Меню
Количка

UNION

Динамо за велосипед на Union, което е изработено от алуминий. Предназначено е за ляв монтаж.ХарактеристикиАлуминиево 6V / 3 WЛагери от синтерована стомана.Ефективност повече от 35%.Издръжлива гумена ролка.Поцинкована скоба + назъбена шайба.Не изисква подръжка.Тегло: 148 гр.За ляв монтаж...
16.00 лв
Органични накладки за дискова спирачка Union DBP-29, предназначени за спирачки HOPE. Цената е за лява + дясна накладка, обтягащо телче между тях и щифт за закрепване. Съставът на материала на този модел накладки е предназначен за добро и балансирано спиране, препоръчва се за ежедневна употреба.Предн..
14.90 лв
Ретро педали Union 687H (B) черно 9/16ИнформацияСтилни ретро педали за стари градски велосиди. Педалите са ретро стил и са с добро качество.ХарактеристикиПедали Union 687H ЧерниСъчмен лагерМатериал - Стомана с PVCРазмер: 117 х 76 ммТегло: 572 гр./к-тРезба: 9/16"..
25.00 лв
Този модел ухо за скорости на UNION GH-036 е подходящ за велосипеди - Bianchi, B"Twin, Corratec, Decathlon, Focus, Haibike, Haro, Hercules, Ideal, Iron Horse, Jamis, K2, Kalkhoff, Kinesis, Kona, Lapierre, Raleigh, Rockrider, Staiger, Stevens, Winora и други.ХарактеристикиПроизводител -UNIONМодел - G..
20.00 лв
Този модел ухо за скорости на UNION GH-036 е подходящ за велосипеди - Bianchi, B"Twin, Corratec, Decathlon, Focus, Haibike, Haro, Hercules, Ideal, Iron Horse, Jamis, K2, Kalkhoff, Kinesis, Kona, Lapierre, Raleigh, Rockrider, Staiger, Stevens, Winora и други.ХарактеристикиПроизводител - UNIONМодел - ..
19.90 лв
Ухо Union GH-080Подходящ за велосипеди: Bergamont, BH, BMC, Bulls, Canyon, Cinelli, Corratec, Decathlon, Diamondback, Focus, Fondries, Fuji, Ghost, Gitane, GT, Haibike, Hercules, KHS, Kona, Kuota, Raleigh, Ridley, Rocky Mounttain, Schwinn, Staiger, Stevens,  Wilier, Winora и други.Ушите за вело..
20.90 лв
Ухо за скорости UNION GH-116ИнформацияПодходящ за велосипед: Author, Bianchi, BMC, Colnago, De Rosa, Eddy Merckx, Fondriest, Fuji, Gios, Haibike, Hercules, Jamis, Kona, Marin, Norco, Ridley, Staiger, Wheeler, Winona и други.Ушите за велосипед са предназначени да пазят рамката на вашия велосипед от п..
21.00 лв
Този модел ухо за скорости на UNION GH-122 е подходящ за велосипед Kuota и други велосипеди.ХарактеристикиПроизводител -UNIONМодел - GH-122 с болтовеЦвят - Сребрист,сивМатериал - Студено пресован 6061 алуминийПолезна информацияУшите за велосипед са предназначени да пазят рамката на вашия велосипед о..
20.90 лв
Ухо за скорости на Union модел GH-126.Подходящ за велосипед: 4Ever, Bergamont, BH, Bianchi, BMC, Bulls, Colnago, Cube, Decathlon, Eddy Merckx, Ghost, Go Sport, Haibike, Hercules, Ideal, Kuota, Lapierre, Nakamura, Nishiki, Pinarello, Red Bull, Ridley, Schwinn, Staiger, Stevens, Tomac, Wilier, Winora ..
27.00 лв
Педали Union SP-695Черни пластмасови, съчмен лагер.Материал: PPРазмер: 91 х 65 ммТегло: 270 гр/к-тРезба: 1/2" малка резба..
7.00 лв
Детски педали Union SP-695 стандартниПедалите са подходящи за велосипеди с цолаж на гумата от 12" до 20"Черни пластмасови, съчмен лагер.Материал: PPРазмер: 91 х 65 ммТегло: 270 гр/к-тРезба: 9/16" стандартна..
10.90 лв
Калодки за V-brake спирачки Union BS-420ИнформацияКачествени калодки за V-brake спирачки от Union. Калодките осигуряват добра равномерна спирачна сила при всякакви метереологични условия. Материала щади шината на каплата като не я износват и издълбават.ХарактерситикиV-brake спирачни калодки, симетри..
