Меню
Количка

ВЕЛИКДЕНСКА ПРОМОЦИЯ НА ВЕЛОСИПЕДИ

MAX1


MAX1 е Чешка компания за велосипедни компоненти и аксесоари. Компанията датира от 2008 година и се нарежда сред най-големите търговци на едро за вело части и аксесоари в Чешката Република.


Висококачествен бидон за колоездене. Бутилка MAX1 от световния производител TacX, произведена в Европа от рециклируема пластмаса, която е клинично тествана за безопасност на здравето. След натискане на мундщука, той може да се завърти и по този начин да се "заключи" за възможно случайно изтичане на ..
8.90 лв
Дисаги за велосипед MAX1ИнформацияМногофункционална чанта за носене към багажник на велосипед с две странични стени. Монтиране към багажника с подсилена с каишка странична стена за по-голяма стабилност.Характеристики2x голям вътрешен джоб с цип + 2x по-малък джоб с цип - пасва на повечето стандартни..
79.00 лв
Класически хромиран звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът се предлага в цвят chrom - сребрист. Изработен от висококачествени материали, изключително здрав. Издава силен звук, добра сигнализация. Със сигурност ще бъдете чути и забелязани. Лесен е за монтиране. Монтира се за кормилото на велос..
4.00 лв
Звънец MAX1 бялИнформацияСтандартен звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация.Лесен за монтиране, с помощта на отвертка. Монтира се за кормило с 22.2мм на велосипеда. Въртяща се камбанка на 360 градуса.ХарактеристикиСтандартен зах..
4.00 лв
Звънец MAX1 жълтИнформацияСтандартен звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация.Лесен за монтиране, с помощта на отвертка. Монтира се за кормило с 22.2мм на велосипеда. Въртяща се камбанка на 360 градуса.ХарактеристикиСтандартен за..
4.00 лв
Звънец MAX1 зеленИнформацияСтандартен звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация.Лесен за монтиране, с помощта на отвертка. Монтира се за кормило с 22.2мм на велосипеда. Въртяща се камбанка на 360 градуса.ХарактеристикиСтандартен з..
4.00 лв
Звънец MAX1 оранжевИнформацияСтандартен звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация.Лесен за монтиране, с помощта на отвертка. Монтира се за кормило с 22.2мм на велосипеда. Въртяща се камбанка на 360 градуса.ХарактеристикиСтандартен..
4.00 лв
Звънец MAX1 розовИнформацияСтандартен звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация.Лесен за монтиране, с помощта на отвертка. Монтира се за кормило с 22.2мм на велосипеда. Въртяща се камбанка на 360 градуса.ХарактеристикиСтандартен з..
4.00 лв
Стандартен звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация. Със сигурност ще привлечете вниманието на околните.Лесен за монтиране, с помощта на отвертка. Монтира се за кормило с диаметър 22.2мм. Въртяща се камбанка на 360 градуса.Характ..
5.90 лв
Звънец MAX1 синИнформацияСтандартен звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация. Лесен за монтиране, с помощта на отвертка. Монтира се за кормило с 22.2мм на велосипеда. Въртяща се камбанка на 360 градуса.ХарактеристикиСтандартен за..
4.00 лв
Стандартен звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация. Със сигурност ще привлечете вниманието на околните. Лесен за монтиране, с помощта на отвертка. Монтира се за кормило с диаметър 22.2мм на велосипеда. Въртяща се камбанка на 360..
4.00 лв
Звънец MAX1 червенИнформацияСтандартен звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация.Лесен за монтиране, с помощта на отвертка. Монтира се за кормило с 22.2мм на велосипеда. Въртяща се камбанка на 360 градуса.ХарактеристикиСтандартен ..
4.00 лв
