Меню
Количка

Поръчки направени след 15.09.23г. ще бъдат обработени на 27.09.23г.

НАМАЛЕНИ МОДЕЛИ ВЕЛОСИПЕДИ ДО - 20%

MAX1


MAX1 е Чешка компания за велосипедни компоненти и аксесоари. Компанията датира от 2008 година и се нарежда сред най-големите търговци на едро за вело части и аксесоари в Чешката Република.


Висококачествен бидон за колоездене. Бутилка MAX1 от световния производител TacX, произведена в Европа от рециклируема пластмаса, която е клинично тествана за безопасност на здравето. След натискане на мундщука, той може да се завърти и по този начин да се "заключи" за възможно случайно изтичане на ..
8.90 лв
Еднослайни грипове на MAX1. Убират вибрациите и не натоварват ръцете. Комбинирана шарка на грипа/ръкохватките за по-добро усещане...
5.90 лв
Ръкохватките MAX1 Simple са еднослойни гумени грипове, които пасват идеално в ръката ви.Ръкохватките пасват идеално в ръката и абсорбира ударите много добре - благодарение на изпъкналата форма на горния слой, дръжките не се подхлъзват и могат да се използват без ръкавици - при правилно монтиране се ..
11.90 лв
Гюделин на чешката марка MAX1, подходящ за шосейни велосипеди и шосейни кормила, който намалява вибрациите и значително увеличават комфорта при колоездене. Гюделина е изработен от  много приятна и висококачествена материя на допир - EVA (пяна). Освен това абсорбира добре потта и е много практич..
13.90 лв
Детска седалка, подходяща за детски велосипед. Произведена е в Чехия. Удобно и меко седло, изработено от полиуретан. Универсална седалка, с която вашето дете ще се чувства комфортно по време на колоездене. Полезна информацияОт изключителна важност е изборът на удобна седалка за всеки един колоездач,..
14.90 лв
Детските ръкохватки на чешката марка MAX1 се предлагат в черен цвят, подходящи за вашето дете, когато кара велосипед. Имат ергономичен дизайн и грайфер, спомагащ за по-добър захват и повече контрол без приплъзване. Гриповете са здрави и перфектно абсорбират удари от кормилото. Уверяваме Ви, че вашет..
4.90 лв
Дисаги за велосипед MAX1ИнформацияМногофункционална чанта за носене към багажник на велосипед с две странични стени. Монтиране към багажника с подсилена с каишка странична стена за по-голяма стабилност.Характеристики2x голям вътрешен джоб с цип + 2x по-малък джоб с цип - пасва на повечето стандартни..
79.00 лв
Класически хромиран звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът се предлага в цвят chrom - сребрист. Изработен от висококачествени материали, изключително здрав. Издава силен звук, добра сигнализация. Със сигурност ще бъдете чути и забелязани. Лесен е за монтиране. Монтира се за кормилото на велос..
4.00 лв
Звънец MAX1 бялИнформацияСтандартен звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация.Лесен за монтиране, с помощта на отвертка. Монтира се за кормило с 22.2мм на велосипеда. Въртяща се камбанка на 360 градуса.ХарактеристикиСтандартен зах..
4.00 лв
Звънец MAX1 жълтИнформацияСтандартен звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация.Лесен за монтиране, с помощта на отвертка. Монтира се за кормило с 22.2мм на велосипеда. Въртяща се камбанка на 360 градуса.ХарактеристикиСтандартен за..
4.00 лв
Звънец MAX1 зеленИнформацияСтандартен звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация.Лесен за монтиране, с помощта на отвертка. Монтира се за кормило с 22.2мм на велосипеда. Въртяща се камбанка на 360 градуса.ХарактеристикиСтандартен з..
4.00 лв
Звънец MAX1 оранжевИнформацияСтандартен звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация.Лесен за монтиране, с помощта на отвертка. Монтира се за кормило с 22.2мм на велосипеда. Въртяща се камбанка на 360 градуса.ХарактеристикиСтандартен..
4.00 лв
Звънец MAX1 розовИнформацияСтандартен звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация.Лесен за монтиране, с помощта на отвертка. Монтира се за кормило с 22.2мм на велосипеда. Въртяща се камбанка на 360 градуса.ХарактеристикиСтандартен з..
4.00 лв
Стандартен звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация. Със сигурност ще привлечете вниманието на околните.Лесен за монтиране, с помощта на отвертка. Монтира се за кормило с диаметър 22.2мм. Въртяща се камбанка на 360 градуса.Характ..
