Меню
Количка

НАМАЛЕНИ МОДЕЛИ ВЕЛОСИПЕДИ ДО - 20%

Sprint

„Sprint“ са едни от най-търсените е предпочитани велосипеди, както в България, така и в редица европейски страни. Те се произвеждат от компанията „Maxeurope“, която разполага със собствена производствена база, позиционирана в град Пловдив. Основното производство на фирмата е насочено за износ в Западна Европа, като годишно производството на велосипеди надхвърля 100 хиляди броя. Моделите на „Sprint“ се отличават с оригинален дизайн и са символ на качество, надеждност и прецизност към детайлите.

Каква е историята на „Sprint“

Историята на марката „Sprint“ започва през далечната 1996 година. Основната цел на бранда е да осъществи връзка, между човека, велосипеда, пътя и свободата от движението и всичко това, да бъде съпроводено с бързина, прецизност и надеждност. Идеята се развива и се реализира много бързо и не след дълго „Sprint“ се превръща в една от водещите марки велосипеди у нас. Модерното и високотехнологично производство на компанията се намира в град Пловдив, където производствената база е разположена на площ от над 10 000 кв.м. Благодарение на модерното оборудване и екипа от професионалисти, „Sprint“ пуска годишно на пазара около 140 - 160 хиляди велосипеда. Освен производство на велосипеди, във фабриката се извършва и заваряване и боядисване на рамките. Джантите също са местно производство. Гамата „Sprint“ е много голяма и обхваща почти всички модели велосипеди, като планински, градски, шосейни, електрически, включително и дамски и детски модели. Така постепенно, от местните партньорства,компанията преминава през утвърждаването си, като един от лидерите в производството на велосипеди у нас. Днес „Sprint“ произвежда и изнася велосипеди в над 15 държави, сред които са Германия, Франция, Швейцария, Холандия, Белгия, Швеция, Финландия, Италия, Гърция, Испания, Португалия, Турция, Чехия, Словакия, Сърбия, Македония и Украйна. Благодарение на богатият си опит в производството, във велосипедите Sprint може да видите много по-модерните и съвременни технологии, а компонентите, които се използват за сглобяването им, принадлежат на някои от добре познатите световни марки, като Shimano, Sram, Rockshox, Suntour, Zoom и много други. Така с годините „Sprint“ се превърна от една идея, в символ на качество, сигурност и постоянно усъвършенстване.

Малко повече за моделите велосипеди „Sprint“

Производствената гама на „Sprint“ обхваща голям брой модели планински, шосейни, градски и електрически велосипеди.

Планински велосипеди „Sprint“

Планински велосипеди са предназначени за каране по пресечени и тежки терени, като черни пътища и екопътеки. Предното окачване, при повечето модели и големия брой предавки, позволява и използването им в градски условия. Те се отличават още с прецизни спирачки и по-широки гуми, както и различни вариации на рамката, които осигуряват допълнително удобство, при каране. Именно това ги различава и от останалите видове велосипеди. С планинските велосипеди „Sprint“ всеки колоездач може да се наслади, освен на лесно и сигурно изкачване, но и на безопасно спускане, през пресечен терен. Компанията предлага и планински велосипеди, тип Cross country и Hardtail , които са с предно окачване и са подходящ избор за тези, които предпочитат карането по леки хълмисти терени или искат да използват велосипеда, за придвижване в града.

Едни от най-добрите модели на марката са Maverick, Apolo и Hunter, които се отличават с комфорт, лесно използване и контрол на спирането.

Рамката на Maverick например е направена от алуминиеви хидроформовани тръби. Броните и жилата се намират в самата рамка, което ги предпазва от лошите атмосферните условия. За по-добър контрол при спиране, моделът е оборудван с дискови-хидравлични спирачки Shimano. Версиите на Maverick се предлагат с 21 до 27 скорости, което осигурява по-голям избор на предавки, подходящи за съответния терен.

Градски велосипеди „Sprint“

Градските велосипеди „Sprint“ предлагат сигурност и независимост, в забързаното ежедневие на хората в големите градове. С тях всеки може да избегне големия трафик и да се наслади на приятна разходка из града. Моделите на „Sprint“ са снабдени с калници, кошници, динамо светлини, удобни рамки и други, които осигуряват по-голямо удобство.