7.90 лв
Приставка за кормило TB-01 Triathlon, алуминиево черноПриставката се използва при часовникарски велосипеди рогатки или триатлонски велосипеди. С нея подобрявате аеродинамиката и стойката на велосипеда. Стойката ви е залегнала.Приставката е с  подлакътници за по-голямо удобство.Материал: Алумини..
64.00 лв
Органични накладки за дискова спирачка Union DBP-01, предназначени за спирачки  HAYES и PROMAX. Цената е за лява + дясна накладка. Съставът на материала на този модел накладки е предназначен за добро и балансирано спиране, препоръчва се за ежедневна употреба.Предназначен за спирачки: HAYES HD /..
12.00 лв
Органични накладки за дискова спирачка Union DBP-04, предназначени за спирачки MAGURA. Цената е за лява + дясна накладка. Съставът на материала на този модел накладки е предназначен за добро и балансирано спиране, препоръчва се за ежедневна употреба. Спират много добре  доеи при незагряла спира..
14.90 лв
Органични накладки за дискова спирачка Union DBP-08, предназначени за спирачки Tektro. Цената е за лява + дясна накладка. Съставът на материала на този модел накладки е предназначен за добро и балансирано спиране, препоръчва се за ежедневна употреба.Предназначен за спирачки: TEKTRO hydraulic/ mechan..
14.90 лв
Органични накладки за дискова спирачка Union DBP-10, предназначени за спирачки Shimano и Tektro. Цената е за лява + дясна накладка, обтягащо телче между тях и щифт за закрепване. Съставът на материала на този модел накладки е предназначен за добро и балансирано спиране, препоръчва се за ежедневна уп..
14.00 лв
Органични накладки за дискова спирачка Union DBP-11, предназначени за спирачки AVID. Цената е за лява + дясна накладка и обтягащо телче между тях. Съставът на материала на този модел накладки е предназначен за добро и балансирано спиране, препоръчва се за ежедневна употреба.Предназначен за спирачки:..
14.90 лв
Органични накладки за дискова спирачка Union DBP-12, предназначени за спирачки Magura. Цената е за лява + дясна накладка и 2 щифта за закрепване. Съставът на материала на този модел накладки е предназначен за добро и балансирано спиране, препоръчва се за ежедневна употреба.Предназначен за спирачки: ..
14.90 лв
Органични накладки за дискова спирачка Union DBP-14, предназначени за спирачки Magura Clara. Цената е за лява + дясна накладка и 2 щифта за закрепване. Съставът на материала на този модел накладки е предназначен за добро и балансирано спиране, препоръчва се за ежедневна употреба.Предназначен за спир..
14.90 лв
Органични накладки за дискова спирачка Union DBP-17, предназначени за спирачки Shimano. Цената е за лява + дясна накладка, обтягащо телче между тях и щифт за закрепване. Съставът на материала на този модел накладки е предназначен за добро и балансирано спиране, препоръчва се за ежедневна употреба.Пр..
14.90 лв
Органични накладки за дискова спирачка Union DBP-23, предназначени за спирачки ZOOM. Цената е за лява + дясна накладка. Съставът на материала на този модел накладки е предназначен за добро и балансирано спиране, препоръчва се за ежедневна употреба.Предназначен за спирачки: ZOOM DB - 280 / DB - 450 /..
14.90 лв
Органични накладки за дискова спирачка Union DBP-26, предназначени за спирачки HAYES. Цената е за лява + дясна накладка. Съставът на материала на този модел накладки е предназначен за добро и балансирано спиране, препоръчва се за ежедневна употреба.Предназначен за спирачки: HAYES CX / MX - 2 / MX - ..
14.90 лв
Органични накладки за дискова спирачка Union DBP-30, предназначени за спирачки PROMAX. Цената е за лява + дясна накладка. Съставът на материала на този модел накладки е предназначен за добро и балансирано спиране, препоръчва се за ежедневна употреба.Предназначен за спирачки: PROMAX DSK - 400/ 601J /..
14.90 лв
Органични накладки за дискова спирачка Union DBP-31, предназначени за спирачки FORMULA. Цената е за лява + дясна накладка, обтягащо телче между тях и щифт за закрепване. Съставът на материала на този модел накладки е предназначен за добро и балансирано спиране, препоръчва се за ежедневна употреба.Пр..
14.90 лв
Органични накладки за дискова спирачка Union DBP-34, предназначени за спирачки AVID. Цената е за лява + дясна накладка, обтягащо телче между тях и щифт за закрепване. Съставът на материала на този модел накладки е предназначен за добро и балансирано спиране, препоръчва се за ежедневна употреба.Предн..
