Меню
Количка

Summer SALE -25% Велосипеди Drag и Cross

UNION

Динамо за велосипед на Union, което е изработено от алуминий. Предназначено е за ляв монтаж.ХарактеристикиАлуминиево 6V / 3 WЛагери от синтерована стомана.Ефективност повече от 35%.Издръжлива гумена ролка.Поцинкована скоба + назъбена шайба.Не изисква подръжка.Тегло: 148 гр.За ляв монтаж...
16.00 лв
Заден стоп за динамо, подходящ за багажник за велосипед.Характеристики3 червени LED светлини и светлинна лента за много ярка осветеност.Изключително широко странично осветяване > 220 градуса.Прозрачен обектив и издръжлив ABS корпус.1+1 скоба контакт.Основа с 2 x M5 болта, за монтаж на багажник 50..
25.90 лв
Органични накладки за дискова спирачка Union DBP-29, предназначени за спирачки HOPE. Цената е за лява + дясна накладка, обтягащо телче между тях и щифт за закрепване. Съставът на материала на този модел накладки е предназначен за добро и балансирано спиране, препоръчва се за ежедневна употреба.Предн..
14.90 лв
Ретро педали Union 687H (B) черно 9/16ИнформацияСтилни ретро педали за стари градски велосиди. Педалите са ретро стил и са с добро качество.ХарактеристикиПедали Union 687H ЧерниСъчмен лагерМатериал - Стомана с PVCРазмер: 117 х 76 ммТегло: 572 гр./к-тРезба: 9/16"..
25.00 лв
Алуминиева скоба, стягаща колчето на седалката към рамката на велосипеда. Снабдена с Quick Release автомат за бързо освобождаване и коригиране на височината на седалката.ХарактеристикиМатериал - алуминийЦвят - ЧерноРазмери - 28.6ммТегло - 51 гр.Производител - Union..
9.90 лв
Алуминиева скоба, стягаща колчето на седалката към рамката на велосипеда. Снабдена с Quick Release автомат за бързо освобождаване и коригиране на височината на седалката.ХарактеристикиМатериал - алуминийЦвят - ЧерноРазмери - 31.8мм.Тегло - 51 гр.Производител - Union..
9.90 лв
Този модел ухо за скорости на UNION GH-036 е подходящ за велосипеди - Bianchi, B"Twin, Corratec, Decathlon, Focus, Haibike, Haro, Hercules, Ideal, Iron Horse, Jamis, K2, Kalkhoff, Kinesis, Kona, Lapierre, Raleigh, Rockrider, Staiger, Stevens, Winora и други.ХарактеристикиПроизводител -UNIONМодел - G..
20.00 лв
Този модел ухо за скорости на UNION GH-036 е подходящ за велосипеди - Bianchi, B"Twin, Corratec, Decathlon, Focus, Haibike, Haro, Hercules, Ideal, Iron Horse, Jamis, K2, Kalkhoff, Kinesis, Kona, Lapierre, Raleigh, Rockrider, Staiger, Stevens, Winora и други.ХарактеристикиПроизводител - UNIONМодел - ..
19.90 лв
Ухо Union GH-080Подходящ за велосипеди: Bergamont, BH, BMC, Bulls, Canyon, Cinelli, Corratec, Decathlon, Diamondback, Focus, Fondries, Fuji, Ghost, Gitane, GT, Haibike, Hercules, KHS, Kona, Kuota, Raleigh, Ridley, Rocky Mounttain, Schwinn, Staiger, Stevens,  Wilier, Winora и други.Ушите за вело..
20.90 лв
Ухо за скорости UNION GH-116ИнформацияПодходящ за велосипед: Author, Bianchi, BMC, Colnago, De Rosa, Eddy Merckx, Fondriest, Fuji, Gios, Haibike, Hercules, Jamis, Kona, Marin, Norco, Ridley, Staiger, Wheeler, Winona и други.Ушите за велосипед са предназначени да пазят рамката на вашия велосипед от п..
21.00 лв
Този модел ухо за скорости на UNION GH-122 е подходящ за велосипед Kuota и други велосипеди.ХарактеристикиПроизводител -UNIONМодел - GH-122 с болтовеЦвят - Сребрист,сивМатериал - Студено пресован 6061 алуминийПолезна информацияУшите за велосипед са предназначени да пазят рамката на вашия велосипед о..
20.90 лв
Ухо за скорости на Union модел GH-126.Подходящ за велосипед: 4Ever, Bergamont, BH, Bianchi, BMC, Bulls, Colnago, Cube, Decathlon, Eddy Merckx, Ghost, Go Sport, Haibike, Hercules, Ideal, Kuota, Lapierre, Nakamura, Nishiki, Pinarello, Red Bull, Ridley, Schwinn, Staiger, Stevens, Tomac, Wilier, Winora ..
27.00 лв
Този модел ухо за скорости на UNION GH-164 е подходящ за велосипед - CubeХарактеристикиПроизводител - UNIONМодел - GH-164Цвят - Сребрист,сивМатериал - Студено пресован 6061 алуминийПолезна информацияУшите за велосипед са предназначени да пазят рамката на вашия велосипед от по-сериозни повреди. Техни..
20.00 лв
Педали Union SP-695Черни пластмасови, съчмен лагер.Материал: PPРазмер: 91 х 65 ммТегло: 270 гр/к-тРезба: 1/2" малка резба..