Градските велосипеди са предимно дамски и мъжки, в зависимост от вида рамка и размера на гумите. Дамските велосипеди са с по-ниска рамка, за да се улесни качването и слизането, а размерът на гумите им е между 26-28 цола.
Мъжките градски велосипеди са с по-права и висока рамка, а кормилото е на височината на седалката или малко над нея.
От „Sprint “ предлагат на своите клиенти и сгъваеми модели велосипеди, които са особено практични, особено за тези, които не разполагат с достатъчно място за тяхното съхранение.

Моделите градски велосипеди, които „Sprint“ предлагат са Solara и Discover. Sprint Discover Man е оборудван с калници, стeпенка, заден багажник, удобна и мека седалка и кормило с различни степени на издигане. За справяне с неравностите по пътя, велосипедът е снабден с амортисьорна вилка Suntour SF-13-CR-8V, а скоростната система е на японския производител Shimano.

Богата е и гамата от шосейни, тренинг и електрически велосипеди „Sprint“. От компанията са помислили разбира се и за най-малките си клиенти, на които да оставят един незабравим спомен от първото им качване на колело. Всички детски модели велосипеди „Sprint“ са съобразени, както с възрастта, така и с височината на децата.


Често задавани въпроси

Кои са най-добрите велосипеди Sprint?

Не е лесно да се посочи еднозначно кои са най-добрите модели на марката, но ето няколко които определено си заслужават - Моделите от серията Maverick, Apolon Pro 29, Sprint Casper - детски велосипед.

Какви са предимствата на велосипедите?

Те имат добро съотношение цена / качество и предлагат много различни модели.

Sprint велосипедите се отличават със своя стилен и функционален дизайн. Те са изградени с висококачествени материали и се предлагат в различни размери и цветове, за да отговорят на индивидуалните предпочитания и нужди на велосипедистите.

Какви модели има?

Марката Sprint предлага велосипеди, които са подходящи както за начинаещи, така и за напреднали велосипедисти. Те са проектирани да осигурят комфорт, ефективност и надеждност по време на каране. Според предпочитанията на караещите, велосипедите Sprint могат да бъдат оборудвани с различни компоненти и аксесоари, които допринасят за по-добра производителност и функционалност.