Звънец MAX1 черенИнформацияСтандартен звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация.Лесен за монтиране, с помощта на отвертка. Монтира се за кормило с 22.2мм на велосипеда. Въртяща се камбанка на 360 градуса.ХарактеристикиСтандартен з..
4.00 лв
Камшик MAX1 се използва за задържане на венец касетата на шлиц при демонтиране от каплата.ХарактристикиПроизводител - MAX1 (Чехия)Материал - Cr-Mo стоманаГумирана дръжка..
15.90 лв
Изключително полезен инструмент, който е предназначен за демонтаж на венец касета Shimano. Изработен е от Cr-Mo стомана. Дръжката на ключа е гумирана, което позволява добър и удобен захват, без приплъзване. Съвместим е с Shimano и Sram. Вече можете да демонтирате венец касета без никакви затруднения..
23.90 лв
Изключително полезен инструмент, който е предназначен за демонтаж на средно движение/ос касета Shimano. Изработен е от Cr-Mo стомана. Дръжката на ключа е гумирана, което позволява добър и удобен захват, без приплъзване. Съвместим е с Shimano, МАX1,Neco,Kinex. Подходящ инструмент както за домашн..
23.90 лв
Универсален ключ за спици на MAX1.  С жлебове за различен размер нипли за спици. Подходящ инструмент както за домашна употреба за всеки един гараж, така и за сервизиране в профисионални магазини за велосипеди.  Ключът за спици е хромиран, изработен е от хром. ХарактеристикиМатериал - ХромУ..
6.90 лв
Професионален ключ за спици на MAX1. С жлебове за различен размер нипли за спици. Жлеба хваща ниплата за всички страни и по този начин трудно би превъртяла в ключа.Висок клас изработка. Изработен е от висококачествена стомана. Подходящ за използване в специализирани магазини за сервиз на велосипеди,..
9.90 лв
Качествен комплект Torx на MAX1, който съдържа 9 на брой шестограми. Благодарение на пробития отвор в средата, той може да се използва и на винтове за торкс с издатина. Изработени са от качествен закален CR-V материал. Размери на торксовете- 10/15/20/25/27/30/40/45/50.ХарактеристикиПроизводител - MA..
24.00 лв
Комплект Allen от качествени шестограми. Изработени са от висококачествена Cr-Va стомана. Комплектът включва 6 броя шестограми със сферичен край, позволяващ завиване или отвиване под ъгъл. Размери на шестограмите -  2/2,5/3/4/5/6/8мм.ХарактеристикиМарка - MAX1Цвят - Сребрист/сивМодел - AllenРаз..
11.90 лв
Кошница за бидон MAX1 Evo бяло/черноОписаниеКошница за бидони на чешката марка MAX1 в цвят черно/бяло. Изработена е от качествена твърда пластмаса/PVC - изключително издръжлива. Универсална стойка за бутилки, подходяща е за стандартни бутилки 74мм. Държи много добре бидона/бутилката за велосипеда.Ха..
18.00 лв
Инструмент, който е предназначен за демонтаж на курбели. Накрайникът на избутващата глава се върти, за да не нарани оста на средното движение. Изработена е от висококачествена стомана.Подходяща за използване в специализирани магазини за сервиз на велосипеди, както и за лично ползване.ХарактеристикиМ..
11.90 лв
MTB/TREK педали, подходящи за градски велосипед MAX1. Предлагат се в сиво черен цвят, с противоплъзгащо се покритие и с рефлектори. Изработени са от здрава пластмаса/PVC.ХарактеристикиМарка - MAX1С гума против приплъзване109х75ммТегло - 389гр.Сачмени лагериОпаковани в РЕ фолио с EAN,код и име.Пластм..
13.90 лв
Класически педали с гумени вложки, направени в стила на 60-те години. Има изключително стилен и ретро дизайн. Гумата върху педалите предотвратява подхлъзването на обувките. Този модел педали чудесно би паснали на градски велосипеди в ретро стил. Педалите са изработени от здрав и издръжлив материал.Х..
17.90 лв