14.90 лв
Органични накладки за дискова спирачка Union DBP-36, предназначени за спирачки MAGURA. Цената е за лява + дясна накладка. Съставът на материала на този модел накладки е предназначен за добро и балансирано спиране, препоръчва се за ежедневна употреба.Предназначен за спирачки: MAGURA Julie HP/  L..
14.90 лв
Органични накладки за дискова спирачка Union DBP-38, предназначени за спирачки AVID. Цената е за лява + дясна накладка и обтягащо телче между тях. Съставът на материала на този модел накладки е предназначен за добро и балансирано спиране, препоръчва се за ежедневна употреба.Предназначен за спирачки:..
14.90 лв
Накладки Union DBP-44 за Avid Elixir / DB / LevelОрганични накладки Union DBP-44, предназначени за масови спирачки Avid. Цената е за чифт ,обтягащо телче между тях и щифт за закрепване.Съвместими с модели:Avid Elixir 1,3,5Avid DB  1,3,5Sram Level, LevelT, Level TL..
14.90 лв
Органични накладки за дискова спирачка Union DBP-46, предназначени за спирачки Tektro. Цената е за лява + дясна накладка и щифт за закрепване. Съставът на материала на този модел накладки е предназначен за добро и балансирано спиране, препоръчва се за ежедневна употреба.Предназначен за спирачки: TEK..
14.90 лв
НАКЛАДКИ UNION DBP-53E органични с кевлар Avid CodeИнформацияНакладки за E-bike от Union имат специална смес с висок процент KEVLAR.Продължителността на живота на тези накладки е 50% по-дълга от стандартните органични накладки. Поради добавката от кевлар няма намаляване на спирачната сила поради пре..
19.00 лв
Органични накладки за дискова спирачка Union DBP-54, предназначени за спирачки Sram. Цената е за лява + дясна накладка, обтягащо телче между тях и щифт за закрепване. Съставът на материала на този модел накладки е предназначен за добро и балансирано спиране, препоръчва се за ежедневна употреба.Предн..
14.90 лв
Органични накладки за дискова спирачка Union DBP-55, предназначени за спирачки MAGURA. Цената е за лява + дясна накладка и щифт за закрепване. Съставът на материала на този модел накладки е предназначен за добро и балансирано спиране, препоръчва се за ежедневна употреба.Предназначен за спирачки: MAG..
14.90 лв
Накладки Union DBP-56ИнформацияОрганични накладки за дискова спирачка Union DBP-56, предназначени за спирачки Tektro. Цената е за лява + дясна накладка и щифт за закрепване. Съставът на материала на този модел накладки е предназначен за добро и балансирано спиране, препоръчва се за ежедневна употреб..
14.90 лв
Органични накладки за дискова спирачка Union DBP-57, предназначени за спирачки AVID Elixir. Цената е за лява + дясна накладка, обтягащо телче между тях и щифт за закрепване. Съставът на материала на този модел накладки е предназначен за добро и балансирано спиране, препоръчва се за ежедневна употреб..
14.90 лв
Органични накладки за дискова спирачка Union DBP-63, предназначени за спирачки AVID. Цената е за лява + дясна накладка, обтягащо телче между тях и щифт за закрепване. Съставът на материала на този модел накладки е предназначен за добро и балансирано спиране, препоръчва се за ежедневна употреба.Предн..
14.90 лв
Органични накладки за дискова спирачка Union DBP-64, предназначени за спирачки Shimano. Цената е за лява + дясна накладка, обтягащо телче между тях и щифт за закрепване. Съставът на материала на този модел накладки е предназначен за добро и балансирано спиране, препоръчва се за ежедневна употреба.Пр..
14.90 лв
Органични Накладки Union DBP-43ИнформацияОрганични накладки за дискова спирачка Union DBP-43, предназначени за спирачки Shimano . Цената е за лява + дясна накладка, обтягащо телче между тях и щифт за закрепване. Съставът на материала на този модел накладки е предназначен за добро и балансирано спира..
14.90 лв
Педали Union SP-102 S 1/2''Цвят: СребърниМатериал: АлуминийРазмер: 108 х 102 ммТегло: 434 гр/к-тРезба: 1/2"..
30.00 лв
Педали за велосипед Union SP-102 SЦвят: СребърниМатериал: АлуминийРазмер: 108 х 102 ммТегло: 434 гр/к-тРезба: 9/16"..
30.00 лв
Показва 1 до 40 от 93 (3 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за ползване | Поверителност и бисквитки и GDPR

Този продукт в момент е извън наличност. Въведете вашия email адрес и ние ще ви уведомим веднага щом продукта е обратно наличен.

Email