7.00 лв
Детски педали Union SP-695 стандартниПедалите са подходящи за велосипеди с цолаж на гумата от 12" до 20"Черни пластмасови, съчмен лагер.Материал: PPРазмер: 91 х 65 ммТегло: 270 гр/к-тРезба: 9/16" стандартна..
10.90 лв
Калодки за V-brake спирачки Union BS-420ИнформацияКачествени калодки за V-brake спирачки от Union. Калодките осигуряват добра равномерна спирачна сила при всякакви метереологични условия. Материала щади шината на каплата като не я износват и издълбават.ХарактерситикиV-brake спирачни калодки, симетри..
7.90 лв
Приставка за кормило TB-01 Triathlon, алуминиево черноПриставката се използва при часовникарски велосипеди рогатки или триатлонски велосипеди. С нея подобрявате аеродинамиката и стойката на велосипеда. Стойката ви е залегнала.Приставката е с  подлакътници за по-голямо удобство.Материал: Алумини..
64.00 лв
Органични накладки за дискова спирачка Union DBP-01, предназначени за спирачки  HAYES и PROMAX. Цената е за лява + дясна накладка. Съставът на материала на този модел накладки е предназначен за добро и балансирано спиране, препоръчва се за ежедневна употреба.Предназначен за спирачки: HAYES HD /..
12.00 лв
Органични накладки за дискова спирачка Union DBP-04, предназначени за спирачки MAGURA. Цената е за лява + дясна накладка. Съставът на материала на този модел накладки е предназначен за добро и балансирано спиране, препоръчва се за ежедневна употреба. Спират много добре  доеи при незагряла спира..
14.90 лв
Органични накладки за дискова спирачка Union DBP-08, предназначени за спирачки Tektro. Цената е за лява + дясна накладка. Съставът на материала на този модел накладки е предназначен за добро и балансирано спиране, препоръчва се за ежедневна употреба.Предназначен за спирачки: TEKTRO hydraulic/ mechan..
14.90 лв
Органични накладки за дискова спирачка Union DBP-10, предназначени за спирачки Shimano и Tektro. Цената е за лява + дясна накладка, обтягащо телче между тях и щифт за закрепване. Съставът на материала на този модел накладки е предназначен за добро и балансирано спиране, препоръчва се за ежедневна уп..
14.00 лв
Органични накладки за дискова спирачка Union DBP-11, предназначени за спирачки AVID. Цената е за лява + дясна накладка и обтягащо телче между тях. Съставът на материала на този модел накладки е предназначен за добро и балансирано спиране, препоръчва се за ежедневна употреба.Предназначен за спирачки:..
14.90 лв
Органични накладки за дискова спирачка Union DBP-12, предназначени за спирачки Magura. Цената е за лява + дясна накладка и 2 щифта за закрепване. Съставът на материала на този модел накладки е предназначен за добро и балансирано спиране, препоръчва се за ежедневна употреба.Предназначен за спирачки: ..
14.90 лв
Органични накладки за дискова спирачка Union DBP-14, предназначени за спирачки Magura Clara. Цената е за лява + дясна накладка и 2 щифта за закрепване. Съставът на материала на този модел накладки е предназначен за добро и балансирано спиране, препоръчва се за ежедневна употреба.Предназначен за спир..
14.90 лв
Органични накладки за дискова спирачка Union DBP-17, предназначени за спирачки Shimano. Цената е за лява + дясна накладка, обтягащо телче между тях и щифт за закрепване. Съставът на материала на този модел накладки е предназначен за добро и балансирано спиране, препоръчва се за ежедневна употреба.Пр..
14.90 лв
Органични накладки за дискова спирачка Union DBP-23, предназначени за спирачки ZOOM. Цената е за лява + дясна накладка. Съставът на материала на този модел накладки е предназначен за добро и балансирано спиране, препоръчва се за ежедневна употреба.Предназначен за спирачки: ZOOM DB - 280 / DB - 450 /..
14.90 лв
Органични накладки за дискова спирачка Union DBP-26, предназначени за спирачки HAYES. Цената е за лява + дясна накладка. Съставът на материала на този модел накладки е предназначен за добро и балансирано спиране, препоръчва се за ежедневна употреба.Предназначен за спирачки: HAYES CX / MX - 2 / MX - ..
14.90 лв
Органични накладки за дискова спирачка Union DBP-30, предназначени за спирачки PROMAX. Цената е за лява + дясна накладка. Съставът на материала на този модел накладки е предназначен за добро и балансирано спиране, препоръчва се за ежедневна употреба.Предназначен за спирачки: PROMAX DSK - 400/ 601J /..