8.90 лв
Звънец MAX1 синИнформацияСтандартен звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация. Лесен за монтиране, с помощта на отвертка. Монтира се за кормило с 22.2мм на велосипеда. Въртяща се камбанка на 360 градуса.ХарактеристикиСтандартен за..
4.00 лв
Стандартен звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация. Със сигурност ще привлечете вниманието на околните. Лесен за монтиране, с помощта на отвертка. Монтира се за кормило с диаметър 22.2мм на велосипеда. Въртяща се камбанка на 360..
4.00 лв
Звънец MAX1 червенИнформацияСтандартен звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация.Лесен за монтиране, с помощта на отвертка. Монтира се за кормило с 22.2мм на велосипеда. Въртяща се камбанка на 360 градуса.ХарактеристикиСтандартен ..
4.00 лв
Звънец MAX1 черенИнформацияСтандартен звънец, подходящ за всеки велосипед. Звънецът е изключително лек и здрав. Издава силен звук, добра сигнализация.Лесен за монтиране, с помощта на отвертка. Монтира се за кормило с 22.2мм на велосипеда. Въртяща се камбанка на 360 градуса.ХарактеристикиСтандартен з..
4.00 лв
Звънци за велосипед на чешката марка MAX1 - цветни и закачливи. Богата цветова гама, предлагат се в различни цветове - бяло, хром, жълто, розово, зелено, тъмно зелено, зелено тюркоаз, тъмно син,светло синьо,виолетово, червено, бордо розово, оранжево, черно.Издават силен звук, добра сигнализация, със..
4.00 лв
Камшик MAX1 се използва за задържане на венец касетата на шлиц при демонтиране от каплата.ХарактристикиПроизводител - MAX1 (Чехия)Материал - Cr-Mo стоманаГумирана дръжка..
15.90 лв
Катинар тип верига за велосипед, заключващ се с ключ. Благодарение на твърдия и здрав материал от който е изработен, както и дебелина от 8 мм. ще се чувствате сигурни и високо защитени. Катинара осигурява високо ниво на защита и сигурност. Един изключително ценен аксесоар, необходим и препоръчителен..
48.90 лв
Катинар подкова за заключване на вашия велосиед ONGUARD 115x230mm. Предлага се в син цвят. Изключително здрав, изработел е от закалена стомана. Снабден е с капак против надраскване. Устойчив и високо надежден, благодарение на здравата си конструкция. С този модел катинар подкова ще осигурите високо ..
38.00 лв
Катинар подкова за заключване на вашия велосиед ONGUARD 115x230mm. Предлага се в червен цвят. Изключително здрав, изработел е от закалена стомана. Снабден е с капак против надраскване. Устойчив и високо надежден, благодарение на здравата си конструкция. С този модел катинар подкова ще осигурите висо..
38.00 лв
Мини клещи MAX1 за демонтаж и монтаж на верига.Дръжката включва две отделения за съхранение с магнитно закрепване на бързата връзка  (бързата връзка на веригата на е включена).Малкият размер на клещите ги прави подходящи за носене с вас по време на вело походи в планината.Съвместими клещи ..
21.90 лв
Изключително полезен инструмент, който е предназначен за демонтаж на венец касета Shimano. Изработен е от Cr-Mo стомана. Дръжката на ключа е гумирана, което позволява добър и удобен захват, без приплъзване. Съвместим е с Shimano и Sram. Вече можете да демонтирате венец касета без никакви затруднения..
25.90 лв
Изключително полезен инструмент, който е предназначен за демонтаж на средно движение/ос касета Shimano. Изработен е от Cr-Mo стомана. Дръжката на ключа е гумирана, което позволява добър и удобен захват, без приплъзване. Съвместим е с Shimano, МАX1,Neco,Kinex. Подходящ инструмент както за домашн..
25.90 лв
Универсален ключ за спици на MAX1.  С жлебове за различен размер нипли за спици. Подходящ инструмент както за домашна употреба за всеки един гараж, така и за сервизиране в профисионални магазини за велосипеди.  Ключът за спици е хромиран, изработен е от хром. ХарактеристикиМатериал - ХромУ..
6.90 лв
Професионален ключ за спици на MAX1. С жлебове за различен размер нипли за спици. Жлеба хваща ниплата за всички страни и по този начин трудно би превъртяла в ключа.Висок клас изработка. Изработен е от висококачествена стомана. Подходящ за използване в специализирани магазини за сервиз на велосипеди,..