Практичен и компактен преден фар SMART NINE 80, който е подходящ за всеки велосипед. Осветява много добре, със сигурност ще бъдете забелязани. Лесен монтаж без инструменти, с възможност за монтиране на кормилото, посредством държач. Разполага с два режима на светлина плюс светкавица. Необходими са 2..
19.90 лв
Интелигентна комбинирана предна светлина 1x 1WAT LED, която може да се монтира на предната вилка. Висококачествена предна светлина, която има добро изпълнение и много добро съотношение цена-качество. Този модел е снабден с превключвател и динамо рефлектор.ХарактеристикиФункции: 1 W CREE LED раб..
49.99 лв
Изключително удобна седалка Olpran Comfort  MAX1, подходяща за всякакъв вид велосипед. В нея е абсорбирана гел-пяна, която създава усещане за комфорт и мекота.  С отвор, който осигурява по-малко напрежение в чувствителните зони. Седалката Olpran Comfort съчетава в себе си истински комфорт,..
24.90 лв
Чашки на резба MAX1 1 1/8ИнформацияЧашките са предназначени за класически резбовани вилки (стержени) с диаметър 30 mm.ХарактеристикиМатериал: Fe Размер: 34 mm Венци: 5/32"x22Височина 38мм...
9.00 лв
Чашки на резба MAX1 1" 26,4 mm чернаИнформацияЧашки за вилка на резба 1 цол. Чашките са с долен конус 26,4мм.ХарактеристикиМатериал - стоманаРазмер на долния конус 26,4ммЗа вилки 1"..
5.90 лв
Чашки на резба MAX1 1" 27 mm чернаИнформацияЧашки за вилка на резба 1 цол. Чашките са с долен конус 27мм.ХарактеристикиМатериал - стоманаРазмер на долния конус 26,4ммЗа вилки 1"Височина 30мм..
6.00 лв
Преходник за монтаж на дискова спирачка PM-IS-F180 или PM-IS-R160Подходящ за предна спирачка с размер на диск/ротор 180ммПодходящ за задна дискова спирачка с размер на диск/ротор 160ммMAX1 Преходник за монтаж на дискова спирачка PM-IS-F180 или PM-IS-R160.Характеристики:IS - Международен стандартен м..
13.90 лв
MAX1 преходник за монтаж на дискова спирачка PM-IS-F203.Обяснения:IS - Международен стандартен монтажPM - Монтаж на постFM - Плосък монтажF - използвайте на предната спирачкаR - използвайте на задната спирачка140/160/180/203 - размер на диска..
14.00 лв
MAX1 преходник за монтаж на дискова спирачка PM-PM-F / R180Обяснения:IS - Международен стандартен монтажPM - Монтаж на постFM - Плосък монтажF - използвайте на предната спирачкаR - използвайте на задната спирачка140/160/180/203 - размер на диска..
14.90 лв
Въртящ се държач за кошница за бутилки, за кормило или диаметър на стълб 22 - 26 мм, алуминиев ръкав, композитен държачДържач за кош за бидон за велосипеди за поставяне върху кормило или тръба- за диаметри 22 - 26 мм- алуминиев ръкав- композитен държач- всички винтове са кадмий..
7.90 лв
Адаптор за кошница за бутилка за велосипеди за кормило 22,2ммМатериал- алуминий..
6.90 лв
Амортисьорно колче за седалка на велосипед MAX1. Твърдостта на амортисьора може да се регулира посредсвом шестограм в долния край на колчето.Характеристики:- ход на амортисьора 35мм- подходящо за МТБ и градско каране- меко возене по неравностите по време на колоездене- дължина 350мм..
48.00 лв
Амортисьорно колче за седалка на велосипед MAX1. Твърдостта на амортисьора може да се регулира посредсвом шестограм в долния край на колчето.Характеристики:- ход на амортисьора 35мм- подходящо за МТБ и градско каране- меко возене по неравностите по време на колоездене..
48.00 лв
Показва 1 до 40 от 318 (8 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за ползване | Поверителност и бисквитки и GDPR

Този продукт в момент е извън наличност. Въведете вашия email адрес и ние ще ви уведомим веднага щом продукта е обратно наличен.

Email