски ръкавици Mickey Mouse Disney зелениИнформацияДетските ръкавици на Disney са един чудесен аксесоар със страхотен дизайн, предназначени за деца. Изработени са от устойчив материал с цветен принт на любими анимационни герои от филмите на Disney-  Мики Маус. Ръкавиците се закопчават ..
21.00 лв
Детски ръкавици Колите DisneyИнформацияДетските ръкавици на Disney са един чудесен аксесоар със страхотен дизайн, предназначени за деца. Изработени са от устойчив материал с цветен принт на любими анимационни герои от филмите на Disney - Колите/ Cars. Ръкавиците се закопчават с велкро лепенки, което..
21.00 лв
Каска Drag ATB Matrix II L червенаИнформацияНов модел подходяща за всякакви терени велосипедна каска от Drag, комбинираща гъвкавост и ниско тегло, без това да се отразява негативно на здравината. Осигурява отлична вентилация и комфорт при дълги карания във всякакви условия. Създадена е по европейски..
39.90 лв
Каска Drag ATB Matrix II M синИнформацияНов модел подходяща за всякакви терени велосипедна каска от Drag, комбинираща гъвкавост и ниско тегло, без това да се отразява негативно на здравината. Осигурява отлична вентилация и комфорт при дълги карания във всякакви условия. Създадена е по европейския ст..
39.90 лв
Каска Drag Neat L зелен/черенИнформацияИдеален избор за намаляване до минимум риска от сериозно нараняване. Отговаря на всички европейски норми за сигурност. Каската е подходяща за всякакви терени. Велосипедна каска от Drag, комбинира гъвкавост и ниско тегло, без това да се отразява негативно на з..
31.90 лв
Каска Drag Neat M зелен/черенИнформацияИдеален избор за намаляване до минимум риска от сериозно нараняване. Отговаря на всички европейски норми за сигурност. Каската е подходяща за всякакви терени. Велосипедна каска от Drag, комбинира гъвкавост и ниско тегло, без това да се отразява негативно на здр..
31.90 лв
ИнформацияСпортната каска ROCK MACHINE Edge  осигурявя перфектна безопасност по време на колоездене. Идеален избор за намаляване до минимум риска от сериозно нараняване. Отговаря на всички европейски норми за сигурност. Велосипедната каска ще осигури вашата безопасност дори при еднодневно пътув..
69.00 лв
Ръкавици Drag Comfort SF L син оранжев сивИнформацияРъкавиците на Drag Comfort размер L в цвят син оранжев сив са с къси пръсти. Изработени са от синтетична кожа и ликра, дишащ и мек материал, лесен за почистване с допълнителни дупки за въздух. Имат покритие Имат специални гелови вложки за обиране н..
27.90 лв
Ръкавици Drag Comfort  M син оранжевИнформацияРъкавиците на Drag Comfort размер М в цвят син оранжев са с къси пръсти. Изработени са от синтетична кожа и ликра, дишащ и мек материал, лесен за почистване с допълнителни дупки за въздух. Имат покритие Имат специални гелови вложки за обиране на виб..
27.90 лв
Ръкавии Drag MTB-Gel SF L син черенИнформацияВелосипедните ръкавици на Drag MTB-Gel размер L в цвят син черен с къси пръсти са едно чудесно допълнение / аксесоар към вашата екипировка. Освен това предпазват ръцете от ожулване и падане. Изработени са синтетична кожа и ликра, дишащ и мек материал, лес..
27.90 лв
Ръкавии Drag MTB-Gel SF M син черенИнформацияВелосипедните ръкавици на Drag MTB-Gel размер М в цвят син черен с къси пръсти са едно чудесно допълнение / аксесоар към вашата екипировка. Освен това предпазват ръцете от ожулване и падане. Изработени са синтетична кожа и ликра, дишащ и мек материал, лес..
27.90 лв
Ръкавии Drag MTB-Gel SF S неон черенИнформацияВелосипедните ръкавици на Drag MTB-Gel размер S в цвят неон черен с къси пръсти са едно чудесно допълнение / аксесоар към вашата екипировка. Освен това предпазват ръцете от ожулване и падане. Изработени са синтетична кожа и ликра, дишащ и мек материал, л..
27.90 лв
Ръкавици Drag Tour Premium M черен червенИнформацияРъкавиците на Drag Tour Premium размер М в цвят черен червен са с къси пръсти. Горната част е изработена от разтеглива бързосъхнеща ликра и длан от Amara. Дишащ и мек материал, лесен за почистване с допълнителни дупки за въздух. Прилягат добре на ръ..
22.90 лв
Ръкавици Drag Tour Premium SF M черни синиИнформацияРъкавиците на Drag Tour Premium размер М в цвят черен син са с къси пръсти. Горната част е изработена от разтеглива бързосъхнеща ликра и длан от Amara. Дишащ и мек материал, лесен за почистване с допълнителни дупки за въздух. Прилягат добре на ръка..
22.90 лв
Дамски ръкавици Shimano Explorer L розовиИнформацияРъкавиците са изключително леки, здрави и удобни. С дълъг пръст за пролетно и лятно време. Дишаща материя и против запотяване. С гел на дланите за омекотяване. Лесни са за поддръжка. Подходящи за планинско колоездене и MTB велосипеди. Прилягат добре..
18.00 лв
Дамски ръкавици Shimano Explorer XL розовиИнформацияРъкавиците са изключително леки, здрави и удобни. С дълъг пръст за пролетно и лятно време. Дишаща материя и против запотяване. С гел на дланите за омекотяване. Лесни са за поддръжка. Подходящи за планинско колоездене и MTB велосипеди. При..