9.90 лв
Качествен комплект Torx на MAX1, който съдържа 9 на брой шестограми. Благодарение на пробития отвор в средата, той може да се използва и на винтове за торкс с издатина. Изработени са от качествен закален CR-V материал. Размери на торксовете- 10/15/20/25/27/30/40/45/50.ХарактеристикиПроизводител - MA..
25.90 лв
Комплект Дисаги Basic MAX1 Комплект Дисаги Basic MAX1
-30 %
Многофункционални дисаги - комплект с два странични джоба с цип, на чешката марка MAX1, подходящи за велосипеди. Изработени са от висококачествени материали, водоустойчиви.Общо имат 6 джоба (основни 2 с двустранен цип). Лесен монтаж без допълнителни инструменти.ХарактеристикиОбем 2 х 12 л.Дължина - ..
55.00 лв 79.00 лв
Комплект Allen от качествени шестограми. Изработени са от висококачествена Cr-Va стомана. Комплектът включва 6 броя шестограми със сферичен край, позволяващ завиване или отвиване под ъгъл. Размери на шестограмите -  2/2,5/3/4/5/6/8мм.ХарактеристикиМарка - MAX1Цвят - Сребрист/сивМодел - AllenРаз..
11.90 лв
Качествено алуминиево кормило на чешката марка MAX1, с дължина 730 мм, диаметър - 25 мм, завой 10° и тегло 315 гр., подходящо за MTB велосипеди.Изработено от висококачествен алуминий AL7050DB.ХарактеристикиДиаметър на кормилото - 31.8 мм. Височина - 25 мм. Широчина - 730 мм.Огъване -10°Тегло - 315 г..
45.90 лв
Кошница за бидон MAX1 Evo бяло/черноОписаниеКошница за бидони на чешката марка MAX1 в цвят черно/бяло. Изработена е от качествена твърда пластмаса/PVC - изключително издръжлива. Универсална стойка за бутилки, подходяща е за стандартни бутилки 74мм. Държи много добре бидона/бутилката за велосипеда.Ха..
18.90 лв
Инструмент, който е предназначен за демонтаж на курбели. Накрайникът на избутващата глава се върти, за да не нарани оста на средното движение. Изработена е от висококачествена стомана.Подходяща за използване в специализирани магазини за сервиз на велосипеди, както и за лично ползване.ХарактеристикиМ..
11.90 лв
Патрон с резба със сгъстен въглероден диоксид, подходящ за всеки велосипед. С този модел патрон ще можете лесно да напомпате гумите на своя велосипед. Намира приложение най-вече при професионалните колоездачи.ХарактеристикиС резбаТегло - 16гр.За еднократна употреба..
5.99 лв
MTB/TREK педали, подходящи за градски велосипед MAX1. Предлагат се в сиво черен цвят, с противоплъзгащо се покритие и с рефлектори. Изработени са от здрава пластмаса/PVC.ХарактеристикиМарка - MAX1С гума против приплъзване109х75ммТегло - 389гр.Сачмени лагериОпаковани в РЕ фолио с EAN,код и име.Пластм..
13.90 лв
Класически педали с гумени вложки, направени в стила на 60-те години. Има изключително стилен и ретро дизайн. Гумата върху педалите предотвратява подхлъзването на обувките. Този модел педали чудесно би паснали на градски велосипеди в ретро стил. Педалите са изработени от здрав и издръжлив материал.Х..
17.90 лв
Практичен и компактен преден фар SMART NINE 80, който е подходящ за всеки велосипед. Осветява много добре, със сигурност ще бъдете забелязани. Лесен монтаж без инструменти, с възможност за монтиране на кормилото, посредством държач. Разполага с два режима на светлина плюс светкавица. Необходими са 2..
19.90 лв
Лятната ръкавица с къс пръст MAX1 е изработена от висококачествени функционални материали, които ви позволяват да захващате кормилото уверено и сигурно при всякакви условия. Ергономичната кройка се адаптира перфектно към формата на ръката ви, така че ще се почувствате напълно естествени в ръкавиците..
34.90 лв
Лятната ръкавица с къс пръст MAX1 е изработена от висококачествени функционални материали, които ви позволяват да захващате кормилото уверено и сигурно при всякакви условия. Ергономичната кройка се адаптира перфектно към формата на ръката ви, така че ще се почувствате напълно естествени в ръ..
34.90 лв
Показва 1 до 40 от 300 (8 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за ползване | Поверителност и бисквитки и GDPR

Този продукт в момент е извън наличност. Въведете вашия email адрес и ние ще ви уведомим веднага щом продукта е обратно наличен.

Email