14.90 лв
Органични накладки за дискова спирачка Union DBP-31, предназначени за спирачки FORMULA. Цената е за лява + дясна накладка, обтягащо телче между тях и щифт за закрепване. Съставът на материала на този модел накладки е предназначен за добро и балансирано спиране, препоръчва се за ежедневна употреба.Пр..
14.90 лв
Органични накладки за дискова спирачка Union DBP-34, предназначени за спирачки AVID. Цената е за лява + дясна накладка, обтягащо телче между тях и щифт за закрепване. Съставът на материала на този модел накладки е предназначен за добро и балансирано спиране, препоръчва се за ежедневна употреба.Предн..
14.90 лв
Органични накладки за дискова спирачка Union DBP-36, предназначени за спирачки MAGURA. Цената е за лява + дясна накладка. Съставът на материала на този модел накладки е предназначен за добро и балансирано спиране, препоръчва се за ежедневна употреба.Предназначен за спирачки: MAGURA Julie HP/  L..
14.90 лв
Органични накладки за дискова спирачка Union DBP-38, предназначени за спирачки AVID. Цената е за лява + дясна накладка и обтягащо телче между тях. Съставът на материала на този модел накладки е предназначен за добро и балансирано спиране, препоръчва се за ежедневна употреба.Предназначен за спирачки:..
14.90 лв
Накладки Union DBP-44 за Avid Elixir / DB / LevelОрганични накладки Union DBP-44, предназначени за масови спирачки Avid. Цената е за чифт ,обтягащо телче между тях и щифт за закрепване.Съвместими с модели:Avid Elixir 1,3,5Avid DB  1,3,5Sram Level, LevelT, Level TL..
14.90 лв
Органични накладки за дискова спирачка Union DBP-46, предназначени за спирачки Tektro. Цената е за лява + дясна накладка и щифт за закрепване. Съставът на материала на този модел накладки е предназначен за добро и балансирано спиране, препоръчва се за ежедневна употреба.Предназначен за спирачки: TEK..
14.90 лв
НАКЛАДКИ UNION DBP-53E органични с кевлар Avid CodeИнформацияНакладки за E-bike от Union имат специална смес с висок процент KEVLAR.Продължителността на живота на тези накладки е 50% по-дълга от стандартните органични накладки. Поради добавката от кевлар няма намаляване на спирачната сила поради пре..
19.00 лв
Органични накладки за дискова спирачка Union DBP-54, предназначени за спирачки Sram. Цената е за лява + дясна накладка, обтягащо телче между тях и щифт за закрепване. Съставът на материала на този модел накладки е предназначен за добро и балансирано спиране, препоръчва се за ежедневна употреба.Предн..
14.90 лв
Органични накладки за дискова спирачка Union DBP-55, предназначени за спирачки MAGURA. Цената е за лява + дясна накладка и щифт за закрепване. Съставът на материала на този модел накладки е предназначен за добро и балансирано спиране, препоръчва се за ежедневна употреба.Предназначен за спирачки: MAG..
14.90 лв
Накладки Union DBP-56ИнформацияОрганични накладки за дискова спирачка Union DBP-56, предназначени за спирачки Tektro. Цената е за лява + дясна накладка и щифт за закрепване. Съставът на материала на този модел накладки е предназначен за добро и балансирано спиране, препоръчва се за ежедневна употреб..
14.90 лв
Органични накладки за дискова спирачка Union DBP-57, предназначени за спирачки AVID Elixir. Цената е за лява + дясна накладка, обтягащо телче между тях и щифт за закрепване. Съставът на материала на този модел накладки е предназначен за добро и балансирано спиране, препоръчва се за ежедневна употреб..
14.90 лв
Органични накладки за дискова спирачка Union DBP-63, предназначени за спирачки AVID. Цената е за лява + дясна накладка, обтягащо телче между тях и щифт за закрепване. Съставът на материала на този модел накладки е предназначен за добро и балансирано спиране, препоръчва се за ежедневна употреба.Предн..
14.90 лв
Показва 1 до 40 от 97 (3 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за ползване | Поверителност и бисквитки и GDPR

Този продукт в момент е извън наличност. Въведете вашия email адрес и ние ще ви уведомим веднага щом продукта е обратно наличен.

Email