18.00 лв
Детска каска Drag Delta M зеленаИнформацияНов модел велосипедна детска каска от Drag с атрактивни графики, подобрен дизайн, отлична вентилация и повишена сигурност. Създадена е по европейския стандарт за безопасност EN 1078. Повече въздухоотводи за по-добро проветрение.ХарактеристикиРазмер - М 52-56..
39.90 лв
Нов модел велосипедна детска каска от Drag с атрактивни графики, подобрен дизайн, отлична вентилация и повишена сигурност. Създадена е по европейския стандарт за безопасност EN 1078...
39.90 лв
Kаска за деца модел HEADGY BOY - SAILOR XSИнформацияДетска вело каска модел Headgy Boy-Sailor с множество вентилационни отвора с вътрешни канали, които позволяват на въздуха да преминава през каската и осигуряват максимално охлаждане, както и защита от навлизане на насекоми. Каската е задължителен и..
29.00 лв
Тази каска от висок клас е създадена за да предпази вашето дето от сериаони наранявания.Дизайн съчетаващ голям комфорт и защита.Каишките на каската са меки и се заключвар в 3 точково.Характеристики:размер: 52-56смтегло: 230гр.въздухоотвари: 10светлоотразителни предпазни стикери:задна разширена зона ..
32.00 лв
Тази каска от висок клас е създадена за да предпази вашето дето от сериаони наранявания.Дизайн съчетаващ голям комфорт и защита.Каишките на каската са меки и се заключвар в 3 точково.Характеристики:размер: 46-53смтегло: 230грвъздухоотвори: 10брсветлоотразителни предпазни стикери:задна разширена зона..
32.00 лв
Тази каска от висок клас е създадена за да предпази вашето дето от сериаони наранявания.Дизайн съчетаващ голям комфорт и защита.Каишките на каската са меки и се заключвар в 3 точково.Характеристики:размер: 46-53смтегло: 230гр.въздухоотвари: 10светлоотразителни предпазни стикери:задна разширена зона ..
29.00 лв
Детска каска Headgy Race 46-53sm RedИнформацияТази каска от висок клас е създадена за да предпази вашето дето от сериаони наранявания. Дизайн съчетаващ голям комфорт и защита. Каишките на каската са меки и се заключвар 3 точково.ХарактеристикиРазмер - 46 - 53смТегло - 230грОтвори за въздух - 10брСве..
28.00 лв
Тази каска от висок клас е създадена за да предпази вашето дето от сериаони наранявания.Дизайн съчетаващ голям комфорт и защита.Каишките на каската са меки и се заключвар в 3 точково.Характеристики:размер: 52-56смтегло: 230гр.въздухоотвари: 10светлоотразителни предпазни стикери:задна разширена зона ..
29.00 лв
Тази каска от висок клас е създадена за да предпази вашето дето от сериаони наранявания.Дизайн съчетаващ голям комфорт и защита.Каишките на каската са меки и се заключвар в 3 точково.Характеристики:размер: 46-53смтегло: 230гр.въздухоотвари: 10светлоотразителни предпазни стикери:задна разширена зона ..
32.00 лв
Тази каска от висок клас е създадена за да предпази вашето дето от сериаони наранявания.Дизайн съчетаващ голям комфорт и защита.Каишките на каската са меки и се заключвар в 3 точково.Характеристики:размер: 46-53смтегло: 230гр.въздухоотвари: 10светлоотразителни предпазни стикери:задна разширена зона ..
32.00 лв
Тази каска от висок клас е създадена за да предпази вашето дето от сериаони наранявания.Дизайн съчетаващ голям комфорт и защита.Каишките на каската са меки и се заключвар в 3 точково.Характеристики:размер: 52-56смтегло: 230гр.въздухоотвари: 10светлоотразителни предпазни стикери:задна разширена зона ..
29.00 лв
Детска каска  LAZER BOB PINK STRIPESКаска за най- малките представители на семейството.LAZER е сред водещите производители на каси и аксесоари за велосипеди, има почти 100 годишен опит в изследването, тестването, проектирането и изработката на своите продукти. Регулируема oт 46 -52см...
40.00 лв
Детска каска  Lazer Bob ChickaaКаска за най- малките представители на семейството.LAZER е сред водещите производители на каси и аксесоари за велосипеди, има почти 100 годишен опит в изследването, тестването, проектирането и изработката на своите продукти. Регулируема oт 46 -52см...
57.00 лв
Каска Детска Дисни SpidermanКаската се препоръчва за деца при използване на велосипеди, кънки, скутери и др. Изработена е от PVC и декорирана с герои от любимите анимационни филми на Дисни. Вътрешната част е изработена от ударопоглъщаща EPS пяна. Каската е снабдена с регулиращо копче за регулиране н..
40.00 лв
Каска Детска Дисни Мечо пухКаската се препоръчва за деца при използване на велосипеди, кънки, скутери и др. Изработена е от PVC и декорирана с герои от любимите анимационни филми на Дисни. Вътрешната част е изработена от ударопоглъщаща EPS пяна. Каската е снабдена с регулиращо копче за регулира..
40.00 лв
Показва 1 до 40 от 120 (3 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за ползване | Поверителност и бисквитки и GDPR

Този продукт в момент е извън наличност. Въведете вашия email адрес и ние ще ви уведомим веднага щом продукта е обратно наличен.

Email