Електрически велосипед SPR Monaco L 28
0% оскъпяване
Електрически велосипед SPR Monaco L 28" Grey/сивИнформацияЕлектрическият велосипед Monaco на българската марка Sprint SPR e новация сред електрическите велосипеди. С новия модел електрически велосипед можете да усетите удоволствието от високите скорости. Сам можете да изберете нивото на натоварване ..
3,659.00 лв
Искате велосипед който не заема място в тесния гараж или стая? Сгъваем велосипед Sprint Comfort FOLDING 20 6sp бял е чудесния вариант. Колелото може да се побера в багажника на автомобила Ви и да остане още място за багаж. Оборудван с 20" капли, багажник, калници и сгъваеми педали, той е верния друг..
649.00 лв
Искате велосипед който не заема място в тесния гараж или стая? Сгъваем велосипед Sprint Comfort FOLDING 20 6sp бял е чудесния вариант. Колелото може да се побера в багажника на автомобила Ви и да остане още място за багаж. Оборудван с 20" капли, багажник, калници и сгъваеми педали, той е верни..
649.00 лв
Планински велосипед Sprint Apolon 2021 е с изцяло нова рамка. Рамката на е известния производител Astro и се отличава с падащата горна тръба тип слупинг. Рамката е изработена от хидроформирани алуминиеви тръби за по-голяма лекота и твърдост. Челото е конусовидно за по-голяма стабилност спрямо предни..
1,199.00 лв
Велосипед от висок клас Sprint Apolon Pro 29 Grey Matt. Тръбите на рамката са от хидроформирам алуминий с постигната голяма лекота и здравина на тръбата. Интегрирани жила и брони за по изчистен дизайн. По този начин жилата са предпазени от корозия. Челото на рамката е конусовидна за по-голяма стабил..
1,339.00 лв
Велосипед от висок клас Sprint Apolon Pro 29 Black Matt. Тръбите на рамката са от хидроформирам алуминий с постигната голяма лекота и здравина на тръбата. Интегрирани жила и брони за по изчистен дизайн. По този начин жилата са предпазени от корозия. Челото на рамката е конусовидна за по-голяма стаби..
1,339.00 лв
Чудесен планински алуминиев велосипед Sprint Hunter с 27,5" капли. Ниската извита рамка е подходяща както за дами, така и за деца. Велосипеда е оборудван с дискови спирачки и скоростна система на Shimano...
649.00 лв
Велосипед Sprint Maverick 27.5 едно чудесно попълнение към спортните ви занимания. Велосипеда е с алуминиева рамка от хидроформирани тръби. Това добавя лекота в колелото и съответно здравина. Скоростната и спирачна система са на Shimano, като спирачките са и хидравлични. Цялото окабеляване на велоси..
899.00 лв
Велосипед Sprint Maverick 29" едно чудесно попълнение към спортните ви занимания. Велосипеда е с алуминиева рамка от хидроформирани тръби. Това добавя лекота в колелото и съответно здравина. Скоростната и спирачна система са на Shimano, като спирачките са и хидравлични. Цялото окабеляване на велосип..
899.00 лв
Чудесен дамски велосипед Sprint Maverick Lady 27.5". Велосипеда е с алуминиева рамка и интегрирани жила и брони. По този начин рамката стои изчистена и стилна. Горната тръба е с характерната лека извивка за дамските рамки...
899.00 лв
Чудесен дамски велосипед Sprint Maverick Lady 27.5". Велосипеда е с алуминиева рамка и интегрирани жила и брони. По този начин рамката стои изчистена и стилна. Горната тръба е с характерната лека извивка за дамските рамки...
899.00 лв
Чудесен дамски велосипед Sprint Maverick Lady 27.5". Велосипеда е с алуминиева рамка и интегрирани жила и брони. По този начин рамката стои изчистена и стилна. Горната тръба е с характерната лека извивка за дамските рамки...
899.00 лв
Планински велосипед Sprint Maverick Pro 29 е с хидроформирана алуминиева рамка. Жиката са интегрирани в рамката и са предпазени от корозия. Спирачките и скоростната система са на Shimano. Това неминуемо, ще доведо до една приятна разходка в парка или гората без проблеми по скоростната или спирачната..
999.00 лв
Детски велосипед Sprint Alice 16" е предназначен за деца на възраст от 3 до 5 години или височина от 85 до 115см. Специално създаден за малките дами с  ниска рамка за лесно прекрачване. Оборудван е с една скорост, свободен венец , V-brake спирачки, стоманена рамка, калници и предпазител за вери..
299.00 лв
Детски велосипед Sprint Calypso е със стоманена рамка и V-brake спирачки. Велосипеда има също така калници, както и извито кормило, за да може вашото дете да има по-изправена стойка на велосипеда. Sprint Calypso е 20 цолов детски велосипед със спомагателни колела без скорости...
299.00 лв
Дамски детски велосипед Sprint Calypso 24 в розов цвят. Велосипедът е оборудван с 18 скорости на Shimano. Красив дизайн, чудесен розов цвят подходящ за момичета...
489.00 лв
Детски велосипед Sprint Casper 20`` е със скосена и удобна рамка. Колелото е подходящо за деца от 5-8 годишна възраст и височина 110-135см . Sprint Casper е с двустенни алуминиеви капли и скорости Shimano...
399.00 лв
Детски велосипед Sprint Casper 20`` е със скосена и удобна рамка. Колелото е подходящо за деца от 5-8 годишна възраст и височина 110-135см . Sprint Casper е с двустенни алуминиеви капли и скорости Shimano...
399.00 лв
Sprint Casper 24" е детски велосипед със стоманена рамка, твърда вилка и V-br спирачки. Скоростите са 18, с компоненти Shimano. Велосипеда е подходящ за деца на възраст над 7год. и височина от 120 до 150 см. ..
379.00 лв
Детски велосипед Sprint Starlet 20
-11 %
Чудесно градско детско колело Sprint Starlet с калници, багажници и рамка Low step за момичета...
399.00 лв 449.00 лв
Чудесен детски градски велосипед Sprint Starlet 24". Колелото е оборудвано с калници и багажник с ниска Low Step рамка за момичета. Красив и елегантен, той е чудесно чудесен за ясяко едно момиче. Велосипеда разполога с 6 скорости на Shimano...
489.00 лв
Показва 1 до 21 от 21 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за ползване | Поверителност и бисквитки и GDPR

Този продукт в момент е извън наличност. Въведете вашия email адрес и ние ще ви уведомим веднага щом продукта е обратно наличен.

Email