Велосипедите са компактни, универсални средства за придвижване, които изискват и своята навременна поддръжка. Могат да се съхраняват лесно и да се ползват от всеки. От своя страна велосипедите биват-велосипед за града,планински велосипеди, детски велосипеди, шосейни и електричеки велосипеди. В Martobike.bg ще намерите голямо разнообразие и огромен избор от марки и модели.

Като всяко превозно средство и велосипедите заслужават особени грижи и внимание. Препоръчително е компонентите на всяко колело да са в изрядно състояние - да се почистват и смазват периодично, за да бъде по-дълъг експлоатационния им период, както и на самия велосипед, а смяната им да се извършва в оторизиран сервиз за велосипеди.

Именно Martobike.bg е мястото, от където можете да закупите подходящия за вас велосипед и аксесоари към него. Ние предлагаме цялостна услуга – от продажба до поддръжката на велосипеда.

Във всеки един от физическите ни магазини предлагаме сервиз и ремонтни дейности на велосипеди и тротинетки. В наше лице можете да намерите специализиран сервиз, професионално и любезно обслужване, компетентни и обучени механици, както и най-модерните и съвременни инструменти и диагностично оборудване.

Ние от Martobike.bg работим само с висококачествени масла, гуми, уплътнители - семеринги за вилки, както и утвърдени световно известни марки на компоненти като Shimano. Ние сме професионалисти и като такива имаме поглед към детайла и държим на първокачественото обслужване.

Малка част от нашите сервизни услуги:

  • Смяна на вътрешни и външни гуми, лепене, монтаж и демонтаж на безкамерни гуми, направа на безкамерна гума.
  • Смяна на капли, наплитане на капли, центровка, смяна на спици, лагери, главини и др.
  • Ремонт на спирачки – дискови хидравлични, механични и V-brake, обезвъздушаване на дискова спирачка, смяна на накладки и др.
  • Сервизиране, монтаж и демонтаж на - венци, вериги, курбели, средно движение, команди, жила, реглаж на преден и заден дерайльор.
  • Обслужване на вилки, задни амортисьори rear shock.
  • Помпене на гуми.
  • Профилактика на велосипед.
  • Сглобяване на велосипед.
  • Вземане на велосипед от адрес.

Можете да ни намерите на следните локации тук:

гр. Поморие, ул. "Княз Борис 1 100Г, 8200 кв. Свобода, тел. +359 897 287 387, имейл – sales@martobike.bg

гр. Несебър, кв. Черно море 1 82В, тел. +359 897 287 387, имейл – sales@martobike.bg

Магазин Martobike.bg в гр. Несебър се е утвърдил като център за велосипеди и всичко, необходимо за тях, като обхваща черноморския район и населените места като Слънчев бряг, Равда, Ахелой и Свети Влас.

Като признак на високия ни професионализъм, при оставяне на велосипеда ние от Martobike.bg Ви предоставяме копие от сервизната карта, бланка в която се упоменават всички извършени сервизни дейности и други. Сервизът ни поема един месец гаранционен срок за извършената от нас работа при правилно експлоатиране.